sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

istersen yarin getiriyim lazimsa dedi. o para senin istedigin zaman veririm dedi.

bilmiyorum valla degisik biri sasirtiyo insani. parayi veririm diyerek almisti ben de o yuzden bisey demedim sormadim etmedim. kendiliginden soyledi euro aldigini da.

Muhtemelen belli tavırlarınızdan düşüncenizin ne olduğunu biraz sezdi ve böyle bir yola başvurdu.

Ne nedenle yaptığı önemli değil. Ciddi anlamda insanın eli ayağına karışır ben aslında sürpriz yapacaktım ama sen yanlış anlarsın diye uzatamadım der elinize de parayı verir.

İstersen yarın getiriyim lazımsa ne demek. Para zaten sizin. Lazım değilse de getirecek yani. Sizin aldığınız altınla beraber size beşi bir yerde takması da hiç hoş değil.

Zaten tam altınlı bir iddiaya nasıl girilir onu da tam anlayamadım çünkü direkt maddi bir iddia. PS4 değil, pahalı bir yemek değil çanta değil altın. Bu dahiyane fikir de ondan çıktıysa tam bir yatırım uzmanıyla karşı karşıyasınız.

kararlarima guvenmeme durumu var mi bilmiyorum. yani dana gore parayi kendine aldi su an ayak yapiyor oyle mi diyosun?

Pelin bu adam zekana hakaret ediyor diyorum, sen de ama bilmiyorum dur biraz daha bekleyeyim diyorsun, onlarca konudur ve onlarca mesajdır. Parayı kendine almadı, senin kendi aldığın kararların umrunda değil. Çocuk kandırıyor.. Annem harçlıklarımı elimden alırken yapardı bunu, ben sana faiziyle veririm derdi. Okul ihtiyaçlarımı alırdı bak böylesi daha güzel oldu, sen olsan şekere, kitaba harcarsın derdi, ilkokuldaydım. Orta okulda harçlık verip sen neye istiyorsan ona harca demeye başladı ama ihtiyaç dengeni kuramazsan bana gelme de dedi, ben de okul için lazım olan şeyleri aldıktan sonra kitap almaya başladım. Öyle de devam ettim sende bu alışkanlıklar yoksa, kendi paranın hesabını kendin tutamıyorsan salla benim söylediklerimi, tamamen yoksay. Sevgilin varmış şükret, ya olmasaydı?

cebimdeki paradan ben mesûlum ister dolar yaparım ister euro ister har vurur harman savururum ama ben veririm bunun kararını. sevgilinizin tavrı hiç hoşuma gitmedi. bana böyle bişi yapılsa tepki gösteririm. yıllarca çalıştım kazandım anam babam bile sormadı ne kazandın ne harcadın diye.. neredee sevgilim kendince hesaplar yapacak benim emeğim üzerinden.. bir de üstüne lütfeder gibi para eklemişte öyle çevirmiş euroya.. töbe töbe..

valla bende sorguladım. benden gizli niye iş yapıyosun dedim. sürpriz olsun dedim diyo. değişik bi sürpriz oldu..

fikir bnden çıktı sayılır. kolumda künye vardı ona bile girerim dedim. o hediye olmaz altın olsun dedi..

valla bende hiç hoşlanmamm para muhabbetlerinden....

Iddasina bile parayla giriyosunuz.Nasil bi iliski bu yahu?
Eurolar nerdeymis bi gostersin bakalim.Bence oyle bisey yok ayak yapiyor sende bastan razisin inanmaya zaten.
Bu adam seni feci halde kandiriyor.
Bu kadar saf insanlar hala varmis bunu bize gosterdin yani pelin.

Bu arada dusuk dedigi euro da cevirsen tas catlasin 60 70 lira karda olunur aman aman dibi de gormedi euro yani.
Neyse suprizdir suprizdir tabbii caniiimmm.

para değil altındı iddaa. gırgırına girdik.

euro almadı diyosunuz yani . beni mii kandırıyor çok tuhaf değilmi ya..

Bu arada dusuk dedigi euro da cevirsen tas catlasin 60 70 lira karda olunur aman aman dibi de gormedi euro yani.
Neyse suprizdir suprizdir tabbii caniiimmm.

ben biriktiriyodum. biriktirdiğimi biliyodu. o yüzden hoşluk yapmış...bilemiyorum asıl niyetini...

para değil altındı iddaa. gırgırına girdik.

euro almadı diyosunuz yani . beni mii kandırıyor çok tuhaf değilmi ya..

