- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Evlenmeden önce lütfen on kere düşünün.Emin misiniz??
Bana da iphone10 alsana. Daha ortada yok ama sende o kabiliyeti gördüm, alirsin alirsin
yok bi kere yaparım aynı şeyi boş yere umutlanma
yuuuh adam da pişkinlik up iyi düşün ve şutla aklı başına gelsino an tamam demiş olabilirsin vazgeçtim sende yüzsüzlüğü ele aldın iyice de ay sinirlendim
Ben olsam sogurdum acikcasi..arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
bir erkek bukadar rahat para istemicek karşıdan ,ki ben bayan başıma isteyemem ya nedir o bana telefon al muhabbetleri hiç hoş değil...arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Yahu sen niye herseye tamam diyorsun afedersin saf misin ? 9 ay nedir yahu... Bende 4.5 yillik iliski sandim ona bile yuh cektim 9 ay ne ???aynen vazgeçtim zaten. askerden dönünce diycem ben eski telefonu kullanırım al telefonunu. ister sat ister kullan.
bi de benim telefonum daha eski yani. bir de kurs parasını ödettircek bana ona da tamam dedim. hadi onu ödiyim yani de tel ne alaka.
Yahu sen niye herseye tamam diyorsun afedersin saf misin ? 9 ay nedir yahu... Bende 4.5 yillik iliski sandim ona bile yuh cektim 9 ay ne ???
Hahaha Bucuk degil ya 4 yada 5 demek istedim nokta koymusumYanliz neden 4.5 yil da 5 degil ya da 4 degil. O bucuk nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?