öyle belkide. bu hali ortaya çıkana kadar o kadar çok seviyodum ki ayrılık düşünemiyodum kesinlikle. ama bu olaydan sonra soğudum..Ne askerlikmiş arkadaş.
Niye büyüttünüz askerliği bu kadar gözünüzde?
Asalak gibi yaşayan adam sırf asker diye çekilir mi?
Ayrılmaya cesaretim yok deseniz neyse.
Siz bu adamdan bugün ayrılsanız, aklınız başınıza geldiğinde neden dün ayrılmadım diye hayıflanacaksınız.
Geçirdiğiniz bir dakika bile boşa bu adamla.
Ailesine, çevreye laf vermek istemiyorum diyorsunuz da sizin zamanınıza yazık değil mi?
Milleti düşündüğünüz kadar biraz da kendinizi düşünün. Çok gereksiz iyi niyet gösteriyorsunuz.
Adam olanın askerden dönüşü beklenir. Böyle bir insanın nesini bekliyorsunuz ki, anlamadım ben?!
aa ben seni bitrdin saniyordum
daha surunuyormu bu iliski
kangren olmus bu senin iliskin ve zaman geçtikçe kapladigi alan çogalacak haberin olsun
Siz bu adamdan bugün ayrılsanız, aklınız başınıza geldiğinde neden dün ayrılmadım diye hayıflanacaksınız.
Geçirdiğiniz bir dakika bile boşa bu adamla.
Ailesine, çevreye laf vermek istemiyorum diyorsunuz da sizin zamanınıza yazık değil mi?
Milleti düşündüğünüz kadar biraz da kendinizi düşünün. Çok gereksiz iyi niyet gösteriyorsunuz.
Adam olanın askerden dönüşü beklenir. Böyle bir insanın nesini bekliyorsunuz ki, anlamadım ben?!
hala ima edicem dönünce de açık ve net konuşucam diyosun..haklısınız keşke gitmeden ayrılsaydım.. değişti sandım ama giderkende yaptı aynı şeyi. bakalım şu telefon olayını hallederse konuşmaya başlayınca en azından ima edicem.... dönüncede açık ve net konuşucam..
Ben artık anladım ki; insanlar kendilerini kullandırmaya bayılıyor.
İstediğimiz kadar anlatalım.
Hiç bir şey değişmiyor.
hala ima edicem dönünce de açık ve net konuşucam diyosun..
bak sana örnek olarak şu arkadaşın konusunu okumanı tavsiye ediyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-aklim-yetersiz-kaldi-kizceler.750241/page-59
bu arkadaşı biraz örnek al lütfen kafanı çalıştır ya. sürekli bilemiyorum bilemiyorum yani dünyayı kurtarmıyosun bilemeyecek ne var ki..
neyse bu konuya daha fazla yazmıcam çünkü sanki kendim yaşıyomuş gibi sinirleniyorum seni daha fazla kıracak yorum yapmamalıyım. kendin bilirsin istersen bütün maaşını da ver artık benden bu kdr
Pelin daha once de boyle bir topik acmissin bir daha senden cop almam demis.hesap gelmis eline cebine atmamis, telefon istemis vs. Bence ayrilmak istedigine emin degilsin sen. Yasim geciyor diye falan düşünüyorsan yanlis düşünüyorsun asil 4 ay bekleyerek zaman geciyor. Haydi kalk ve silkin. Kendine gel lutfen
buradaki sahista sevgilime benziyor gercekten. sadece benimki biraz zemzemden gecmis burdakine gore.
canim bak biliyorum bende bu adam adam degil. adam olanda gurur olur kadindan para isteyemez. ama benim anlamadigim basta gurur yapan adam nasil boyle oldu bi bunu anlamadim. cunku dusunun ki ben ondan once ise giriyorum diye kendi kendini yiyordu. hatta yengesiyle filan dertlesmis yengesi takma kafana demis. bunlari kendi anlarmisti.
