Önerecegnız ilçe var mı ufak yeşıl bi ilçe?? Manevıyatta önemlı korkar oldum büyuk yerlerdn . Sıcak sorun değıl izmırlıyım, güneydoğuda yaşıyorum . ;-)Kesinlikle Antalya'yi öneririm .. her bakımdan çok uygun bir şehir. Eğer yazın sıcağı rahatsız etmezse kesinlikle tavsiye ederim ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önerecegnız ilçe var mı ufak yeşıl bi ilçe?? Manevıyatta önemlı korkar oldum büyuk yerlerdn . Sıcak sorun değıl izmırlıyım, güneydoğuda yaşıyorum . ;-)
Muğla kafamdan çıkmıyor zaten arkadaşımda bol oralı ama her yerını bılmıyorum merkezı çok pahalı dıye duymuştm. Teşekkur edrm.öncelikle Allah ayırmasınmuğlanın çok güzel sayfiye ilçeleri var; dalaman, datça, fethiye,köyceğiz, Marmaris, milas, ben gitmedim ama gidenlerden duyuyorum. belki düşünebilirsiiz..
Kızlar daha önce ben ve sevgilimden bahsetmiştim. Sevgilim engellı ben ve o annesinden dolayı çok sıkıntı çektik. İstenmeyen gelinde olsam evlilikten vazgeçmedik o ve ben o kadar mutlu birbirını tamamlayan insanlarız ki yıldıramadı yaşatılanlar. Gelelım sorunumuza. O engellı memur sınavında derece yaptı. Şimdi terch yapacgz. Ben güneydoğuda öğretmenım. Engellı oldugu içın aılesı bırakmıyor. Ama o yüruyebılıyor artık. Ki asla övünmek içın söylemıyorum ama ben annesının ezıyetlerne rağmen ona daha iyi baktım. Aylarca yanında kaldım. 8 yılımız geçtı beraber. Yine bakarım üstelık başımda bana eziyet hakaret edn birı olmadan. Kaynanam özür dılese de durum degşmıyor bılıyorum. O şehirde kalmak istemıyorum. Sizce yaşamak için kolay denız kıyısı sağlık imkanı uygun nereler var?? İzmir haricinde ben zaten oralıyım. Yorumlar için şimdıden teşekkurler.
Karadenizde önerisı olan ?? Sevglmın memleketıne yakın ailesınden çokta kopsun istemem. Keşke annesı bu kadar çektırmeseydı de orada yaşasaydık :-(
Önerecegnız ilçe var mı ufak yeşıl bi ilçe?? Manevıyatta önemlı korkar oldum büyuk yerlerdn . Sıcak sorun değıl izmırlıyım, güneydoğuda yaşıyorum . ;-)
Karadenizde önerisı olan ?? Sevglmın memleketıne yakın ailesınden çokta kopsun istemem. Keşke annesı bu kadar çektırmeseydı de orada yaşasaydık :-(
Öncelikle eşinizin tedavisi devam eden bir durumu varsa çok uzaklaşmamalı iyi olabilir bu nedenle onun nerede yaşadığını söylerseniz yardımcı olanlar artar
Bir de benim fikrim ilçe değil de küçük il olsun zira ilçelerde ulaşım vs iyi de hastane sıkıntılı olabiliyor ve mali gücünüz olsa da ürünler kısıtlı olabilir tabii eşinizin engelimi bilmiyorum özel bir gereksinimi olur mu
Ayrıca başvuracağı kurumu ve fiziksel şartlarını da göz önüne alın bir de mümkünse tayin olabilecek kurum olsun çakılı kadro değil belli memnun olmaz sonra değiştirirsiniz
Her şey gönlünüzce olsun
Edremiti deneyin derim.. sakin huzurlu kasabalari var.. hemde oldukca gelişmiş yerlerdir izmirden sonra zorlukda cekmezsiniz. Hala o eski turk filmlerinin havasi vardir buralarda :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?