- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
Karadenizde önerisı olan ?? Sevglmın memleketıne yakın ailesınden çokta kopsun istemem. Keşke annesı bu kadar çektırmeseydı de orada yaşasaydık :-(
Bende tombiğim ;-) tedavım yarım kaldı . Öğretmen tayın durumumda branşım avantajlı ama yıne de böyle yerler dolu oluyor :-(
İnşallah tayin olabilirsiniz.. benim kuzenimde öğretmen tayinini Edremite istedi.. onu çok şirin bir köye verdiler, çizgi filmden çıkmış gibi köy şimdi çok mutlu :) darısı başınıza :)
Samsunu cok seviyorum ben kucuk bi yer ama karadenizin en hizli gelisen sehirlerinden, imkanim olsa ben de orda yasamak isterdim kesinlikle tavsiye ediyorum :) ama siz yine de bi gidin bakin biraz zaman gecirin ona gore secin yasayacaginiz yeri
Mersin anamur veya Silifke olabilirmi
Orduyu eledım direkt. Biz ege de alışkınız pazar kültürune. Sivasta öyle kiralar 800 falan pazar pahalı Tokat sebzesı güya ama bunlarda çok önemlı . Tedavı şartlarıda tabidoğma,büyüme orduluyum ve ordu da yaşamaya devam ediyorum. size burayı sadece,gezip tatil yapmak için öneririm.oldukça modern ve güzel bir yer ama iyi bir semtte oturayım derseniz kiralar uçuk.üniversite hastanesi henüz yeni ve gelişmiş değil.en ufak sıkıntıda hoooopppp samsuna sevk.meyve sebze pahalıdır.öyle diğer bölgelerdeki gibi elinle seçemezsin bile pazarda.söylersin tartar verirler evde bakarsın yarısı çürük.amma kötülemiş oldum ama tekrar ediyorum gezip tozmak için ideal ama yaşamak için değil.karadenizin parisi derler.o kadar lüks ve şatafat düşkünüdür insanların çoğu.
Turkiyenin en mutlu sehri secilen sinop, benim icin huzurun baskenti.. Ozledim.
Kastamonu derim ben.
Havası mis, her yer yeşillik deniz ayağının altında tertemiz.
İnebolu-evrenye, cide, abana.
Bir bakın derim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hastanelerı nasıl?
Öncelıkle çok geçmış olsun acil şifalar. Araştırıyorum uzun uzun tatlımŞu an anneannem Kastamonu devlet hst. De yatıyor, doktorlar etrafında dört dönüyor... Sakin bir şehir olduğu için, yoğunluk olmuyor hastanelerde. Bu sebeple doktorlar daha detaylı muayene edebiliyorlar... Istanbulda özel bir hastanede görebileceğiniz ilgiyi, oradaki devlet hastanesinde fazlasıyla görüyorsunuz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelıkle çok geçmış olsun acil şifalar. Araştırıyorum uzun uzun tatlım
Kızlar daha önce ben ve sevgilimden bahsetmiştim. Sevgilim engellı ben ve o annesinden dolayı çok sıkıntı çektik. İstenmeyen gelinde olsam evlilikten vazgeçmedik o ve ben o kadar mutlu birbirını tamamlayan insanlarız ki yıldıramadı yaşatılanlar. Gelelım sorunumuza. O engellı memur sınavında derece yaptı. Şimdi terch yapacgz. Ben güneydoğuda öğretmenım. Engellı oldugu içın aılesı bırakmıyor. Ama o yüruyebılıyor artık. Ki asla övünmek içın söylemıyorum ama ben annesının ezıyetlerne rağmen ona daha iyi baktım. Aylarca yanında kaldım. 8 yılımız geçtı beraber. Yine bakarım üstelık başımda bana eziyet hakaret edn birı olmadan. Kaynanam özür dılese de durum degşmıyor bılıyorum. O şehirde kalmak istemıyorum. Sizce yaşamak için kolay denız kıyısı sağlık imkanı uygun nereler var?? İzmir haricinde ben zaten oralıyım. Yorumlar için şimdıden teşekkurler.
Amasra hıç düşünmemıştım hemen araştıraym
ısparta eğirdir çok güzel bir ilçe tam memur yeri hem ucuz hem sakin.eğirdir kemik hastanesi de var. karadenizde de aklıma akçakoca geldi. mutluluklar.
Allah kaynanana da insaf merhamet akıl versin.senin gibi oğlu için parçalanan bir kız bulduğu için şükretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?