sevgilim engellı yakinda evlenıyoruz kafa dınlemelikgüzel bir şehir önerınız var mı??

Biraz uzak ama Trakya tarafi dusunmez misiniz.Edirne ve Tekirdag gibi.Edirnenin bazi ilceleri ve tekirdag deniz kenari.İnsani da genelde iyidir trakyada yasiyorum da.İstanbula da yakin.Siz bilirsiniz tabi.Mutlulugunuz daim olsun :)

Karadeniz deyince yaşanılası şehir olarak Ordu ve Samsun geliyor aklıma..ayrıca Ege olursa da Aydın olabilir..

Ordu eşımın memleketıne yakın aslnda olabılır. Aydın pek düşünmuyorum bi tarafım Aydınlı. Okulu Denızlı de okudum harıka şehirler ama biraz Ege den çıkma vaktı diyorum.

Bursa hakkında yorumu olan var mı güzeller????

Biraz uzak ama Trakya tarafi dusunmez misiniz.Edirne ve Tekirdag gibi.Edirnenin bazi ilceleri ve tekirdag deniz kenari.İnsani da genelde iyidir trakyada yasiyorum da.İstanbula da yakin.Siz bilirsiniz tabi.Mutlulugunuz daim olsun :)

Trakya onun memleketıne uzak. Türkıyenın her yerı cennet ;-) teşekkür ederım sağolun

Batı karadeniz de amasra,zonguldak,ereğli düşünmez misin? güzel yerlerdir tavsiye ederim.

Samsun, Bursa, Muğla bu 3 şehir aklımda

Balıkesir ayvalık-akçay taraflarına gitmiştim ay havası öyle güzeldi ki.. Tabi oralara tayin imkanı var mıdır bilemicem ama ileride tayinlik durumum olursa ege taraflarını düşünürüm kesinlikle.. tertemiz hava hiç terleme yok.
aydın da güzel didim tarafları falan ben daha çok tatil amaçlı gittiğim için tatil yerlerini söylüyorum ama havasına hayran kalmıştım, ben bir sanayi kenditnde yaşıyorum ve hava berbat, nemli sıcak ve yarım saatliğine çıksam terden yapış yapış olup eve dönüyorum günde kaç kere duşa giriyorum Allah bilir. O yüzden terleme olmayan,temiz havalarıyla bu saydıgım yerler beni çok cezbetmişti. Ayrıca ev fiyatları inanılmaz makul, buradaki evimizi satsak oradan 2 tane ev alabiliyoruz düşünün, çok uyguna evler var.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Fizik tedavi konusunda bir şey söyleyemem bilgim yok ancak diğer konularda(barınma,sosyal yaşam gibi) ereğliyi tavsiye ederim internetten bir araştırın isterseniz.

Pazartesı kontenjanlar açılıyor güzeller size bolca sorum olcak. 22 yasındaym çok şehır dolandım artık düzene gerçek bi hayata geçecegm ins. Sağlık imkanları çok önemlı çünkı benımde tedavıye ihtıyacm var güneydoğuda çok sıkıntı çektım bu yüzden yoksa her yerde yaşarım gözüm kara ;-) önerılerınızı eksık etmeyın ne olur

Fizik tedavi konusunda bir şey söyleyemem bilgim yok ancak diğer konularda(barınma,sosyal yaşam gibi) ereğliyi tavsiye ederim internetten bir araştırın isterseniz.

Tamamdır hemen bakıyorum ;-) çok sağolun

Egemız güzeldır elbette. Ben Aydın Denızlı İzmır de yaşadım ayvalık ayrı bır atmosfer daha ferah tüm ege öyle degl ama çanakkale balıkesır ayrı birer incı. Dilerım gelırsınz buralara ben biraz karadenız havası ister oldum. ;-) ama ayvalık sarımsaklı susurluk buralar hala içimde

Sakarya, kocaelı , bursa tarafları hakkında bilginız var mı?

Bursa başlık ile uyumlu olmaz
Şöyle ki Türkiye nin 4.büyük şehri

Ama mantık hala küçük şehir mantığı fakat eşin için kadro çok açılır sağlık imkanları gelişkin her türlü resmi özel hastane var öğretmene tayin olur ama merkezi büyük olduğu için ikinizin işinin arası uzak olabilir

Her bütçeye uygun kiraların olduğu semtler var onu yaşayınca anlarsın

Fakat kafa dinlemelik ve sakin değil..... Yakın ilçelerden Mudanya vs olabilir hem deniz kıyısı hem İstanbul a feribot var hem merkeze 20-30 dk Sivas'a çok uzak

Sakarya, kocaelı , bursa tarafları hakkında bilginız var mı?

Kocaelide yaşıyorum, havası berbat. Ama gelişmiş bir şehir, burada kafa dinlemeniz zor, şehirden kısmen uzak yerlerde toplu konutlar var orada belki dha düzenli gürütüden uzak bir yaşam olabilir ama ben merkezde yaşıyorum gürültü eksik olmuyor malesef ki. Sakarya da aynıdır, kocaeliyle kardeş gibiler :)) maşukiye tarafları çok güzeldir merkeze uzaktır ama tam kafa dinlemelik :))

Kastamonunun deniz kenarındaki ilçesi..
ama adını unuttum :26:

Aklımdan geçmedı degl uygun kadro varsa mutlu da olurum

Kesinlikle bence de mutlu olursunuz :) İnsanları iyi havası güzel herşey taze :) Tombul biri olarak benim en sevdiğim yanlarından birisi düz ayak yok :) Ayrıca doktorları çok iyi, eşinizin için acil bir durum olduğunda güvenilir ellerde olduğunu bilirsiniz.

Bende tombiğim ;-) tedavım yarım kaldı . Öğretmen tayın durumumda branşım avantajlı ama yıne de böyle yerler dolu oluyor :-(

Bursayı uzun zamandır düşünuyordum aslnda ama arada kaldm izmıre göre sakın daha manevı ama aradgm daha fazla sakınlık öyle şeyler yaşadık kı akla zarar dingnlık lazım :-( teşekkur edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…