sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor

mesaj atcam kızlar şimdi ben senin köpeğin değilm hiçbirşey suçum yokken ben neden hep üzülüyorm beni böyle terslemeye devam etceksn ben artık devam etmek istemiyorm kimsenin hakkı yok beni böyle üzmeye terslemeye beni böyle bu halde bırakmya başka neler diyebilirim

Ee bu durumda sen üç yılına kıyamıyorsun ama böyle davranan bi'adamla evlenebilir misin ki?:44:

Önce lütfen Türkçeyi düzgün kullan.
Binlerce insanın bulunduğu bir ortamda msnde ya da günlük hayatımızda konuştuğumuz şekilde kullanamayız kelimeleri.
Anlamak için 2 kere okumak zorunda kaldım.

Yaşlarınızufak ta değil. Nasıl bir diyalogtur bu anlamış değilim.
Tuhaf.

bende bilmiyorum!!

Büyük şeyler mi Daha ne olabilir ki size hakaret ediyor,kırmak değil bu düpedüz size saygısı yok.Saygının olmadığı yerde nasıl bir sevgi arıyorsunuz

Valla biz ne diyelim ozaman arkadaşım?

1)Al karşına konuş = Düzelmiyo, değişmiyo
2)Ayrıl = Böyle büyük bi'şey yokken ayrılamam ki.
3)Böyle olmaz ama saygı yok = Ama onsuz olmuyo.

Valla önerilerim tükendi ne diyeyim bilemedim

arkadaş senin aklın havada. yaş 25se ne olmuş. koca bulamıycaksın diye mi korkuyorsun anlamadım ki :)

aşk bitmiş maalesef

kendini çek biraz klasık olucak ama rahat bırak arama

sanırım senı cepte görüyor

ben senin köpeğin değilim bana bu şekilde davranmaya hakkın yok senin.. sürekli hiçbir sebep yokken suçum yokken köpek gibi azaarlayıp çekip gidiyorsun... sürekli küfürler hakaretler saygısızlıkk... insan sevdiğinden değer görmek güzel söz duymak ister. beni kırdığında iki güzel söz söylemek gönlümü almak yerine ya konuyu kapatırsın, ya hakaret edersin, ya artistlik yaparsın yada telefonu msni kapatırsın..benim canım çok acıyo artık. çok gücüme gidiyo yaptıkların. düzelmeyeceksen eğer bidaha görüşmeyelim böyle hergün üzüleceğime bikez üzülürüm enazından.... msj attım kızlar

dön bi aynaya bak önce. sabahtan beri msjlarıma kırk saat sonra cvp veriyon.misafirler gitti sonrasında oyuna başladın yine aynı şeyi yaptın.kapat dedm kapatmadın oyunu.bana sonrasında msj atıyon msnye gel diye.daha anında geliyorum tüm yaptıklarına rağmen. bir bakıyorum bu defada başka bi oyun oynuyo. dalga mı geçiyon ya sen benle. sen benim sevgimi kullanıyon ya.şimdide kalkmış neler söylüyorsun.özür dilemen gereken yerde yaptığın terbiyesizliğe bak. sen kararını vermişsinzaten oyunlar oynamana gerek yok.... cvbı bu olmuş sanırım bu msj tüm sorunumu size anlatmş kızlarrr

Onun attığı mesajda doğruyu yansıtıyosa sizin birbirinizle ciddi anlamda uyum sorununuz olduğunu düşünüyorum:44:

senin gonlunu alirken iki kelimede oltaya gelme gunlerce aci cektir ona seni kaybetmekten korksun biraz.. uzun uzadiya da msj atma. kafam karisik iliskimiz hakkinda dusunmek istiyorm de ve surundur onu..

bu kadar küçük şeyler problem oluyorsa bu tür şeylerden ben bunları görüyorsam köpek gibi muamele görüyorsam ilerde büyük bi problem olduğunda bir yanlışım olduğunda kimbilir daha neler görürüm. ben saygısızlık çerçevesinde bir ilişki yürütmek istemiyorum. oyun oynamadığımıda çok iyi biliyorsun sen. bana karşı senin sevgin bitmiş yoksa bana karşı bu kadar acımasız saygısız olmazsın sen..ben artık senin düzeleceğinin umudunu yitirdim bu yüzden ilişkiyi bitirmek istiyorum. ne ben daha fazla üzüleyim ne sen sinir ol... yazdm kızlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…