onu sevemiyormuş ama kopamıyor, hep beni onla kıyasladı anladımki güzellik her şey demekmiş
İçimdekilere tercüman olmuşsun aynen hem ondan geçemiyo hem benden, kızla konuşmuştum ben başlarda peşini bırak senin yüzünden mutlu olamıyo diye kız bana yaptıklarını anlattı o beni unutamaz hesabımız bitmedi falan dedi bende sevgilime söyledim bunları, kıza çok kızdı kafamı neden karıştırıyor diye kızda bana al köpeğni git başımdan dedi sonra sakın ona söyleme dedi ama ben söyledim ve duyduğum cevap şu, demek öyle dedi oysa bana cennetim derdi sen bana cennetsin bu dünyada derdi vay be dedi.. ne zaman öyle derdi dedim koynumdayken yanımdayken falan deyince ben koptum zaten ayrılmıyoda ayrılınca öyle bir duygu sömürüsü yapıyorki kendimi suçlu hissettiriyo, ama çok haklısın bu aşk üçgeni hep sürecek
ona çok acı çektiren aldatan hayatını karartan bir o kadarda güzel olan kıza dönüyor, 9 aylık ilişkimizde o kız yüzünden tartışmalarımız oldu peşini bırakmadı sevgilimin çok üzüldüm çokta sevdim şimdi kız kaza geçirmiş diye duydu çok korktu üzüldü konuşuyorlar kızı eklemiş faceden aramış telefonda, başta kızdım ama kaza geçirmiş deyince anlayışlı davrandım ama kız iyiymiş bişeyi yokmuş hala konuşuyolar sevgilim bana normal bişeymiş gibi davranıyor vicdani yaklaşıyorum ona diyor onunla aramızda bişey olamaz diyor, ama ben çokta haksız olduğumu düşünmüyorum derin üzüntüler içindeyim sürekli ağlamaklıyım ben bitirdim onada mutluluk diledim o kızla 9 ay boyunca unutturamamışım demek ki oysa unuttum sevmiyorum demişti şimdi keşke sevebilsem sevemiyorum diyor ama onunla hala konuşuyo kızın niyeti belli tekrar beraber olmak hem cinsellikte yaşamışlar benle hiç bişey yaşayamadı o yüzdende unutamıyor galiba(
kendimi tutup iletişimi kesmem lazım aklım hep onlarda kendimi kandırılmış küçümsenmiş hissediyorum onun için taliplerimi geri çevirdim bu yaptığını affetmicem ben ona bağlı kaldım ama o kız hala başkalarıyla sözlenip ayrıldığı halde görüştüğü erkekler olduğu halde ona dayanamayıp yine konuşuyo, ben mutlu bir yuva kurup ikisinide karaktersizlikleriyle baş başa bırakmak istiyorum
inşallah başarabilirim zaman zor geçecek ağlayan gözlerim güler inşallah yaşımda ufak değilki 29, destekleriniz çok iyi geliyor ve kafamdakiler netleşiyor hala benmi yanlış anlıyorum diyip duruyordum acı ama gerçekleri kabullenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?