cok garip .. bence siz evlilik konsuunda bi daha dusunun boyle seymi olur .. ben bi kadininda tum ihtiyaclarini sevgilisine aldirmasina karsiyim bir erkeginde. bana gore BENcil birisi
canim tabi yine sen bilirsin senin kararin ama ben sevmem boyle seyi.. bana guven vermez boyle birisi.. bak kendin diyorsun ben istemem diye.. bi erkegin istemesi cok anormal bana gore.. tamam sikisiktir ihtiyaci olur odersin ben de ihtiyaci varsa oderim ama telefon aldirmak istemesi falan bilemiyorum yanii.. bi daha dusun bu adamla gelecek kurmak hakkinda..bende karsiyim. diyemem zaten bana sunu al diye. aynisini soyledim ona da ben sana o sekilde diyemezdim diye. desen onore olurum ben seve seve yaparim diyor. yok dedim ben isteyemem.... ailemden bile istemedim bu zamana kadar oylre rahat rahat...
canim tabi yine sen bilirsin senin kararin ama ben sevmem boyle seyi.. bana guven vermez boyle birisi.. bak kendin diyorsun ben istemem diye.. bi erkegin istemesi cok anormal bana gore.. tamam sikisiktir ihtiyaci olur odersin ben de ihtiyaci varsa oderim ama telefon aldirmak istemesi falan bilemiyorum yanii.. bi daha dusun bu adamla gelecek kurmak hakkinda..
sende biliyorsun aslinda bu isin boyle yurumeyecegini yani en azindan o degismedikce .. fakat kalbine soz geciremiyorsunkii? cikis yolu ariyorsun farkindayim .. bu boyle surerse arkana bakma derim.. zaten sevmedigin bi huy oldugu icin zamanla gozunden dusucek gibime geliyor..aynen. zaten acik acik rahatsiz oldugum seyleri soyledim. ben boyle hayal etmemistim vs. dedi. dedim ben de boyleyim. o zaman ben sana uycam. iyi ki yapmadan soyledin yoksa kendimi kotu hissederdim filan dedi.. ama sanmiyom ki degissin. garip olani da ben ise girince degisti. ise girmemi sorun ediyodu..
vayy be ne gururlu erkek demistim. ama oyle degilmis...
sende biliyorsun aslinda bu isin boyle yurumeyecegini yani en azindan o degismedikce .. fakat kalbine soz geciremiyorsunkii? cikis yolu ariyorsun farkindayim .. bu boyle surerse arkana bakma derim.. zaten sevmedigin bi huy oldugu icin zamanla gozunden dusucek gibime geliyor..
evet touch pad le iligli problemim var kapatamadigim icin baznen yazılarım eksik ya da yanlış geliyor kusura bakmayınuzaklas mi demek istediniz
evet touch pad le iligli problemim var kapatamadigim icin baznen yazılarım eksik ya da yanlış geliyor kusura bakmayın
sizi anliyorum kac yillik evliy8m esim cuzdanimdsn al dedigi halde acmam ama beyefendi cok rahattir bu konuda. Bak soyle bisey yapabilirsin. Magaza gezerken aaa bu cok guzelmis askim bunu bana alsana diyin. Aldirinda bakalim onure mi olacak dumur mu olacak . Fitratinizda yoktur ama tanimak icin iyi bir adim olur. Bir iki kere hem fiyati yuksek biseye hem de bilerek yaptiginizi dusu mesin diye ucuz seylere yapin derim mutlakabende karsiyim. diyemem zaten bana sunu al diye. aynisini soyledim ona da ben sana o sekilde diyemezdim diye. desen onore olurum ben seve seve yaparim diyor. yok dedim ben isteyemem.... ailemden bile istemedim bu zamana kadar oylre rahat rahat...
