- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Farkinda misin son zamanlardaki her konunuz paraya bagli. Be
Sadece seninle rahat yasamak, statun geregi bile beraber oluyor evlenmek istiyor olabilir. Bu yuzden erkegin bayandan az kazanmadi olmuyo iste.
e bacım sen de yani hakettişsin dicem ayıp olacak yanlış olacak.evli bile deilsin adam gibi adam böyle yapmaz zaten ..2003 yılında biriyle tanıştım.Rüya gibiydi benim için.O kadar çok sevdiğine inanmıştım ki.45 dakikalık mesafe vardı iş yeri ile benim evim arasında mesajlaştığımız zaman arada seni özledim diye yazardım 10 dakika için bile olsa beni görmeye gelir işe giderdi.Yani ben öyle zannediyordum.Bu 1 yıl boyunca devam etti.Daha sonra bankalara arkadaşlarına bir sürü borcu olduğunu öğrendim yinede sırtımı dönmedim ona.Maaşımı alırdım ona verirdim.Hem seviyordum hemde ağlayınca acıyordum.Bir süre sonra tefeciden para aldım yakamda dedi.Artık bende de para kalmamıştı.Turkcellden önce bir telefon aldım satıp ödesin diye.6 ay sonra bir borç daha çıktı adamlar yakamda dedi.Ben salak gibi ağlardım.Gittim bir telefon daha aldım.Her ay ben ödeyeceğim demişti.İnanmıştım.2 ay ödedi sonra değişmeye başladı.Buluşunca hemen yanımdan gitmek isterdi borçlarım yüzünden sıkıntılıyım derdi inanırdım.Her gece ağlayarak dua ederdim.Daha sonra bu adamın evli kadınlarla ilişkisi olan bir pislik olduğunu öğrendim ve öğrendiğim zaman ona söyledim.Yazdığı mesaj aynen şöyleydi : "19 yaşında bir kız buldum beni bir daha arama evleneceğim kişi sen değilsin".O zaman anladım ne mal olduğunu ama iş işten geçmişti.Borcunu ödemesini istedim tamam ödeyeceğim dedi sana borçlu şekilde ölmem diyede mesaj attı.Hala bir kuruş para ödemedi.Ve ben 2 sene daha onun borcunu ödemek için berbat bir iş yerinde 600 tl maaşla çalışıyorum ve tüm param borca gidiyor.Kendime bir kıyafet bile alamıyorum arkadaşlarıma buluşmak istesem cebimde para olmuyor.SAKINNNNNNNNNNNNNN bu hatayı sen de yapma SAKIN.Erkeklere hiç bir şekilde güvenme hem parandan oluyorsun hemde saf salak damgası yiyorsun.Yinede tercih senin ver istediği parayı gör bakalım neler olacak.
e bacım sen de yani hakettişsin dicem ayıp olacak yanlış olacak.evli bile deilsin adam gibi adam böyle yapmaz zaten ..
bu istediğin kadar sev istediğin kadarr aşık ol 1 kere olur baktın hep aynı senin kafan nasıl dank etmez. ne gurursuz bir erkek o öyle ya .. benim eşim paramız sınırlı kaldığında önce beni düşünür sen ihtiyaçlarını al ben önemli deilim sonra da hallederim der. erkek dediğin karşısındaki bayanı zor duruma sokmaz. geçmiş olsun ..
sakın evlenme o adamla. işi gücü sabit olmayan biriyle evlenilir mi yaw.. o önce çalışacak düğün yapacak ev geçindirecek duruma gelecek ondan sonra evlenecek. evlendikten sonra eşler çalışır ve evliliğini rahat rahat yaşarlar. uzak durun bekar bayanlar bu tarz yiyici heriflerden ..arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
2003 yılında biriyle tanıştım.Rüya gibiydi benim için.O kadar çok sevdiğine inanmıştım ki.45 dakikalık mesafe vardı iş yeri ile benim evim arasında mesajlaştığımız zaman arada seni özledim diye yazardım 10 dakika için bile olsa beni görmeye gelir işe giderdi.Yani ben öyle zannediyordum.Bu 1 yıl boyunca devam etti.Daha sonra bankalara arkadaşlarına bir sürü borcu olduğunu öğrendim yinede sırtımı dönmedim ona.Maaşımı alırdım ona verirdim.Hem seviyordum hemde ağlayınca acıyordum.Bir süre sonra tefeciden para aldım yakamda dedi.Artık bende de para kalmamıştı.Turkcellden önce bir telefon aldım satıp ödesin diye.6 ay sonra bir borç daha çıktı adamlar yakamda dedi.Ben salak gibi ağlardım.Gittim bir telefon daha aldım.Her ay ben ödeyeceğim demişti.İnanmıştım.2 ay ödedi sonra değişmeye başladı.Buluşunca hemen yanımdan gitmek isterdi borçlarım yüzünden sıkıntılıyım derdi inanırdım.Her gece ağlayarak dua ederdim.Daha sonra bu adamın evli kadınlarla ilişkisi olan bir pislik olduğunu öğrendim ve öğrendiğim zaman ona söyledim.Yazdığı mesaj aynen şöyleydi : "19 yaşında bir kız buldum beni bir daha arama evleneceğim kişi sen değilsin".O zaman anladım ne mal olduğunu ama iş işten geçmişti.Borcunu ödemesini istedim tamam ödeyeceğim dedi sana borçlu şekilde ölmem diyede mesaj attı.Hala bir kuruş para ödemedi.Ve ben 2 sene daha onun borcunu ödemek için berbat bir iş yerinde 600 tl maaşla çalışıyorum ve tüm param borca gidiyor.Kendime bir kıyafet bile alamıyorum arkadaşlarıma buluşmak istesem cebimde para olmuyor.SAKINNNNNNNNNNNNNN bu hatayı sen de yapma SAKIN.Erkeklere hiç bir şekilde güvenme hem parandan oluyorsun hemde saf salak damgası yiyorsun.Yinede tercih senin ver istediği parayı gör bakalım neler olacak.
