sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

3500 liraysa paraninda pesine dusmen lazim bir sure sonra. Girsjn bi ise kendi parasiyla istedigini yapsin. Senin ihtiyaclarin yok mu sanki?

yuuuh adam da pişkinlik up iyi düşün ve şutla aklı başına gelsin o an tamam demiş olabilirsin vazgeçtim sende yüzsüzlüğü ele aldın iyice de ay sinirlendim

aynen vazgeçtim zaten. askerden dönünce diycem ben eski telefonu kullanırım al telefonunu. ister sat ister kullan.

bi de benim telefonum daha eski yani. bir de kurs parasını ödettircek bana ona da tamam dedim. hadi onu ödiyim yani de tel ne alaka.

Ben olsam sogurdum acikcasi..

Evlenicez diyorsun daha askere gidecek gelecek ise girse benden az kazanacak diyorsun daha simdiden boyleyse ilerisi icin nasil plan yapiyorsun ki

bir erkek bukadar rahat para istemicek karşıdan ,ki ben bayan başıma isteyemem ya nedir o bana telefon al muhabbetleri hiç hoş değil...

Yahu sen niye herseye tamam diyorsun afedersin saf misin ? 9 ay nedir yahu... Bende 4.5 yillik iliski sandim ona bile yuh cektim 9 ay ne ???

Sen düsünüp kendin alsan tamam da agzıyla istemesi hos degil...Sadece erkek için degil, kadın için de böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…