sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

canım 9 aydır çıkıyoruz. bu ay işe girdim. ve yeni yapmaya başladı bunları. açıkçası çok şaşırdım. 9 ay boyunca böyle bişeyi yoktu

Bekle mis iişte. Çok mu safsin sen anlamadım.
Kim Ki O ... param yok bişey alamam şunu bunu aldım borçluyum de bakalım. Ne diyecek. Alacak biri varsa oda kendisi. Sakın ha evlenme bunla. Evlenir o evde oturur sen çalışıp kazanıp bakarsın valla.

O kadar doğru yerlerden vurgu yapmışsın ki canim arkadaşım
umarım ilaç olacağını anlar kızımız. ...!

Erkeklerde böyle yapıyorsa ne diyeyim ki ben pes Bence sen evlenmeyi tekrar düşün bilemedim ben

bir arkadasim vardi, sinifimizda bir çocuga asikti... yanyana otururlardi... hatta defterine marj'i bile arkadasim çizerdi... ödevlerini mi yapmazdi?? sinav kopyalarini mi hazirlamazdi?? çocugun eksiklerini mi almazdi??
ve düsün bunlari biz lisedeyken yapardi!!! (bundan 12 yil önce)
henüz o zamanlar 15-16 yaslarindaydik, kiz ailenin yillar sonra büyük zahmetlerle dünyaya gelen tek çocugu oldugundan üzerine titrenildi.. daha o yaslarda limitsiz bir banka karti, ve rahat bir hayati vardi... (rahattan kastim baskici bir ailesi yoktu)
kiz, basi açik olsada dini inançlarina bagli, asiri olmasada muhafazakar, kötü aliskanliklari olmayan biriydi...
ama bu çocuk onu fazlasiyla degistirdi...
sevgililer gününde, arkadasim ona 1000 euro'luk televizyon alirken, beyimiz ona belki tr parasi ile -+3lira'lik çikolata aliyordu... arkadasimiz, o çocukla arasina kimse girmesin diye okulda tanidigi bütün kizlarla muhabbeti kesti..
egitim hayatimiz bitti, daha onu hiç görmedim... o çocuklada evlenmis... (yabanci asillidir çocuk)
seviyordu onu, evlendi... ama ortada kullaniliyor gerçegi inkar edilemez...
bu duruma kimsenin düsmesini istemem... Allah kimseyi böyle gözü doymaz insanlarla karsilastirmasin!!

Son düzenleme:
Çok feci bi durum.
Ben çalışıyorum. Eşimin kazandığını harcıyorum doğal olarak..

Ama bi mekana gittiğimizde bile sevgiliymişiz gibi ince davranır, hesap ödetmez, cebimden para çıkarmaya kalksam sok onu cebine der

arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
haklisin

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.

haklisin

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden erkekler kadinlari etkilemek icin hediyeler alirdi artik kadinlar kendilerini kullandiriyor malesef. Konu sahibinin ilişkisine benzer bir olayla karşılaştım gecen gun. Arkadasimin kuzeni bir yildir bir beyefendiyle gorusuyormus ve adam askere gidecek diye yazdan beri tatildeymis. Herseyi kiz karsiliyormus. 1500 tl saat,cakmaklar,adamin evine tv koltuk takimi vs vs ve bu kizimiz da adam kursa gitmis is güvenligi uzmanligi onun ucretini de odemis bir de adam baska sehirde surekli uçak biletleri ve harcamalari da karsilamis.
Saygıdeğer beyefendi!bedelli askerlik cikinca allem etmis kullem etmis kiza 18 bin kredi de cektirtmis.
Ve eminim ki o adam birsure sonra kizla evlenecek cunku yuksek maasli işi var kizin ailevi durumu vs cok iyi.. Hayat boyu kullanılacak zavalli kiz. Acinacak halde de o bu durumu ask saniyor:-(

Aptallığına doymasın...

Ne olursa olsun, askerde de olabilir. Benimde sevgilim askerde, parasının olmadığı zamanlar oluyor ve aynı şehirde olduğumuz için izinlerde yanına gidebiliyorum. Fakat asla aramızda maddi olarak bu konular geçmiyor. Bence askerde olabilir ama katlanacağın anlamına gelmiyor. Bütün hata onda, sonradan pişman olacak olan o bence. Sen önüne bakmalısın gibi geliyor.

ona gore normalmis. bnde ondan istemeylimisim..

ona gore normalmis. bnde ondan istemeylimisim..

Yok kesinlikle normal bir şey değil, senin ondan istemen bir yana asıl olay bunu normal olarak görmesi. Açıkçası hiç hafife alınacak bir şey değil, yanlış anlama ama insanların sırtından geçinerek yaşayan biri gibi geldi bana okudukça.

Adam resmen seni somuruyor ve de kullaniyor. Tabi ki bitmesini istemez. Bir de bu askin katili sensin diye sana vicdan yaptiriyor. Para kaynagini yitirmek isine gelmez cunku. Asla bu oyunlara gelme. Emin ol bu kadar fedakarliktan sonra baska bir enayi bulsun ilk terk edecegi sen olursun. Agir konustuysam kusuruma bakma. Sadece seni kullaniyor bunu anlaman icindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…