sakın evlenme o adamla. işi gücü sabit olmayan biriyle evlenilir mi yaw.. o önce çalışacak düğün yapacak ev geçindirecek duruma gelecek ondan sonra evlenecek. evlendikten sonra eşler çalışır ve evliliğini rahat rahat yaşarlar. uzak durun bekar bayanlar bu tarz yiyici heriflerden ..
isi gucu sabit olmadan zaten evlenmemki. su an askere gidiyor. donustede gircek ise. devlet isine girmeyi planliyor kpss puani fena degil torpili de var askerlikten sonra gel basla demisler. bana soyledigi bu.
dugun icinde ailesi hazir etmis herseyini..evi altini filan varmis. zaten su durumda en az iki senemiz var evlilik icin. su an evlilik gibi bi dusunce yokkim hersey yerine oturmadan evlenmem kesinlikle. ki zaten once kendi hedeflerimde var. onlari yapmadan evlenmeyi dusunmuyorum.... o is bulmadan hayatta olmaz zaten...
Dedim ya çok güzel rol yaptı.Ödemesini de yaptı 2 ay sonra sıkıştım deyince ben de bir kaç ay ödedim son zamanlarda uzaklaşınca anlamaya başladım ama konduramadım kapımda ağlayan adamdı.Ben yaptım sen de yapma diye uyarmak istedim artık olan oldu benim için ama telefon işine sakın girme gitsin kendi alsın hatta bu adamla asla evlenme.Gururlu adam para istemez bunu çok iyi anladım.
istersen yarin getiriyim lazimsa dedi. o para senin istedigin zaman veririm dedi.
bilmiyorum valla degisik biri sasirtiyo insani. parayi veririm diyerek almisti ben de o yuzden bisey demedim sormadim etmedim. kendiliginden soyledi euro aldigini da.
bir insanın ne kadar zeki olduğu onun için iyi bir maharet değil ki. önemli olan zekasının ne kadarını kullandığı ve ne tür işlere kullandığı. seninki zekasını okulunu bitirmekle ve iş bulmakla harcamıyor sadece senin gözünü boyamaya çalışıp paranı yemeye çalışıuyor. askerden gelince zekasıyla iyi iş bulabilecek bu ütr birtindense asgari ücretle herhangi bir işyerinde çalışan daha ortalama zekada birisi çok daha iyidir ,evet kesinlikle sivrizekali biri. bir suru is teklifi geliyor. yarin askere gidicek donunce giricek ise. bu zekayla, uyaniklikla ve bu cevreyle issiz kalmaz. tek kusuru okulu uzatip gec mezun olmasi. kpss puani da fena degil.
bende tepki gosterdim zaten. madem lazim oldu aldin sonra geri ver. ne diye euro yaparsin.
Hayir ne sacma .... ne hoslugu yapiyor bu. Annemde kucukken hediye aldik mi benim paramla bana hediye mi aliyorsunuz derdi, ama para kazanmiyorduk kucuktuk kimin parasiyla alabilirdik ki zaten... eger hosluk yapicaksa kendi parasiyla euro alip eline versin. Senin calisan akli basinda bir Insansin. Ne zaman paraya ihtitacin olacagini, hesabini , giderini o bilemezki. Sivri zekali biryle berabersin. Ona bu aklini is bulmada kullanmasini soyle
evet kesinlikle sivrizekali biri. bir suru is teklifi geliyor. yarin askere gidicek donunce giricek ise. bu zekayla, uyaniklikla ve bu cevreyle issiz kalmaz. tek kusuru okulu uzatip gec mezun olmasi. kpss puani da fena degil.
bende tepki gosterdim zaten. madem lazim oldu aldin sonra geri ver. ne diye euro yaparsin.
böyle süpriz mi olur güzelim senin paranı borç diye alıp onunla euro yapmak, kendisi yatırım uzmanı mı, senden izin almış mı?valla bende sorguladım. benden gizli niye iş yapıyosun dedim. sürpriz olsun dedim diyo. değişik bi sürpriz oldu..
İnanmak istiyorsun. Ki bu çok doğal. Ama....
Ne yalan söyleyim.. Ben pek ikna olmadım. Manipülatif bir tavır kokusu alıyorum sanki..
missplayful 'un adına konuşmuş gibi olmayayım da, bizim kastettiğimiz "zeka" ile senin iyiye yormak için elinden geleni yaptığın şey aynı değil
bir insanın ne kadar zeki olduğu onun için iyi bir maharet değil ki. önemli olan zekasının ne kadarını kullandığı ve ne tür işlere kullandığı. seninki zekasını okulunu bitirmekle ve iş bulmakla harcamıyor sadece senin gözünü boyamaya çalışıp paranı yemeye çalışıuyor. askerden gelince zekasıyla iyi iş bulabilecek bu ütr birtindense asgari ücretle herhangi bir işyerinde çalışan daha ortalama zekada birisi çok daha iyidir ,
Siz hala berabermisiniz bu insanla ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?