- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
kızlarr sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor tersliyor artistlik yapıor sürekli nedeni ne olablr acaba en son yaşadğmz olay msne çağrdm maç izliomş noldu fln dedi azlnda knşmak istio ama naz yapıo bnde nettn oyn oynuorm fln dedm snra kaptlm mı msnyi dedşi bende hayr filn die biraz egolarnı tatmin ettm snra knşmaya başladı ailesine ev alcklrdı birden bi ev blmş onu anlatmaya başladı bnde takldm oy oy sen benmle konşmakmı istiodm özlednmi benm die buda tamm anlatmıom die artsltlk yapmaya başladı snra da ben anlt die ısrar ettm o yine artstlk yptı yok anlatmcam sen hakkını kaybettn filn die snra msn açık yattı ben ona bakıorm o karşmda bakıo 3 4 dk snra bulduğu evin intrnet sitesini gönderdi bnde bakmıcam dedm ona karşlk bakarsan şerefszsn yok blmem ne lan yok şöle lan die ters ters konştu snrada ne bk yiyosn ye die msni suratıma kapttı bu anlttğm en basit olay süerkli böle sürekli bi artistlk sürekli sölenip sölenip kapatıo sonradanda e sen şöle yptnda ben onu dedm e sen konşmadnda kapttm iki güzel sözle gönlümü almak yerine artstlk yapıp sölenp sölenp ya teli kptr ya msni kaptr neyapmalıym ya da neden bana böle davranıo neden beni üzüo gönlümü almk yer,ne neden arkşdlşar yediremiorm kendime çok üzlüyrm hep haksz yere üzüo beni hiç suçm yokken arkadşlar canım acıo şuan boğazım acıo
keşke sevgili sahibi olmadan önce türkçe yazmayı öğrenseydin canım. böyle seviyesiz ilişkiler yaşayıp sonra da o insana sevgilim demeniz çok garip. kendinize saygınız olsun biraz.[ben türkçe yazmayı öğreneli çok oldu canım ya.buraya türkçe dersi almaya gelmedim ben. derdimi paylaştım sizinle.
bu kadar küçük şeyler problem oluyorsa bu tür şeylerden ben bunları görüyorsam köpek gibi muamele görüyorsam ilerde büyük bi problem olduğunda bir yanlışım olduğunda kimbilir daha neler görürüm. ben saygısızlık çerçevesinde bir ilişki yürütmek istemiyorum. oyun oynamadığımıda çok iyi biliyorsun sen. bana karşı senin sevgin bitmiş yoksa bana karşı bu kadar acımasız saygısız olmazsın sen..ben artık senin düzeleceğinin umudunu yitirdim bu yüzden ilişkiyi bitirmek istiyorum. ne ben daha fazla üzüleyim ne sen sinir ol... yazdm kızlr
Yazma arkadaşım yazma madem tavsiye istiyorsun sana en büyük tavsiye hiç bir şey yazma
ya sevgilinde alçak dağların hepsini ben yarattım onlar benden sorulur tarzında bir hava sezdim ben ne hikmetse. yorumlara baştan sona okudum sen o kadar şey söylemişsin mesajda ama adam kendini haklı çıkarmış. onun attığı mesajı yoruma yazmışsın ya sadece biri o yorumu okuyup diğer yorumlara bakmasa ee sen haketmişsin bile der sana öyle haksız göstermiş seni. bırak ya sizden ne köy olur ne de kasaba. sevgiline odun diyeceğim ama odun bile yontuluyor bu yontulmaz boşuna uğraşma:113::113:
tamam işte bende onu diyorum odun bile yontulur bunu alıp evine sehpa diye koymazsın boş ver bu adamı
yaşınızın 25 olduğu bana hiç inandırıcı gelmedi böyle bi muhabbet bu yaşlarda insanların arasında geçiyosa ciddi sıkıntı var okuyunca yaşlar 13-14 falan sandım
Canım coktan uyumustur sevgılın pek sızı umursayan bırı gıbı gelmedı bana anlattıklarınızdan.
kızlarr sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor tersliyor artistlik yapıor sürekli nedeni ne olablr acaba en son yaşadğmz olay msne çağrdm maç izliomş noldu fln dedi azlnda knşmak istio ama naz yapıo bnde nettn oyn oynuorm fln dedm snra kaptlm mı msnyi dedşi bende hayr filn die biraz egolarnı tatmin ettm snra knşmaya başladı ailesine ev alcklrdı birden bi ev blmş onu anlatmaya başladı bnde takldm oy oy sen benmle konşmakmı istiodm özlednmi benm die buda tamm anlatmıom die artsltlk yapmaya başladı snra da ben anlt die ısrar ettm o yine artstlk yptı yok anlatmcam sen hakkını kaybettn filn die snra msn açık yattı ben ona bakıorm o karşmda bakıo 3 4 dk snra bulduğu evin intrnet sitesini gönderdi bnde bakmıcam dedm ona karşlk bakarsan şerefszsn yok blmem ne lan yok şöle lan die ters ters konştu snrada ne bk yiyosn ye die msni suratıma kapttı bu anlttğm en basit olay süerkli böle sürekli bi artistlk sürekli sölenip sölenip kapatıo sonradanda e sen şöle yptnda ben onu dedm e sen konşmadnda kapttm iki güzel sözle gönlümü almak yerine artstlk yapıp sölenp sölenp ya teli kptr ya msni kaptr neyapmalıym ya da neden bana böle davranıo neden beni üzüo gönlümü almk yer,ne neden arkşdlşar yediremiorm kendime çok üzlüyrm hep haksz yere üzüo beni hiç suçm yokken arkadşlar canım acıo şuan boğazım acıo
teşekkürler canım sanırım kimsenin beni bu kadar üzmeye hakkı yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?