- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Hahaha Bucuk degil ya 4 yada 5 demek istedim nokta koymusum
Konuyu dagitmayalim ortada bi asalak var
çok çirkin bu para muhabbetleri, bana göre değil. acayip tiskiniyorum. kalitenin en önemli göstergesi bence. ve müstakbel eşiniz kalite konusunda sınıfta kalmaya meyletmiş
ilk defa duyuyorum sevgilisinden para isteyen erkek..ne erkekler var yaaa..aldırıp aldırıp ortalıktan kaybolmasın..kendini kullandırma..
bu konu dışındaki halleri, parayla ilgili tutumunu görmezden gelecek kadar iyi olamaz. velev ki iyi, umrumda olmaz. gözünüzü açın. bu samimiyet ya da şımarıklık kispesi altında bile yapılacak türden bi hareket değil. nerede gurur?bnde bu konudaki tutumuna şaşırıdm. işe girene kadar böyle değildi. bu konu dışında da gayet iyi biri
O adamı bence hayatından def et bir bahane ile. Öyle şey mi olur ya tm bazı seylerde sende yardım edersın ama telefon al demesi cok abess, dilenci gibi ;erkek bi kere güçlü olmalı parası yoksa bile ni karizması olmalı ağırlığı duruşu olmalı .arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Evlenecegini sanmiyorum evlenirsede yagli buldugu icin evlenir evlenincede somurmeye devam eder erkek cok zor durumda kalmadikca evlenecek dahi olsa kiz arkafasindan fuzuli para istemeye utanir kaldiki 3500 lira diyosun telefon istiyo diyosun seni sevdigini sanmiyorum uzgunum kullaniliyosun sadece benim esim evli degilken bana bi esya almak istedi kendi 1500liralik en az kabul etmedim edemezdimarkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
Aşkın gözü kördür de noolur azcık gözünü aç. Şimdiye kadar ortam olmamış yapamamış şimdi çalışıyorsun şimdi yapıyor...bnde bu konudaki tutumuna şaşırıdm. işe girene kadar böyle değildi. bu konu dışında da gayet iyi biri
öyle olduğunu düşünmek istemiyorumortadan kaybolma gibi durumu olamaz. ailesinin evinin içine soktu beni.
ben kendi paramı o kadar rahat harcayamıyorum o neymiş öyle ya?
ayrıca asıl soru sorulmamış
yaşlar kaç
Kaç kurtul.
Evlenecegini sanmiyorum evlenirsede yagli buldugu icin evlenir evlenincede somurmeye devam eder erkek cok zor durumda kalmadikca evlenecek dahi olsa kiz arkafasindan fuzuli para istemeye utanir kaldiki 3500 lira diyosun telefon istiyo diyosun seni sevdigini sanmiyorum uzgunum kullaniliyosun sadece benim esim evli degilken bana bi esya almak istedi kendi 1500liralik en az kabul etmedim edemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?