- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
öncelikle bir defa yaptığı için değil arkadas ilk basta sürekli böyle davrandığından bahsetmiş yoksa bir kez yapmış olsa kim niye ayrıl desin?ayrıca verdiğiniz öneri ne kdar doğru? sinirli tipse sakince konus demek doğru mu siz nereden biliyorsunuz bunu yazan kisinin kaldırabileceğini?
kimi insan sakin olur cidden takmaz kaldırır ama bu arkadas sorun ettiğine göre kaldıramayacak...hep senin susman seni yıpratmaktan baska bir ise yaramaz...karsıdakinin cabası olsa tamam derim gerektiğinde sen alttan alacaksın susacaksın gerektiğinde o alttan alacak...ama hic alttan almayan üzerine kaba saba knusan bir adam karsısında susmakta ne demek...
arkadaşım ben sadece bağıran bir erkeğe sende bağırma demek istedim.bazen susmak ya da tepki vermemek en güzel cevaptır.kendini ezdir anlamında söylemedim tabiki.sus tepene çıksın demedim.sinirliyse sen sakin ol haklıyken haksız duruma düşme dedim.o bağırsın sen bağır o ağzını bozsun sen boz o inat yapsın sen inat yap böyle bir ilişki zaten olmazki.erkek arkadaşı evet hatalı kimse aksini söyleyemez.
ya da pekela arkadaşımız kaldıramıyor madem herkesin dediği gibi ayrılsın erkek arkadaşındanki ayrılmış zaten..ben sormak istiyorum şimdi mutlu mu acaba?lütfen kimse yanlış anlamasın ama herşeyi yakıp yıkarak bir yere varamayız.ben sadece uzlaşmadan iletişimden yanayım.sadece ayrılarak ders verilmez karşıdaki insana.ben iyi niyetle yaklaşmıştım ama sanırım yanlış anlaşılıyorum ya da yanlış ifade ettim kendimi..herkese sevgiler
ya benim sinirim geçti ararsa yelkenler foraaa:) ne yapacağım ya ben hep bu yüzden kaybediyorummm...
ben sana bu yüzden kapıyı çarpıp gitme dedim.eminim kimse kötü niyetli yorum yapmıyor ama arada sevgi var bunu unutuyor insanlar yorum yaparken.her insan hata yapaar.kimin ilişkisi dört dörtlük?hemen ayrıl dersini ver burnunu sürt gününü görsün diye gaza getiriyor bazı arkadaşlar.öfkeyle kalma diye bunun için demiştim bir sakin ol sakin düşün güzelce kırıldığın noktaları anlat diye..bize yakışıyor mu de mesela ne bilim işte birşeyle söyle ama atar yapıp laf sokmaya çalıştın sen msjlarınla ve inceldiği yerden koptu.lütfen yanlış anlama beni akıl vermek falan değil niyetim tüm bunları kendimden biliyorum burdan yola çıkıyorum.
şimdi ne yapacaksın güzel bir soru..günlerce aramadınız birbirinizi ne diyeceksin..ben senin yerinde olsam madem çok istiyorum artık konuşmayı 'yeniden tanışalım mı' yazardım sanırım.böylece ilk zamanları özlediğinin mesjını vermiş olacaksın ve suçlamadan konuya gireceksin.yinede aranızdaki ilişkiyi tam olarak bilmiyorum cnm..
canım gerçekten özledim unuttum ama şöyle bir düşündüğümde biz gerçekten anlaşamıyoruz ve bizim ilişkimizi ayakta tutan sadece sevgimiz..ben özgürlüğüme çok düşkün biriyimdir ve ailemin bile bana karışmasını istemem... bizim ilişkimiz ise artık sinirini de geçtim sosyal ağlarımızı bile kapattık yok makyaj yapma yok kırmızı renk giyme yok topuklu giyme yok sınıfta erkeklerle konuşma yok arkadaşlarına oturmaya gitme yok ablanlarda kalamazsın ... bir insanın her kıyafeti mi açık olur yaaa... ne etek giyerim ne askılı badiler üstelik.. bir kere olsun çok güzel olmuşsun aşkım demez her defasında yok orası açık yok burası açık yok kısa yok değiştir diye uzar gider...daha bir sürü problem... ama seviyor musun diye sorarsan evet seviyorum.... ama hayalimdeki biri değil maalesef.. belki de ondan sonra karşıma daha kötü biri çıkacak bilmiyorum ama artık dua ediyorum ben karar veremiyorum artık çünkü hakkımızdaki her şeyin hayırlısı olsun...
cnm eğer dediğin boyuttaysa herşey böyle yaşamasıda çok zor..şunu yap diyemem bş yandan seviyosun ama bir yandanda çektiriyormuş meğer sana..benim erkek arkadaşımda kıskanç ve ayrı şehirlerdeyiz bazen kriz anlarımız oluyor evet ama bu tarz konularda neye evet tamam dersen daha fazlasını istiyor karşındaki.ve özgürlüğün kayıp gidiyor elinden.sonuç ise mutsuzluk..seni çok iyi anlıyorum umarım ya erkek arkadaşın düzelir ve mutlu olursunuz ya da onsuz daha mutlu bş hayatın olur
cnm eğer dediğin boyuttaysa herşey böyle yaşamasıda çok zor..şunu yap diyemem bş yandan seviyosun ama bir yandanda çektiriyormuş meğer sana..benim erkek arkadaşımda kıskanç ve ayrı şehirlerdeyiz bazen kriz anlarımız oluyor evet ama bu tarz konularda neye evet tamam dersen daha fazlasını istiyor karşındaki.ve özgürlüğün kayıp gidiyor elinden.sonuç ise mutsuzluk..seni çok iyi anlıyorum umarım ya erkek arkadaşın düzelir ve mutlu olursunuz ya da onsuz daha mutlu bş hayatın olur
konuşmak istemiyorum yazdım bende
buarada arıyor meşgule veriyorum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?