sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor

teşekkür ederim canım bazı insanlar bunun çok kolay birşeymiş gibi yaklaşıyorlar çünkü ne kadar anlayışlısın... o kadar eminki baksana bana gecenin kaçında cevap veriyor ve halen bir ses yok ...

birde sevgilimin mesleği polis acaba görevinden dolayımı bu kadar fevri davranıyor bu kadar sinirli....

kolay olur mu dile kolay be canım...insan sevince tüm dünyayı yakarım havalarına giriyor:)ama karsımızdakinin egosu sisiyorsa sadece orda duracaksın! diyebilmeli
kalbine rağmen dyebilmeli...evlilik sadece sevgi üzerine kurulmuyor imzadan sonra o s atafatlı hayaller acının gercek yüzüyle karsılasabilir o zaman cok pismanım dememek icin simdi birseyler yapmalısın.
belki kendine gelir de düzelir ama umudun cok olmasın ki daha az üzül...
polis olmasına gelince her mesleğin kendince zorluğu var evet zor bir meslek ama tüm polisler böyle mi olsun o zaman?

aynen ben zaten bu ilişkimde bunu o kadar iyi anladım ki sevmek hiçbir şey yaa sevmek yetmiyor hiçbir şey için bende o da birbirimizi seviyoruz ama anlaşmak önemli birçok konuda bizim fikrimiz düşüncelerimiz uyuşmuyor ve bu evlilikte çok önemli diye düşünüyorum... ne diyeyim hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun....ben ayrılıp ayrılamama konusunda karar veremiyordum ve ALLAHIma hep hayırlı ne ise o olsun ben karar veremiyorum ALLAHım sen bana yardım et hayırlı değilse benden uzak tut diye dua ediyorum...:26:

seven erkek sevdiğinin gözünün içine bakar. bu ne böyle sizden kaçıyor sanki. bence senden hevesi geçmiş tatlım biraz açık oldu ama...

sorunlu bi tip 27 yasında bunları yapan insan normal olamaz.bu mesajını görünceye kadar 17 18 yaşında birinden bahsediyorsun sanıyordum doğrusu

bazen burda öyle acımasız yorumlar yapılıyorki hayret ediyorum doğrusu.herkes gaza getiriyor maşallah bütün kızların kapısında erkek arkadaşları yatıyor sanki yıllarca
bak canım ilişkinizde olmaması gereken konusmalar olmuş evet bu doğru ama hemende yok seni önemsemiyor bundan adam olmaz deyip kestirip atmak çok yanlış.kim dört dörtlük?kesinlikle savunmuyorum erkek arkadaşın çok hatalı ama şu da bir gerçek daha büyümemiş.27 yaşında olsun farketmez.sen kendinde diyorsunki bu duruma birazda ben getirdim diye.sevgilinin mesleğide zor ve sanırım ayrıymışsınız 1 senedir bu da bir etken tüm bunlara.tabiki hiçbirşey hakaret etmesine sebep değil kimsenin buna hakkı yok.ama zaten küfürde etmemiş dozu kaçmış argo diyelim hiç hoş değil konuşmaları.

sana şunu söyleyim sana güvenmiyor.msninin açık kalmasına falan o yuzden takmış senden şüpheleniyor.sevgilin kıskanç birisi bence ve senide görmediği için bu tavan yapıyor.bence kaçıp gitmek en kolayı.kesinlikle pişman etmelisin yaptıklarına.ama bu kadarda kolay değil çek git bitir ondan adam olmaz demek 3 senelik erkek arkadaşına..

çok çokkkkkkkkk çokkkk teşekkür ederim bana vakit ayırıp yorum yaptığın için arkadaşımm.... anladığım kadarıyla o gün msjlarına geç cvp verdim msne çağırdığımda da onunla ilgilenmediğim için kızdı sonrada msnim açık kaldığı için dahada kızdı ama yinede ne olursa olsun bana öyle yaklaşmaya hakkı yoktu...onu nasıl dize getirebilirim nasıl yola getirebilirim bilmiyorum ama bu sefer uzun süre konuşmamayı düşünüyorum... internette fazla kaldığım için bana güvenmiyor eminim aklına ondan habersiz sosyal paylaşım adresi açtım mı filan diye düşünüyor...

evet bunu düşünüyor olabilir yüksek ihtimalle.sebebide insan karşısındakini kendi gibi biliyor.vallahi şimdi bişey yazıcam belki tepki alıcam ama erkeklerin çoğunluğu bunları yapıyor bana kalırsa çünkü internetten artık herşey o kadar basitki..hepimiz biliyoruz..keşke hiç bulunmasaydı diyorum ben bazen herşey dejenere olmuş durumda..kısacası aklını bunlar kemiriyor ben böyle düşünüyorum.

hı şunu söyleyim sana guveni yok sen cvp yazmadıkca aramadıkca sana eksi olarak geri dönebilir bunlar.ara demiyorum yanlış anlama beni farkında ol diye söylüyorum.bak canım karşındaki erkek sinirli bir tipse sen sakince konuş herzaman.ve eğer gerçekten ayrılmayı göze alamıyorsan hiçbirzaman kapıyı çarpıp gitme..

ben ayrılık msjı attım zaten ne kadar doğru bilmiyorum ama benim çantada keklik olmadığımı anlasın artık... belki ona çok farklı yansıttım ama onu bitirebilirimdee anlasın artık bunu..

bilmiyorum yapabilir miyim ama en azından biraz burnu sürtsün beni kaybedebileceğini anlasın34:

çok yüz verip şımartmışsın artık tren kaçtı malesef
baştan taviz vermeyecektin..
şimdi burnunu sürtsen bile 1 ay sonra yine eskiye döner
bence vaktini daha fazla harcama ayrıl

Seni seviyor mu sevmiyor mu, önemsiyor mu önemsemiyor mu, bıktı mı bıkmadı mı bilemem ama kendine öyle laflar ettirmeyeceksin arkadaşım, ne sevgilinden ne başka birinden bu sözleri işitmeyi haketmiyorsun, kimse haketmiyor. Adam gibi iletişim kurmanın, nazlanmanın suyu mu çıktı? İlla küfürleşip artistlenecek mi bu adam sana? Bunu sana yapabilme cesaretini bulmuşsa bil ki sebebi sensindir ve kolay kolay değişmez.

yorumun için teşekkürler canım. bundan sonra herkes yerini bilecek... bundan sonra kırıldığımda susmayacağım...

öncelikle bir defa yaptığı için değil arkadas ilk basta sürekli böyle davrandığından bahsetmiş yoksa bir kez yapmış olsa kim niye ayrıl desin?ayrıca verdiğiniz öneri ne kdar doğru? sinirli tipse sakince konus demek doğru mu siz nereden biliyorsunuz bunu yazan kisinin kaldırabileceğini?
kimi insan sakin olur cidden takmaz kaldırır ama bu arkadas sorun ettiğine göre kaldıramayacak...hep senin susman seni yıpratmaktan baska bir ise yaramaz...karsıdakinin cabası olsa tamam derim gerektiğinde sen alttan alacaksın susacaksın gerektiğinde o alttan alacak...ama hic alttan almayan üzerine kaba saba knusan bir adam karsısında susmakta ne demek...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…