canım 9 aydır çıkıyoruz. bu ay işe girdim. ve yeni yapmaya başladı bunları. açıkçası çok şaşırdım. 9 ay boyunca böyle bişeyi yoktu
Telefon, uçak bileti vs vs birsürü şey var bi de kurs parasını ödeyim ne olacak ki demişsin.
Anacığım ben kocamdan bunca şeyi rahatça isteyemiyorum yahu.
Evlenmezseniz başını duvarlara vurursun. Nasıl yedirdim ne emeklerle kazandığım paramı dersin.
Gelin ata binmişte gör kimin kapısına inmiş.
O yüzden bence bir karar al ve şu saat itibariyle maddi olarak hiç bir şekilde destek olma, bakalım napcak. Sana agresif davranmaya başlarsa vazgeç bu işten.
Aslına bakarsan daha şimdiden vazgeç, erkeğin bu türlüsünü hiç sevmem. Çünkü bu tip karpuzların içleri %90 olarak kabak çıkıyor.
Allah sana akıl fikir versin arkadaşım. (Gerçekten iyi bir temenni ile yazıyorum bunu)
yok bende anladim hatami. artik demiyorum alcam diye. almiycam da zaten. bi tek kursunun parasinu veririm belki.
Ayrılmadın mı hala
Hediye almaya devam mı ediyorsun
Ya hala kurs parasini veririm diyorsun ya pes..pes
onun üstünden çok geçti canım. kurs parasınıda vermem dedim. kapandı gitti o konu..
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
haklisinmesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Eskiden erkekler kadinlari etkilemek icin hediyeler alirdi artik kadinlar kendilerini kullandiriyor malesef. Konu sahibinin ilişkisine benzer bir olayla karşılaştım gecen gun. Arkadasimin kuzeni bir yildir bir beyefendiyle gorusuyormus ve adam askere gidecek diye yazdan beri tatildeymis. Herseyi kiz karsiliyormus. 1500 tl saat,cakmaklar,adamin evine tv koltuk takimi vs vs ve bu kizimiz da adam kursa gitmis is güvenligi uzmanligi onun ucretini de odemis bir de adam baska sehirde surekli uçak biletleri ve harcamalari da karsilamis.
Saygıdeğer beyefendi!bedelli askerlik cikinca allem etmis kullem etmis kiza 18 bin kredi de cektirtmis.
Ve eminim ki o adam birsure sonra kizla evlenecek cunku yuksek maasli işi var kizin ailevi durumu vs cok iyi.. Hayat boyu kullanılacak zavalli kiz. Acinacak halde de o bu durumu ask saniyor:-(
askerdeydi. o yüzden sorunlarımız yarım kaldı. ama orda da tartıştık ve biticek. beni suçlu görüyo. bu aşkın katili benmişim. saçmalıyor gerçekten. psikolojik rahatsızlıkları var..
üzülüyorum evet ama doğru olan bugibi
Ne olursa olsun, askerde de olabilir. Benimde sevgilim askerde, parasının olmadığı zamanlar oluyor ve aynı şehirde olduğumuz için izinlerde yanına gidebiliyorum. Fakat asla aramızda maddi olarak bu konular geçmiyor. Bence askerde olabilir ama katlanacağın anlamına gelmiyor. Bütün hata onda, sonradan pişman olacak olan o bence. Sen önüne bakmalısın gibi geliyor.
ona gore normalmis. bnde ondan istemeylimisim..
Pelin, askere gitmeden once verdigin para ne oldu peki ?kızlar ve ayrıldık sonunda bitti. yine tartıştık askerdeyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?