Almadi demiyorum ki.Yatirim beraber yapilir.Aldim attim kenara o para senin demesi ortada yine para olmadiginin gostergesi ve bunu goremiyorsun.Ihtiyacim var de iste parayi.Anneme vericem de.Parasi yoktu hem nasil koymus ustune senin eurolarin anlamadim ? Kurs parasini bile senden istemisti birden birikim yapacak para buldu?? Bunlari goremiyor musun?Bu kadar mi gozunu kor etmis bu adam senin?

parası yok değildi. banka kartı yenilendiği için çekemiyorum dedi. yani bana öyle dedi. ne kadar doğru bilemiyorum. üzerinede çok koymamış.

parayı istemeyi düşünüyorum bakalım...

parası yok değildi. banka kartı yenilendiği için çekemiyorum dedi. yani bana öyle dedi. ne kadar doğru bilemiyorum. üzerinede çok koymamış.

parayı istemeyi düşünüyorum bakalım...

Calismiyor parasi pek yok demistin daha once ailemden isteyemem demisti hatta.Bankadan para cekiliyor ki karta gerek yok.Aklamaya calisiyorsun devamli.Bence hic ugrasma bununla direk sorgulama inan gitsin.

Calismiyor parasi pek yok demistin daha once ailemden isteyemem demisti hatta.Bankadan para cekiliyor ki karta gerek yok.Aklamaya calisiyorsun devamli.Bence hic ugrasma bununla direk sorgulama inan gitsin.

parası yok demedim işi yok dedim. babasının durumu var yoksa. aklamaya çalışmıyorum bana dediğini söylüyorum. ailemden isteyemem dedi demedim babası vermiş almamış.yanımda aradı babası bu da hallettim dedi..

neye inancamı şaşırdım cidden...

Son düzenleme:
Okuyorum sürekli okuyorum.
İnanamiyorum.
Pelin lütfen gözünü aç.
Herhangi bir konuyu aç ve oku genel olarak hep doğru yorumlar yapiliyor .
Senin konunda hic farklı yorum yapan yok.
Sence bu durumda yapmak gereken belli değilmi ?

yapilan belliydide. son hareketi sasirtti beni ister istemez. ben tepki verdim diyemi yapti bilmiyorum...

valla bende sorguladım. benden gizli niye iş yapıyosun dedim. sürpriz olsun dedim diyo. değişik bi sürpriz oldu..
Surprizi kendi parasiyla yapsin bi dahaki sefere seninkiyle degil. Ayrica adam seni aptal yerine koyuyor.Sen doktor olacak akila sahipsin, o kadar para kazanma kapasiten var ama bu parayi yutma biriktirmeyi akil edecek kadar zekan yok Oyle mi? O once is bulsun para kazansin , o zaman ne isterse yapmasin. Banada bir arkadasim bana guveniyomusun dedi. Evet dedim. Istersen ben parani biriktiririm senin icin dedi. Cok uyuz oldum. Ben Para kazanmayi biliyorsam idaresini de bilirim herhalde dedim. Hem ustelik benim hesabimi nerden bilecek veya neye ihtiyacim oldugunu. Ben para biriktirecek durumda degilim bir suru giderim var biriktirecek para yok zaten deyip salladim. Ona ne ki benim paramdan.belki bir borcunu kapayacakti belki parami isletecek ustundrn para kazanacakti, belki vermicekti kimbilir. Keriz mi saniyorlar bir akilli bunlar var zaten

aynen oyle bana da garip geldi. zaten parayi alirken bunu harciycami dusunuyo musun cidden gibi bisey soyledi. ama basta ihtiyaci oldugi icin istemis. sonra benden alininca arkadasindan almis. bankamatik uzerinden odemis arkadasina.

dedim ben sana lazim dedim bisey alcam dedim.sen de euro almissin..benden gizli niye is ceviriyosun dedim. lazimsa veriyim ben hosluk yapmak istedim diyo..

bende kimseye vermem parami sen sakla diye. kendimiz saklayabiliriz sonucta...

Hayir ne sacma .... ne hoslugu yapiyor bu. Annemde kucukken hediye aldik mi benim paramla bana hediye mi aliyorsunuz derdi, ama para kazanmiyorduk kucuktuk kimin parasiyla alabilirdik ki zaten... eger hosluk yapicaksa kendi parasiyla euro alip eline versin. Senin calisan akli basinda bir Insansin. Ne zaman paraya ihtitacin olacagini, hesabini , giderini o bilemezki. Sivri zekali biryle berabersin. Ona bu aklini is bulmada kullanmasini soyl

evet kesinlikle sivrizekali biri. bir suru is teklifi geliyor. yarin askere gidicek donunce giricek ise. bu zekayla, uyaniklikla ve bu cevreyle issiz kalmaz. tek kusuru okulu uzatip gec mezun olmasi. kpss puani da fena degil.

bende tepki gosterdim zaten. madem lazim oldu aldin sonra geri ver. ne diye euro yaparsin.

Farkinda misin son zamanlardaki her konunuz paraya bagli. Be
Sadece seninle rahat yasamak, statun geregi bile beraber oluyor evlenmek istiyor olabilir. Bu yuzden erkegin bayandan az kazanmadi olmuyo iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…