sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

tabii ki birşeyler paylaşırsınız ama daha yüzük takılmadan milyarlık hediyeler çok saçma. üstüne birde 3500 telefon al demiş ya. ne yüzsüz biri.. hiç sevmem öylelerini

tabii ki birşeyler paylaşırsınız ama daha yüzük takılmadan milyarlık hediyeler çok saçma. üstüne birde 3500 telefon al demiş ya. ne yüzsüz biri.. hiç sevmem öylelerini

evet cok sasirdim bende. gurursuz biri bu konuda. rahat rahat isteyebiliyor..

Konuyu okudum da...
Sen ondan ayrılmazsın
4 ay falan diye öteliosun kendince oyalıosun kendini
Annesiyle yengesiyle tanıstırdı diye ciddi sanıosun..
Öğrenin artık ya klasik bi taktik bu gözünü aç artık...
Ay var ya anasıyla tanıştırdı diye karısı oluosunuz hemen...Anaları da alışmıştır bunların böyle kızlarla tanıştırılmaya...
Olmadı anne der geçer...
Şu anasıyla tanıştırdı numarasını yemeyin artık nolur
O çok ciddi olsaydı askerden önce yüzük takardı erkekler ciddi düşündü mü hiç beklemezler

Evlenmek için herşeyi feda etmeye hazır bazı kızlarımız yeter ki evlilik olsun, bakıyorum da her haltına bir sebep bulmuşsun adamın...

Aç gözünü bu adam seninle evlenirse ben adam değilim şuraya konu açarım ben eşşeğim diye...
Adam çalışmıyor ve senden geçiniyor şimdilik

Beni işe soktu diosun ya sen doktorsun temizlikçi gibi konuşmuşsun zar zor bi işe girebildim tarzı...Kimmiş te seni işe sokmuş, o kadar becerikli olsa kendini işe sokardı önce...

Sinirlendim valla

aman sanki karısı olmak marifet mi. ben sadece ciddi olabileceğini belirtmek için söyledim. kimisi de uzak tutar tanıştırmaz dimi. bu yalvarıyo ailesiyle samimi oluyim görüşiyim diye.

inan evlilik gibi bi planım yok şu an. hele burdaki konuları gördükçe o kararı veremem kolay kolay. yüzükte almıştı ama takmıyorum ne yalan söyliyim .. ilk takarkende tereddüt ettim istemedim tek bi kere yüzük takmak isterdim.. bozulmuştu çok. ara ara lafını yapıyo zaten takmak istemedin diye..

beni işe sokmadı. ben her türlü gircektim. üstüne basa basa söyledim doktorum tabiki her türlü işim hazır.. çok rahat bi yerde olmamı sağladı sadece.

kendi işi de hazırmış dönünce öyle diyor beyimiz...

ilişkiler arasında hesap ödemeydi yada ne bileyim ufak tefek sende yoktu ben vereyim böyle şeylere takılmak çok saçma geliyor ama genelde herşeyi erkekler ödemeyi isterler... bende bu durumdan rahatsız olurum... kimde varsa o ödesin yada ara ara dönüşümlü olsun... ama sizdekide ne böyle ilişki dediğin karşındakini zora sokmamaktır... o kadar şeymi istenir yaa... bundan çıkan sonuç şu olur askerden gelene kadar seni yolacağı kadar yolar sonra yol verir... yada bezersin sen yol verirsin... ama onun umrunda olmaz çünkü öyle bir kişilik yok adamda... adam dediğin evet yeri gelir zor zor hesap ödememizi kabul eder... ama kız arkadaşından da böyle istekleri olmaz yaa... ben hiç görmedim böyle bişey.... bu ne yüzsüzlük.... insan değer veriyorsa bir insana bu kadar para harcatmaz.... haaa kendisi çook zengindir harcar ama bir bayana bir erkek bu kadar para harcatıyorsa gittiği yere kadar gider gözüyle bakıyordur....

Siz 4 ay falan diyorsunuz da..farkında mısınız bilmiyorum hep bir taraftan bahaneler buluyorsunuz 'aslında dönünce işi hazır,aslında önceden böyle değildi' gibi..ince ince bu adamı savunur gibi bir haliniz de var.Bence siz bu adamdan ayrılmayacaksınız malesef.

işinin hazır olma durumu hep vardı hep diyodu yeni bişey değil. bahanede değil. her söylediğim şeye bahane olarak neden bakıyor ki herkes anlamadım gitti. evet önceden böyle değildi. şu son zamanda çıktı. herşeyi olduğu gibi anlatıyorum..

benim aklımda burdan tayin olup gitmek var temelli başka bi il düşünüyorumm inşallahh aksilik olmazsa ...

bahane olarak bakılıyor..çünkü öyle hissettiriyorsunuz.. bilmiyorum belki konuşma tarzınızdan kaynaklıdır ki umarım öyledir ve şu an söylediklerinizi yaparsınız.hakkınızda hayırlısı olsun.

aynen öyle canım. sadece benden değil. herkese karşı böyle. yani adamın yapısı bu maalesef.. ama çok aksettirmemişti bu zamana kadar...

nasıl desem kötü bişey diyince kötülemiş olmuyosam olumlu bişey diyincede savunmuş olmuyorum. olan neyse o sonuçta. herşeyin farkındayım bende tabiiki...

tabiki fazla ailesinden gitsin istesin nasıl mutluluk duyuyor ve istiyor acaba sevgili ya bu daha yolun başı git çalış iş mi yok yani hamallık yap ne alaka be sizin ailenizin ihtiyacı yok mu ? çeyiz falan dizin bu adamla olacağı bile mechul hiçbirşeyin garantisi yok ben olsam kendi adıma hesap açar ardından anneme falan yardımcı olurum yada eğitimim için harcarım istediğine bak bey efendinin ne güzel 3500 az da değil zaten bu adamın isteklerinin fAlan da sonu gelmez artık dikkatli olun derim .Sevgiler

aynen ben başta anlamadım sonra dank etti. çok çok fazla bu kadarı

mesleğınız nedır acaba merak ettım de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…