sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor

yorumun için çok teşekkür ederim canım gerekten yardımcı olmaya çalışmışsın..evet çok sinirli biri.. fevri tepkiler veriyor sonradanda üzülüyor ama bu şekildede ben üzülüyorum ayrılmaya çalışacağım çok kolay olmayacak belki ama en azından belli bir süre konuşmayacağım kıymetimi anlasın ...

Cevap atma evet. Onun kafasında kurduğu hayatı sen değil o bitirmiş sana olan kötü yaklaşımlarıyla ama farkında değil. Sen değersiz bir insanmışsın gibi sürekli azarlamaya hakkı yok ki seven bir insan bunu nasıl yapar neden yapar anlam veremiyorum. İyi dayanmışsın arkadaşım.

Sadece konuyu okurum ben
Her yorumu takip etme zorunluluğum yok
İstediğim de yorum yazarım..

o zaman ben burda derdimi paylaştım yardımcı olacaksanız kapım sonuna kadar açık yalnız çıkıpta artistlik yapacaksınız kapı orda güzelim.. boş muhabbeetler yapmayalım lütfen...

o zaman ben burda derdimi paylaştım yardımcı olacaksanız kapım sonuna kadar açık yalnız çıkıpta artistlik yapacaksınız kapı orda güzelim.. boş muhabbeetler yapmayalım lütfen...

Ben yaşlarınızı sordum
Artislik yapan sen oldun kusura bakma da

Yazı tarzını da eleştirdim evet ama bu zaten sitenin kurallarında bile var, bilmiyorsan sen oku öğren
Yaşını söylemek yerine yorumlarımı niye takip etmedin diye komikçe bi atar yapacağına

Sana ayrıl diyeceğiz, onu da kabul etmeyeceksin
Başka da yardım mümkün değil tribini çekermeye devam edersin ayrılmazsan

Güzelim diye hitabında hiç hoş değil
Sevgilinin hıncını bizden almaya mı geldin nedir yani bu tavrın
Neyse çok bile yazdım sana

teşekkür ederim....

Yardımcı olmak için girdim ama okuyamıyorum yazdığını gerçekten.
Harfler kayıp karmançorman.

kızlarr sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor tersliyor artistlik yapıor sürekli nedeni ne olablr acaba en son yaşadğmz olay msne çağrdm maç izliomş noldu fln dedi azlnda knşmak istio ama naz yapıo bnde nettn oyn oynuorm fln dedm snra kaptlm mı msnyi dedşi bende hayr filn die biraz egolarnı tatmin ettm snra knşmaya başladı ailesine ev alcklrdı birden bi ev blmş onu anlatmaya başladı bnde takldm oy oy sen benmle konşmakmı istiodm özlednmi benm die buda tamm anlatmıom die artsltlk yapmaya başladı snra da ben anlt die ısrar ettm o yine artstlk yptı yok anlatmcam sen hakkını kaybettn filn die snra msn açık yattı ben ona bakıorm o karşmda bakıo 3 4 dk snra bulduğu evin intrnet sitesini gönderdi bnde bakmıcam dedm ona karşlk bakarsan şerefszsn yok blmem ne lan yok şöle lan die ters ters konştu snrada ne bk yiyosn ye die msni suratıma kapttı bu anlttğm en basit olay süerkli böle sürekli bi artistlk sürekli sölenip sölenip kapatıo sonradanda e sen şöle yptnda ben onu dedm e sen konşmadnda kapttm iki güzel sözle gönlümü almak yerine artstlk yapıp sölenp sölenp ya teli kptr ya msni kaptr neyapmalıym ya da neden bana böle davranıo neden beni üzüo gönlümü almk yer,ne neden arkşdlşar yediremiorm kendime çok üzlüyrm hep haksz yere üzüo beni hiç suçm yokken arkadşlar canım acıo şuan boğazım acıo

Düzeltmeye çalıştığın için teşekkürler öncelikle.
Yaşını bilmiyorum yorumlara bakmadım.
Ama bu kadar kendinden taviz verirsen daha çok canın yanar.Eziyor seni sende buna boyun eğip egosunu tatmin ediyorsun.
Kendine biraz değer ver canım çünkü karşındaki insan için bu üzüntün değmez.

teşekkür ederim canım bende yorumun için. ben 25 yaşındayım o 27 yaşında...

teşekkür ederim canım bende yorumun için. ben 25 yaşındayım o 27 yaşında...

O zaman karşında daha büyümemiş şımarık bir adam var sanırım. Böyle tiplerle başetmesi zordur. Çok yıpratır seni ki zaten anlattığın üzere baya yıpranıyorsun.
Ayrıl demek bana düşmez. Ama bu saatten sonra değişeceğiini sanmam devam edersen de çok sağlıksız bir ilişki olur.
Canının yanması çok normal. Ama hiç biri sonuna kadar yakmaz. Elbet geçer acı da.

ya aslında şımarık değil ama egoları mı fazla yoksa çevresi tarafından çok mu pohpohlıyolar anlamadım... ayrılmak gerçekten zor olacak 3 senelik bir ilişki en basitinden bir alışkanlık var ama deneyeceğim...

Sebep ne olursa olsun sonuçta bu adamın kişiliği bu olmuş ve değişmeyecek.
Alışkanlık elbet vardır ama 3 yıl yerine şu sana yaşattığı şeyi bi ömür çekebilir misin ?
Karar senin ama şimdi yapmazsan eninde sonunda isyan edeceksin ve bitireceksin.Çektiğinde sadece uzamış olacak.

zor olcak ama deneyeceğim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…