- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
kesinlikle zordur ama sabretmenizi tavsiye ediyorum cünkü karsı taraf sizi çözmüş...ben emek verdim bırakamam diyeceğinize emin adımlarla ilerliyor umursamaz tavırlarına devam ediyor...
emek verdiğiniz ve onun icin mücadele etmeyi hak eden bir adam , sevdiği icin artık avucumda beni bırakamaz diyerek eziyet cektiremez...evli bile olsanız kimse kimseye böyle muhtac değil kimsede kimsenin hayatını karartma hakkına sahip değil
kolay olur mu dile kolay be canım...insan sevince tüm dünyayı yakarım havalarına giriyor:)ama karsımızdakinin egosu sisiyorsa sadece orda duracaksın! diyebilmeli
kalbine rağmen dyebilmeli...evlilik sadece sevgi üzerine kurulmuyor imzadan sonra o s atafatlı hayaller acının gercek yüzüyle karsılasabilir o zaman cok pismanım dememek icin simdi birseyler yapmalısın.
belki kendine gelir de düzelir ama umudun cok olmasın ki daha az üzül...
polis olmasına gelince her mesleğin kendince zorluğu var evet zor bir meslek ama tüm polisler böyle mi olsun o zaman?
kızlarr anlatıyorm ama kendini hep haklı buluo e sen öle yaptnda dedm e sen böle yaptn haklı bulsada yine aynısını yapıo napcam kızzlarr ben neden böle yapıo 27 yaşnda ama gerçktn hiç olgun değil kızlarr en çok haksz yere aşağlnmk gücüme gidio hiç bir suçm yokkn o kadar ççok üzüoki beni
seven erkek sevdiğinin gözünün içine bakar. bu ne böyle sizden kaçıyor sanki. bence senden hevesi geçmiş tatlım biraz açık oldu ama...
sorunlu bi tip 27 yasında bunları yapan insan normal olamaz.bu mesajını görünceye kadar 17 18 yaşında birinden bahsediyorsun sanıyordum doğrusu
bazen burda öyle acımasız yorumlar yapılıyorki hayret ediyorum doğrusu.herkes gaza getiriyor maşallah bütün kızların kapısında erkek arkadaşları yatıyor sanki yıllarca
bak canım ilişkinizde olmaması gereken konusmalar olmuş evet bu doğru ama hemende yok seni önemsemiyor bundan adam olmaz deyip kestirip atmak çok yanlış.kim dört dörtlük?kesinlikle savunmuyorum erkek arkadaşın çok hatalı ama şu da bir gerçek daha büyümemiş.27 yaşında olsun farketmez.sen kendinde diyorsunki bu duruma birazda ben getirdim diye.sevgilinin mesleğide zor ve sanırım ayrıymışsınız 1 senedir bu da bir etken tüm bunlara.tabiki hiçbirşey hakaret etmesine sebep değil kimsenin buna hakkı yok.ama zaten küfürde etmemiş dozu kaçmış argo diyelim hiç hoş değil konuşmaları.
sana şunu söyleyim sana güvenmiyor.msninin açık kalmasına falan o yuzden takmış senden şüpheleniyor.sevgilin kıskanç birisi bence ve senide görmediği için bu tavan yapıyor.bence kaçıp gitmek en kolayı.kesinlikle pişman etmelisin yaptıklarına.ama bu kadarda kolay değil çek git bitir ondan adam olmaz demek 3 senelik erkek arkadaşına..
çok çokkkkkkkkk çokkkk teşekkür ederim bana vakit ayırıp yorum yaptığın için arkadaşımm.... anladığım kadarıyla o gün msjlarına geç cvp verdim msne çağırdığımda da onunla ilgilenmediğim için kızdı sonrada msnim açık kaldığı için dahada kızdı ama yinede ne olursa olsun bana öyle yaklaşmaya hakkı yoktu...onu nasıl dize getirebilirim nasıl yola getirebilirim bilmiyorum ama bu sefer uzun süre konuşmamayı düşünüyorum... internette fazla kaldığım için bana güvenmiyor eminim aklına ondan habersiz sosyal paylaşım adresi açtım mı filan diye düşünüyor...
evet bunu düşünüyor olabilir yüksek ihtimalle.sebebide insan karşısındakini kendi gibi biliyor.vallahi şimdi bişey yazıcam belki tepki alıcam ama erkeklerin çoğunluğu bunları yapıyor bana kalırsa çünkü internetten artık herşey o kadar basitki..hepimiz biliyoruz..keşke hiç bulunmasaydı diyorum ben bazen herşey dejenere olmuş durumda..kısacası aklını bunlar kemiriyor ben böyle düşünüyorum.
hı şunu söyleyim sana guveni yok sen cvp yazmadıkca aramadıkca sana eksi olarak geri dönebilir bunlar.ara demiyorum yanlış anlama beni farkında ol diye söylüyorum.bak canım karşındaki erkek sinirli bir tipse sen sakince konuş herzaman.ve eğer gerçekten ayrılmayı göze alamıyorsan hiçbirzaman kapıyı çarpıp gitme..
peki canım madem yaptığından eminsin göze almışsın ayrılığı o zaman birşey diyemem..hayırlısı olsun hakkında..
çok yüz verip şımartmışsın artık tren kaçtı malesef
baştan taviz vermeyecektin..
şimdi burnunu sürtsen bile 1 ay sonra yine eskiye döner
bence vaktini daha fazla harcama ayrıl[/]
ilk başlarda böyle değildi durum ama sonradan da sürekli problem çıkartıyordu kavga ediyorduk bende sırf huzurumuz bozulmasın kavga etmeyelim diye yani sırf problem yaşamaktan bıktığım için her şeyine evet dedim sanırım ve sonuç bu anlamadım ben bu işi. ben galiba ilişki yürütmeyi beceremiyorum her defasında böyle oluyor. ilk önce ipler benim elimde oluyor o zamanda sürekli problem çıktığı için ben evet demeye başlıyorum sonunda da böyle oluyor ne yapacağımı bilemedim...:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?