Karadeniz deyince yaşanılası şehir olarak Ordu ve Samsun geliyor aklıma..ayrıca Ege olursa da Aydın olabilir..
Biraz uzak ama Trakya tarafi dusunmez misiniz.Edirne ve Tekirdag gibi.Edirnenin bazi ilceleri ve tekirdag deniz kenari.İnsani da genelde iyidir trakyada yasiyorum da.İstanbula da yakin.Siz bilirsiniz tabi.Mutlulugunuz daim olsun :)
Batı karadeniz de amasra,zonguldak,ereğli düşünmez misin? güzel yerlerdir tavsiye ederim.
Kızlar daha önce ben ve sevgilimden bahsetmiştim. Sevgilim engellı ben ve o annesinden dolayı çok sıkıntı çektik. İstenmeyen gelinde olsam evlilikten vazgeçmedik o ve ben o kadar mutlu birbirını tamamlayan insanlarız ki yıldıramadı yaşatılanlar. Gelelım sorunumuza. O engellı memur sınavında derece yaptı. Şimdi terch yapacgz. Ben güneydoğuda öğretmenım. Engellı oldugu içın aılesı bırakmıyor. Ama o yüruyebılıyor artık. Ki asla övünmek içın söylemıyorum ama ben annesının ezıyetlerne rağmen ona daha iyi baktım. Aylarca yanında kaldım. 8 yılımız geçtı beraber. Yine bakarım üstelık başımda bana eziyet hakaret edn birı olmadan. Kaynanam özür dılese de durum degşmıyor bılıyorum. O şehirde kalmak istemıyorum. Sizce yaşamak için kolay denız kıyısı sağlık imkanı uygun nereler var?? İzmir haricinde ben zaten oralıyım. Yorumlar için şimdıden teşekkurler.
Fizik tedavi konusunda bir şey söyleyemem bilgim yok ancak diğer konularda(barınma,sosyal yaşam gibi) ereğliyi tavsiye ederim internetten bir araştırın isterseniz.
Balıkesir ayvalık-akçay taraflarına gitmiştim ay havası öyle güzeldi ki.. Tabi oralara tayin imkanı var mıdır bilemicem ama ileride tayinlik durumum olursa ege taraflarını düşünürüm kesinlikle.. tertemiz hava hiç terleme yok.
aydın da güzel didim tarafları falan ben daha çok tatil amaçlı gittiğim için tatil yerlerini söylüyorum ama havasına hayran kalmıştım, ben bir sanayi kenditnde yaşıyorum ve hava berbat, nemli sıcak ve yarım saatliğine çıksam terden yapış yapış olup eve dönüyorum günde kaç kere duşa giriyorum Allah bilir. O yüzden terleme olmayan,temiz havalarıyla bu saydıgım yerler beni çok cezbetmişti. Ayrıca ev fiyatları inanılmaz makul, buradaki evimizi satsak oradan 2 tane ev alabiliyoruz düşünün, çok uyguna evler var.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Balıkesir ayvalık-akçay taraflarına gitmiştim ay havası öyle güzeldi ki.. Tabi oralara tayin imkanı var mıdır bilemicem ama ileride tayinlik durumum olursa ege taraflarını düşünürüm kesinlikle.. tertemiz hava hiç terleme yok.
aydın da güzel didim tarafları falan ben daha çok tatil amaçlı gittiğim için tatil yerlerini söylüyorum ama havasına hayran kalmıştım, ben bir sanayi kenditnde yaşıyorum ve hava berbat, nemli sıcak ve yarım saatliğine çıksam terden yapış yapış olup eve dönüyorum günde kaç kere duşa giriyorum Allah bilir. O yüzden terleme olmayan,temiz havalarıyla bu saydıgım yerler beni çok cezbetmişti. Ayrıca ev fiyatları inanılmaz makul, buradaki evimizi satsak oradan 2 tane ev alabiliyoruz düşünün, çok uyguna evler var.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Sakarya, kocaelı , bursa tarafları hakkında bilginız var mı?
Amasra hıç düşünmemıştım hemen araştıraym
Aklımdan geçmedı degl uygun kadro varsa mutlu da olurum
Kesinlikle bence de mutlu olursunuz :) İnsanları iyi havası güzel herşey taze :) Tombul biri olarak benim en sevdiğim yanlarından birisi düz ayak yok :) Ayrıca doktorları çok iyi, eşinizin için acil bir durum olduğunda güvenilir ellerde olduğunu bilirsiniz.
Bursa başlık ile uyumlu olmaz
Şöyle ki Türkiye nin 4.büyük şehri
Ama mantık hala küçük şehir mantığı fakat eşin için kadro çok açılır sağlık imkanları gelişkin her türlü resmi özel hastane var öğretmene tayin olur ama merkezi büyük olduğu için ikinizin işinin arası uzak olabilir
Her bütçeye uygun kiraların olduğu semtler var onu yaşayınca anlarsın
Fakat kafa dinlemelik ve sakin değil..... Yakın ilçelerden Mudanya vs olabilir hem deniz kıyısı hem İstanbul a feribot var hem merkeze 20-30 dk Sivas'a çok uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?