- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi misss_girl
-
umarım beni hak eden biri karşıma çıkar....
Önce kendine değer ver , sevgilinin elinden aldığı özgüvenine sahip çık. Sonra elbet çıkacak seni hakeden.
çok teşekkür ederim canım gerçekten çok yardımcı oldun... baksana gecenin 4de cvp atan birinden ne hayr bekleyebilirimki.... ayrılırsam ama çok başınızı ağrıtırım... o zamanda beni yalnız bırakmayın olur mu
Harfleri tam yazdığın sürece yardımcı olmaya çalışırım canım :)) Üzme kendini toparlan biraz.Daha yaşayacağın çoook günler var. Ne diye heba ediyorsun kendinii.
Erkek arkadaşının attığı mesajda 'hep mutlu ol' falan yazmış ya güzel bir şey o aslında korkuyor bence ayrılıktan :)
Cevap yazma ha çok ısrar etti ya da çok aradı falan.. Yine soğuk konuş bu böyle sürmeyecek de, kafam karışık düşünmek istiyorum bana zaman ver de kapa :)
Sakın dinleme onu hep sen konuş o dinlesin :113:
biryandan halen artistlik yapıyor biryandan da açık kapı bırakmaya çalışıyor sanırım... sağol canım yya bir sen güzel şey söyledin ALLAH razı olsun senden:) 3 yıl sonuçta insan yinede sevdiğine dair birşeyler duymak istiyor.:) şimdilik bişey yok ama en geç 2 gün içinde arayacak ve konuşmak isteyecektir .. şuanda en son msjına karşılık hiçbirşey yapmadım yapmayacağımda bakalımmm...
Rica ederimm :) Canım ya bide onu sorcaktım 3 yıldır mı böyle yoksa son zamanlarda mı böyle davranmaya başladı merak ettim?
ilk zamanlarda tabikide böyle değildi ama ben sürekli taviz vererek herşeyine evet diyerek bu hale geldi sanırım ilişki.. ilk başta bütün ipler benim elimdeydi ama zaman geçtikçe tam tersi mi oldu anlamadım...bide ayrıyız bu sene birlikteyken bu kadar fazla sorun yaşamıyoruz ayrı olmakta etkiliyor bizi sanırım...
insan sevdiğine öyle sözler söyler mi yaa,yok lan, yok ağzıma alamayacagım sözler... bana da çok çocuksu geldi, tarzını hiç begenmedım kusura bakmayın ama...ben yapamazdım o üsluptaki bir kişiyle...
o kötü işte.. taviz verdin mi karşıdaki de bunu kullandı mı ilişkinin cıvkı çıkıyor.. ayrı olmak tamam etkiler ama bu çok çok fazla.. ayrı olunca senin daha da üzerine düşmesi gerekirken bu yaptıkları hoş değil.. ipleri tekrar eline alma vakti. kolay gelsin gelişmeleri yazarsın canım :)
ben küfürle büyüdüm dedi bizim ailede hep böle dedi kötü niyet yok dedi düzelteceğim dedi aama sende bana yardımcı ol dedi gerçekten bu konuda çok değişti ama yinede kaldırmak güç oluyor...
kızlarr anlatıyorm ama kendini hep haklı buluo e sen öle yaptnda dedm e sen böle yaptn haklı bulsada yine aynısını yapıo napcam kızzlarr ben neden böle yapıo 27 yaşnda ama gerçktn hiç olgun değil kızlarr en çok haksz yere aşağlnmk gücüme gidio hiç bir suçm yokkn o kadar ççok üzüoki beni
kusura bakmayın ama alıstıysa değismesi cok zor bir süre caba gösterse de eski haline dönmeyeceğini nereden biliyorsun...sen bilirsin güvenebiliyorsan ama böyle birine güvenmek kendini atese atmakla eş değer geldi bana.
üc yıl evet önemli bir emek ama evlenirseniz bir ömür var
seni yeterince sevmiyor.
evet canım bende bunu düşünüyorum şimdi bana bunları yapan evlendiğimizde kim bilir nasıl davranır hep emek verdim öyle çok büyük şeyler olmadan ayrılmam kimseden diyordum ama uzatmadan bitirmek lazım sanırım benim için çok zor olacak çünkü ben birşeyleri kolay kolay yaşayan bitirebilen biri değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?