sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

yok bende anladim hatami. artik demiyorum alcam diye. almiycam da zaten. bi tek kursunun parasinu veririm belki.

ben sevmedigini dusunmedim hic. telefon almiycam. zaten sonradan telefon almak zorunda degilsin diyo. bende gaza gelip tamam demistim iste ama almiycam.
Bende yuzsuz ve baskasinin parasini yemeyi seven biri olsam senin gibi birini bulsam severim ama senin sandigin gibi ask filan degil bu anlatabiliyormuyum hala telefon almicam diyorsun olaya tumden bak kurs parasi istegi 3500 lira tutar istedigi bilet parasi vs seni yoluyor tavuk gibi uyan artik gercekten seven adamin gururu el vermez kizi boyle somurmeye utanir cunku

Evlenicez diyorsun daha askere gidecek gelecek ise girse benden az kazanacak diyorsun daha simdiden boyleyse ilerisi icin nasil plan yapiyorsun ki

askere gidip gelincr isi hazir gibi. yani 5 ay var onumuzde. ailesinin durumu iyi evlenme sirasinda problem olmaz o konuda.

param icin benle yani. oyle oldugunu dusunmuyorum. cunku basta benin ondan cok kazanmami problem etmisti filan. ben ondan once ise gircem diye gurur yapmisti. ama su an tam tersini yapiyor bende sasirdim.

şaka gibi gerçekten... neden kendi çalışmıyor

Ben annemden isteyemem o şekilde yada o kadar büyük bir meblayı. Özet olarak; telefonu sakince yere bırak ve kaaç!

bende isteyemem ne annemden ne de baskasindan. ayriligi hic dusunmemistim. ise girmesini bekliyim belki duzelir diyodun..

ASALAK...Halk dilinde anlamı ;hayatını başkalarına ödeterek yaşayan canlı cinsi..Çözüm ;KAÇMAK..

ıyyyyy o ne be ..Ben onu erkek gibi ,hele hele koca gibi asla hissetmem !!!

bu tavirlari beni de korkutuyor ve sogutuyor. bi de yeni gordun. 9 aydir cikiyoruz ama ise girince basladi boyle yapmaya. daha baska seyler de var ustelik..

yok telefonu almiycam. ucak biletlerini aldim. zamaninda o da para vermisti bana geri almadi. onun yerine saydi belkide. bi tek kursu veriyim diyorum. onun karsiliginda da kendi kursumu da sen odemi desem. bakalim napicak ne diycek.

yok bende anladim hatami. artik demiyorum alcam diye. almiycam da zaten. bi tek kursunun parasinu veririm belki.
Hala kursunun parasini veririm diyosun ya arkadas sinirime dort kose oldum niye kullandirtiyom kendini bile bile?
O yuzsuzu coktan kic..na tekmeyi basman lazimdi.

zipzip sorsumu bilmiyomda yaslar kac?
Bu arada sanki sen anasi gibi davraniyon herseyi oduyon

Brnce hic yardim etmeye calisma o var bu var diyor dogrulari soyleyince beni seviyor param icin oldugunu sanmiyorum onceden soyle boyleydi diye savunmaya geciyor arkadas

olani diyorum neden savunmaya geciyim. oncesinde yoktu oyle biseyi evet. maasim olduktan sonra basladi.

veririm dedim diye diyorum. yoksa vermek istedigimden degil. herseyi bana kitlemeye calisiyo. bi evet derim iki evet derim 3. demem yani. masim iyi evet ama birikim yapcam dedim onada.

Brnce hic yardim etmeye calisma o var bu var diyor dogrulari soyleyince beni seviyor param icin oldugunu sanmiyorum onceden soyle boyleydi diye savunmaya geciyor arkadas

Arkadas yakistiramiyor ama bence de baya kullaniyor ne o oyle sunu al bunu öde onceden nasil istesin verecek durumda degilmissin simdi üşüşmüş basina hala daha kurs parasi verecem diyosun

olani diyorum neden savunmaya geciyim. oncesinde yoktu oyle biseyi evet. maasim olduktan sonra basladi.
Sevgilin maasin yokken alamayacagini bilecek zeka duzeyinde bi insan zaten olmayan para nasil somurulsun ? ? Ayrica gecmise niye takili kaliyoruz esi aldatanlarda gecmiste beni cok severdi gozu kimseyi gormezdi nasil aldatir ? Insanlar degisebilir cunku bunu anlamiyormusunuz siz hala kursu belki oderim soyle yaparim sonra bende isterim diyosun adam oducek olsa kendi kursunu sana odetmezdi zaten dimi

veririm dedim diye diyorum. yoksa vermek istedigimden degil. herseyi bana kitlemeye calisiyo. bi evet derim iki evet derim 3. demem yani. masim iyi evet ama birikim yapcam dedim onada.

Senet mi imzaladin uydur bise aaa bana da su lazim yapamayacam k.bakma de cık isin icinden yada hic orali olma konuyu acarsa direk yuhhh yani de şutla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…