sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Telefon, uçak bileti vs vs birsürü şey var bi de kurs parasını ödeyim ne olacak ki demişsin.
Anacığım ben kocamdan bunca şeyi rahatça isteyemiyorum yahu.

Evlenmezseniz başını duvarlara vurursun. Nasıl yedirdim ne emeklerle kazandığım paramı dersin.
Gelin ata binmişte gör kimin kapısına inmiş.
O yüzden bence bir karar al ve şu saat itibariyle maddi olarak hiç bir şekilde destek olma, bakalım napcak. Sana agresif davranmaya başlarsa vazgeç bu işten.
Aslına bakarsan daha şimdiden vazgeç, erkeğin bu türlüsünü hiç sevmem. Çünkü bu tip karpuzların içleri %90 olarak kabak çıkıyor.

Allah sana akıl fikir versin arkadaşım. (Gerçekten iyi bir temenni ile yazıyorum bunu)

ilk defa duyuyorum sevgilisinden para isteyen erkek..ne erkekler var yaaa..aldırıp aldırıp ortalıktan kaybolmasın..kendini kullandırma..

çok çirkin bu para muhabbetleri, bana göre değil. acayip tiskiniyorum. kalitenin en önemli göstergesi bence. ve müstakbel eşiniz kalite konusunda sınıfta kalmaya meyletmiş

bnde bu konudaki tutumuna şaşırıdm. işe girene kadar böyle değildi. bu konu dışında da gayet iyi biri

ilk defa duyuyorum sevgilisinden para isteyen erkek..ne erkekler var yaaa..aldırıp aldırıp ortalıktan kaybolmasın..kendini kullandırma..

öyle olduğunu düşünmek istemiyorum ortadan kaybolma gibi durumu olamaz. ailesinin evinin içine soktu beni.

bnde bu konudaki tutumuna şaşırıdm. işe girene kadar böyle değildi. bu konu dışında da gayet iyi biri
bu konu dışındaki halleri, parayla ilgili tutumunu görmezden gelecek kadar iyi olamaz. velev ki iyi, umrumda olmaz. gözünüzü açın. bu samimiyet ya da şımarıklık kispesi altında bile yapılacak türden bi hareket değil. nerede gurur?

bu kadarıda yüzsüzlük.asla normal değil.istiyor bide yahu nerde beleş oraya yerleş pes

saflık var galiba biraz hala konu açıp sorduğuna göre
çünkü her şey gayet net ortada
adam seni kullanıyor
bu yaşa gelmişsin okumuşsun çalışıyosun emek veriyosun
ileride hayatının neresinde olacağı belli bile olmayan adama yedirmek için mi yoruluyorsun
yapmayın ya, bu kadar da kullandırmayın kendinizi

O adamı bence hayatından def et bir bahane ile. Öyle şey mi olur ya tm bazı seylerde sende yardım edersın ama telefon al demesi cok abess, dilenci gibi ;erkek bi kere güçlü olmalı parası yoksa bile ni karizması olmalı ağırlığı duruşu olmalı .

Evlenecegini sanmiyorum evlenirsede yagli buldugu icin evlenir evlenincede somurmeye devam eder erkek cok zor durumda kalmadikca evlenecek dahi olsa kiz arkafasindan fuzuli para istemeye utanir kaldiki 3500 lira diyosun telefon istiyo diyosun seni sevdigini sanmiyorum uzgunum kullaniliyosun sadece benim esim evli degilken bana bi esya almak istedi kendi 1500liralik en az kabul etmedim edemezdim

Kaç kurtul.

Aşkın gözü kördür de noolur azcık gözünü aç. Şimdiye kadar ortam olmamış yapamamış şimdi çalışıyorsun şimdi yapıyor...

öyle olduğunu düşünmek istemiyorum ortadan kaybolma gibi durumu olamaz. ailesinin evinin içine soktu beni.

Ahhh kuzum ahhh bu kadar saf olma lütfen öyle bir olur ki şaşar da kalırsın

Ahhh kuzum ahhh bu kadar saf olma lütfen öyle bir olur ki şaşar da kalırsın[/QUOTE]
ben kendi paramı o kadar rahat harcayamıyorum o neymiş öyle ya?
ayrıca asıl soru sorulmamış
yaşlar kaç

ben 25, o 27 yasinda. haklisin bende kimsefen isteyemem. ama sevgilim bu konuda rahat. hic yuzu kizarmiyor. hatta normal geliyo sanki.

Bemde kocami bi ara boyle her iatedigini almaya alistirmistim. İnan ilerde istekleri bitnedigi gibi srninde ihtacini karsilamaktan aciz oluyolar. Bence param yok almak iserim ama alamam. Bidahikine artik diye oyala. Bence anlayacaktir. Yani benimki anladi cok sukur. Hatta bana bazen hani alacaktin falan diyodu bende alamadim yani nolcak canim bu ne boyle falan diye cikisiyodum. Simdi cicim ayi sizinki ilerde o kazandigi parayi yiyecek ve ona sen bakacaksin. Aklina basina al baciiiim

ben sevmedigini dusunmedim hic. telefon almiycam. zaten sonradan telefon almak zorunda degilsin diyo. bende gaza gelip tamam demistim iste ama almiycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…