sevgilim engellı yakinda evlenıyoruz kafa dınlemelikgüzel bir şehir önerınız var mı??

Karadenizde önerisı olan ?? Sevglmın memleketıne yakın ailesınden çokta kopsun istemem. Keşke annesı bu kadar çektırmeseydı de orada yaşasaydık :-(

Samsunu cok seviyorum ben kucuk bi yer ama karadenizin en hizli gelisen sehirlerinden, imkanim olsa ben de orda yasamak isterdim kesinlikle tavsiye ediyorum :) ama siz yine de bi gidin bakin biraz zaman gecirin ona gore secin yasayacaginiz yeri

Bende tombiğim ;-) tedavım yarım kaldı . Öğretmen tayın durumumda branşım avantajlı ama yıne de böyle yerler dolu oluyor :-(

İnşallah tayin olabilirsiniz.. benim kuzenimde öğretmen tayinini Edremite istedi.. onu çok şirin bir köye verdiler, çizgi filmden çıkmış gibi köy şimdi çok mutlu :) darısı başınıza :)

İnşallah tayin olabilirsiniz.. benim kuzenimde öğretmen tayinini Edremite istedi.. onu çok şirin bir köye verdiler, çizgi filmden çıkmış gibi köy şimdi çok mutlu :) darısı başınıza :)

Ay sağ olun. Bunlarda dert eşım merkezde ben köyde zor durumlar. Ama mutlaka düşuncem

Samsunu cok seviyorum ben kucuk bi yer ama karadenizin en hizli gelisen sehirlerinden, imkanim olsa ben de orda yasamak isterdim kesinlikle tavsiye ediyorum :) ama siz yine de bi gidin bakin biraz zaman gecirin ona gore secin yasayacaginiz yeri

Terchlere 2 gün kalmasa ah gidrdm. Yine kafama estgı gbı gdcem sanırm

Edirnenin ilçesi olan enezi kesinlikle tavsiye ederim. Sessiz sakin. Ulaşımda bi o kadar kolay :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğma,büyüme orduluyum ve ordu da yaşamaya devam ediyorum. size burayı sadece,gezip tatil yapmak için öneririm.oldukça modern ve güzel bir yer ama iyi bir semtte oturayım derseniz kiralar uçuk.üniversite hastanesi henüz yeni ve gelişmiş değil.en ufak sıkıntıda hoooopppp samsuna sevk.meyve sebze pahalıdır.öyle diğer bölgelerdeki gibi elinle seçemezsin bile pazarda.söylersin tartar verirler evde bakarsın yarısı çürük.amma kötülemiş oldum ama tekrar ediyorum gezip tozmak için ideal ama yaşamak için değil.karadenizin parisi derler.o kadar lüks ve şatafat düşkünüdür insanların çoğu.

Orduyu eledım direkt. Biz ege de alışkınız pazar kültürune. Sivasta öyle kiralar 800 falan pazar pahalı Tokat sebzesı güya ama bunlarda çok önemlı . Tedavı şartlarıda tabi

Kastamonu derim ben.
Havası mis, her yer yeşillik deniz ayağının altında tertemiz.
İnebolu-evrenye, cide, abana.
Bir bakın derim.

Turkiyenin en mutlu sehri secilen sinop, benim icin huzurun baskenti.. Ozledim.

Kastamonu derim ben.
Havası mis, her yer yeşillik deniz ayağının altında tertemiz.
İnebolu-evrenye, cide, abana.
Bir bakın derim.

Hastanelerı nasıl?

Hastanelerı nasıl?

Şu an anneannem Kastamonu devlet hst. De yatıyor, doktorlar etrafında dört dönüyor... Sakin bir şehir olduğu için, yoğunluk olmuyor hastanelerde. Bu sebeple doktorlar daha detaylı muayene edebiliyorlar... Istanbulda özel bir hastanede görebileceğiniz ilgiyi, oradaki devlet hastanesinde fazlasıyla görüyorsunuz.

Öncelıkle çok geçmış olsun acil şifalar. Araştırıyorum uzun uzun tatlım

ısparta eğirdir çok güzel bir ilçe tam memur yeri hem ucuz hem sakin.eğirdir kemik hastanesi de var. karadenizde de aklıma akçakoca geldi. mutluluklar.
Allah kaynanana da insaf merhamet akıl versin.senin gibi oğlu için parçalanan bir kız bulduğu için şükretsin.

Tabikide antalya bende antalyalıyım çok ucuz rahat bir yer eşinizde sıkıntı çekmez küçük bir şehir

Eğirdir benım gizli köşemdır her bunaldgmda 1 gecelgne kaçarım sahilde tek başıma otururum enfestır orası benım için ama tayın durumum sıkıntılı öğretmen tayını az oluyor oraya :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…