sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor

keşke sevgili sahibi olmadan önce türkçe yazmayı öğrenseydiniz, kendiniz için daha faydalı bir iş yapmış olurdunuz. böyle seviyesiz ilişkiler yaşayıp sonra da o insana sevgilim demeniz çok garip. kendinize saygınız olsun biraz.

Son düzenleme:

Yazma arkadaşım yazma madem tavsiye istiyorsun sana en büyük tavsiye hiç bir şey yazma

ya sevgilinde alçak dağların hepsini ben yarattım onlar benden sorulur tarzında bir hava sezdim ben ne hikmetse. yorumlara baştan sona okudum sen o kadar şey söylemişsin mesajda ama adam kendini haklı çıkarmış. onun attığı mesajı yoruma yazmışsın ya sadece biri o yorumu okuyup diğer yorumlara bakmasa ee sen haketmişsin bile der sana öyle haksız göstermiş seni. bırak ya sizden ne köy olur ne de kasaba. sevgiline odun diyeceğim ama odun bile yontuluyor bu yontulmaz boşuna uğraşma:113::113:

aynen öyle canım öyle bir havası var yazdıklarımdanda anlaşılacağı gibi. asla haksızlığını kabul etmez ve her defasında beni haksız durumuna düşürürr....

yaşınızın 25 olduğu bana hiç inandırıcı gelmedi böyle bi muhabbet bu yaşlarda insanların arasında geçiyosa ciddi sıkıntı var okuyunca yaşlar 13-14 falan sandım

Canım coktan uyumustur sevgılın pek sızı umursayan bırı gıbı gelmedı bana anlattıklarınızdan.

kızlarrr kaç saat sonra attığı cvba bakarmısınız söyleyeceğim ok şey var ama bugüne kadar söylediysem hepsi bi kulağından girdi diğerinden çıktı. bu defada farklı bişey olmayacağına göre susuyorum.sen bu gece kurduğun seni artık istemiyorum msjyla benden ayrılmadın sadece. aynı zamanda kafamda kurduğum hayatıda öldürdün.... herşeye rağmen sen üzülme... mutlu ol hep.... biri bana bu msjın aıklamasını yapabilirmi yaa.... çıldırmamak elde değil............

Ben ilk önce şunu belirtmek istiyorum; kızların karşısındaki erkekler sakin mizaçlı insanlar olmalı.
Ben bunu bilir, bunu söylerim.
Bizim ilişkimiz öncesi arkadaşlık sürecimiz vardı; ben kesinlikle sinirli insanla yapamam, o da öyle sinirli bir insan olsaydı yürümezdi eminim ki.
İlk başta arkadaş olamazdım, anlaşamazdım zaten, şükür sakin biri..
Sakin insanlarla rahat eder kızlar; canım bundan emin ol.
Seninki belli, fevri tepkiler veriyor, anlık çıkışları var.
Bir düşün, şimdi bir şekilde idare ettin ama ya ilerde?
Ciddi düşünüyorsanız, aynı evin içinde olacak mı canım böyle?
Düşün, öyle karar ver...
Sen de istemeyecek misin, beni alttan alsın, ben de şımarayım biraz, demeyecek misin?
İnsan demek ister, ama karşındaki öyle bir adam ki bunları yapmayı bırak, bunları düşünmeye fırsat bırakmaz.
Canım, ilişkiyi yaşayan sensin; öncelikle bu adamla nereye kadar gider diye bir düşün, adımlarını ona göre at.
Sevgiler...

okuyunca kesin 18 20 lik yaşlardas dedim ama 27miş... yuh diyorum ! artistlik derken arkdasım ? saygısızlık bu ... terbiyeizlik. ve en basiti bu diosun diğerlerini düşünmek bile istemiyorum . Sen bunlara göz yumdukça bu hep böyle olucak. biticek kaybedicem diye alttan almak yerine sende tepkini göster artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…