sizi anliyorum kac yillik evliy8m esim cuzdanimdsn al dedigi halde acmam ama beyefendi cok rahattir bu konuda. Bak soyle bisey yapabilirsin. Magaza gezerken aaa bu cok guzelmis askim bunu bana alsana diyin. Aldirinda bakalim onure mi olacak dumur mu olacak . Fitratinizda yoktur ama tanimak icin iyi bir adim olur. Bir iki kere hem fiyati yuksek biseye hem de bilerek yaptiginizi dusu mesin diye ucuz seylere yapin derim mutlaka
kizlar sevgilim döndü ve şasirtti beni. 500 tl almistiya onu ihtiyaci oldugu icin almamis meger. almis uzerine de koymus biraz euro almis. benim euro biriktirdigimi biliyor. sende olsa harcancakti dedi. beni denemeye mi calisti bilmiyorum ama sasirdim cok..
kizlar sevgilim döndü ve şasirtti beni. 500 tl almistiya onu ihtiyaci oldugu icin almamis meger. almis uzerine de koymus biraz euro almis. benim euro biriktirdigimi biliyor. sende olsa harcancakti dedi. beni denemeye mi calisti bilmiyorum ama sasirdim cok..
ee geri mi verdi peki aldığı parayı? ne yaptı şimdi anlamadım. birikim yapmaksa amacı insan baştan söyler. ayrıca evli ve dolayısıyla ortak hesabı olan kişiler de değilsiniz ki... tuhaf.
evet ben de şaşırdım şu an.
"sende olsa harcanacaktı" ?
bence "çok paran var harcayamıyorsun ver ben harcayayım" demek bu ama
senin için deneme, şaşırtıcı bir macera ise sorun yok nasıl olsa benim param değil söz konusu olan.
bilemiyorum ki. ne yapmaya calisti detayini soramadim sorucam bakalim. niye oyle bisey yapti.
parayi harciycaktim. alcagim bisey vardi oyle diyerek verdim. o da euro yapmis. alcagin seyi taksitle al euron dursun. euro dusuk bu ara birikim olsun dedi. euro biriktiriyodum cunku...
Tabi ki pelin senin alacağın bir şey vardı, parayı harcayacaktın o senin parandı falan ama geç yani bunları, sevgilin pelin parayı harcar demiş, euro yapmış. Hem sevgilin hem de yatırım danışmanın olmuş ne kadar güzel, imrenilecek bir tavır. Detay sor da biraz daha rahatla bence de. Sana aldırmayı düşündüğü şeyler yine paranı iyi yerlerde kullanmak içindi zaten, nasıl olsa sen daha doğru karar verecek değilsin kendi çalışıp kazandığın paran hakkında. Hem bir de ciddi düşünüyorsunuz. İnsan evleneceği kadının kararlarına güvenemeyecekse şimdiden ağırlığını koymalı değil mi? Her zaman elinden parayı zorla almak olmaz, işgillenmeye başladığında geri adım atarsın, nasıl olsa euro düşük bu ara.
Tabi ki pelin senin alacağın bir şey vardı, parayı harcayacaktın o senin parandı falan ama geç yani bunları, sevgilin pelin parayı harcar demiş, euro yapmış. Hem sevgilin hem de yatırım danışmanın olmuş ne kadar güzel, imrenilecek bir tavır. Detay sor da biraz daha rahatla bence de. Sana aldırmayı düşündüğü şeyler yine paranı iyi yerlerde kullanmak içindi zaten, nasıl olsa sen daha doğru karar verecek değilsin kendi çalışıp kazandığın paran hakkında. Hem bir de ciddi düşünüyorsunuz. İnsan evleneceği kadının kararlarına güvenemeyecekse şimdiden ağırlığını koymalı değil mi? Her zaman elinden parayı zorla almak olmaz, işgillenmeye başladığında geri adım atarsın, nasıl olsa euro düşük bu ara.
Ben 5 mesaj normal, 1 mesaj sizinkileri okuyayım da genel olarak sinirlenmeyeyim.
Bu konuya sinirlenmedim başka bir konudan bahsediyorum yalnız konu sahibi, şu an neden vermiyormuş acaba? Ne demek altınının yanında?
Bir de böyle maddi istekler içeren sürprizler genelde yapılmaz çünkü insan 1 hafta bile olsa gerçekten onu kullandığımı düşünür mü der, çekinir ve yapmaz. Sevgiliniz çekinmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?