birde ise girmemde yardimci oldu. yani ben her turlu atanip caliscaktim ama onun sayesinde cook rahat bi yerdeyim. tabi o da ückagitcilikla oldu. adam uyanik ama zekasini farkli seylerde kullaniyor. birde ben ise girene kadar para olayinda boyle degildi. benim iyi kazancagimi bildigi icin kaz gelecek yerden tavuk esirgemedi sanirim...
o zaman onun üçkağıtçılıkla bulduğu işten de çık. mecbur değilsin onun bulduğu yerde çalışmaya.. hakkın olmayanı alma başkasının belki çok ihtiyacı olan iş ama sevgilin yüzünden o kişi girememiş oldu. zaten atanacakmışsın. bu durumda para konularını sorun edersen zaten seni de işe ben sokmuştum der. haklı çıkar.
önceki davranışları da gurur yapmak değil kıskançlık. huyu da cimri değil pişkinlik ve umursamazlık. seven insan karşısındaki işe girdi diye kıskanmaz onun adına mutlu olur. seni sevmiyor bile bence. bu huylarının sonradan ortaya çıkması ise, başlarda sana kendini farklı tanıtmış aradan zaman geçince gerçek kendini göstermeye başlamış. başta aşkından ölüyorken seni kaybetmek istememiş şimdi de alışkanlık girdi nasılsa pelin beni bırakmaz fln diye düşünüyodur. arkadaşlarına da hesap ödemezken seni mi düşüncek allah aşkına. tek falsosu sen değilsin yani huyu bu. evlensen de geçmez ki
nasil cikayim bu devlet isi istifa etmem gerekir o da istifa hakkim yanicak. soyle dusun daha yogun bi yere cikicagina rahat bi yere cikti. hani kimsenin işe girmesine mani olunmadi.
seni isi ben soktum diyemez ben zaten her turlu gircektim. düşün bu hastane olmadi su hastane oldu. onun etkisi bu yonde oldu. rahat olan yerdeyim sadece. isim zaten hazirdi. benim hedefim tusu kazanip gitmek temelli buralardan...
tabiki adamin huyu bu. Allah askina gececek olsa ona dedigimde bana cöpün gecmesin diyip sonrasinda 100 tl isteyemezdi heralde. adamin gururu lafta kaldi. istedigiin de de kalakaldim zaten. hadi gercekten yoktu ama gercekten gurur yapsa o parayi bir sekilde temin eder o gun verirdi. annemle yollarim diyo komediye bak.. bi insan nasil paraya bu kadar tamah eder?
gerci eski sevgilisi benden cok cok daha zenginmis yani geliri asiri fazlaymis ama bu ayrilmis ondan. kimbilir ne kadar yemistir kizin parasini.
belki kız ondan illallah etti bıraktı sonunda.. veya sevgilisinin huyunu değiştirmeye çalıştı bu da sorun çıktıkça sıkıldı kızı bıraktı. işin iç yüzünü bilemeyizki. bişey biliyoruz doğru söylemiyo.
o zmn bırakma işi tabi. ben özelde şirkete girdin sandım. seni bu işe ben soktum derse de o şekilde savunmanı yaparsın sokmasaydın para istemek için mi soktun ben zaten kendim de girerdim işe diye
4 ay ne diye bekliyorsun ki vur tekmeyi gitsin. kendini düşün acıma bu herife ya. senin vaktini çalıyor farkında değilsin. çevresinin sana laf edeceğini düşünüyorsan, telefon numaranı falan değiştirirsin olur biter.
parası yoksa başka şekilde karşılığını vermek ister. manevi olarak mesela. emrivaki yapıyorsa sizi evlenince zor durumda bırakır. hayat zaten zor. siz çok seviyor olmalısınız ama evlilik çok başka. siz değer verecekseniz o da değer verecekse yürür ancak. konuşun bu durumu daha büyük hatalar olmasın. sebebini sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?