Sevgilim Eski Kız Arkadaşına Dönüyor:((

canım geleceğini düşün şimdiden bunu yapan erkekle hayatının geri kalanını aklının ucundan dahi geçirme yani seviyosun zor olacak ama unutursun hepimiz zamanında birşeyler yaşadık inan unutuluyor kendini ezdirme nekadar yüz verir hatalarını kabullenirsen ömür boyu başın ağrır oyüzden noktala ve hayatıan devam et...

aradan çekilmen en doğru olan çünkü birbirlerine aşıklar

sana yazık etmişler ama madem olgunsun bunu da anlarsın bırak ne halleri varsa görsün

hem okızla cinselllikte yaşamış o kızı da düşün bir başkasıyla olamaz bu saatten sonra

ama sen senı gerçekten seven birini bulursun

boşver hayırlısı buymuş de önüne bak.

arkadaşımın başına da aynı şey geldi. Eski sevgilisi çocuğu aldatmış bir kaç kişiyle çocuk ayrılıyor arkadaşımla 1.5 yıl çıkıyor ve ardından arkadaşımı terk edip defalaca boynuz yediği kıza döndü. Erkeklerin bazıları fazlasıyla geniş oluyor. Ayrıl ve kıymetini bilen birini bul boşuna yorulma yıpranma

o kız şimdi savaşı kazanmış gibi şımarıyor onu elde ettim der gibi hem acı çekiyorum hem çok kızıyorum arada kalan sevgilimin kararsız hali gururuma yediremiyorum, o kızla cinsellik yaşamış evet kız ondan önce başkalarıyla yaşıyormuş zaten ayrıldıktan sonrada yaşamış bu onun için önemsiz basit bişey, ama hakkımı helal etmiyorum kalbim bu kadar kırılmamıştı

bence eski sevgilisini unutamamış
sende ona meze olma
seni kullanmasına fırsat verme daha fazla
ben olsam senin yerinde ne kadar sevsem bile
aklında hala eski sevgliisi olan ve onunla konuşan biriyle asla sevgili kalmazdım
daha doğrusu kalamazdım

Son düzenleme:
Kızın kaza geçirdiğine emin misin ?

Yani ben eğer birini elde etmek isteyen ve dikkat çekmek isteyen bir kadın olsaydım , karşımdakinin kaza geçirdiğimi duymasını isterdim..O da kıyamazdı zaten..Sonra konuşmalar falanlar filanlar..

Bir kadının da onunla işim bitmedi tarzında onursuz,gurursuz konuşmalar yapabildiğine inanamıyorum ya neyse..Kız tam bir çirkef tatlım ,erkek arkadaşın da sana dönücek boynuz yediği zaman..Sıkma canını..Üzülmene bile değmez..Elinde tutmak istiyosan da bu süreçte sende biriyle görüş..Heralde aldatılmaya zaafı var çocuğun..

biraz önce konuştuk bana diyoki destek olmalısın benim onla değil senle beraberim onunla mutlu olamam dedi o zaman neden konuşuyosun ne işi var sende dediğimde açıklayamıyor, neymiş ben kafamda uydurup kendimi üzüyormuşum aslında öyle bişey yokmuş ben ona sahip çıkmalıymışım o kıza bırakmamalıymışım kendimi geri çekmem yanlışmış, ben kimseyle iddialaşamam sen bir iş yaptın sonuçlarına katlanacaksın dedim bana vicdan yapıyo, şimdi güya benim acımı yaşıyo, bi süre sessiz kalıp kendimi dinlicem ağlamanın hiç bir faydası yok kendimi hasta etmeye değmez neler olacak bekleyip görücem

ınsallah kanmazsın bu duygu sömurulerıne ...

benden sana daha beterini yaşamış biri olarak tavsiye hemen resti çek ve kimi istiyorsa o kalsın hayatında. ben üç senemi verdim evleneceğiz diye beklerken kendini bırakıp başkasıyla evlenen sevgilisini tercih etti bana. bunlar böyle tekme yemişlerse unutamazlar değil 9 ay 9 yılını versen boşa. kaza falan olayı da bahane bana güven

Canım böyle yapacağını tahmin etmiştik..ne desteği allah aşkına ya..o eski sevgilisine destek olacak,sen de ona öyle mi!! bence uzunca bir süre yüz verme bu çocuğa ayrılığın soğukluğunu hissettir,kendi hayatını yaşadığını..sonra burnu sürtsün bakalım iyice,o kızı tamamen silip gelebilirsa ve sevdiğinden emin olursan affet ama önce ayrılık acısını yaşaması ve sensiz kalması lazım..bu durumda kötü ihtimali de göz önüne almak lazım,yani sana beklenen şekilde gelmeyebilir,hem onunla görüşüp hem de seninle görüşmek isteyebilir,o zaman artık yoluna bak canım,bir cacık olmaz bu çocuktan..

Bu ve bunun gibi erkekleri sallandırmak lazım
Hasta mı bunlar sorunları ne anlamıyorum
Tatlım sıkma canını boşver onları kendi hallerine bırak inanma o çocuğa ne demek eski sevgiliyle konuşmak ya sevgilin varken... Bunlar bizi aptal mı sanıyorlar
Kendimi senin yerine koyuyorum asla mutlu olsunlar istemezdim kız geçmişten çıkıp geliyor çocuğu alıyor aslında tüm suçu erkeklere yüklemekte yanlış,bu kız gibi sevgilisi yada karısı olan erkeklere yapışıp kopmayan gurursuz basit kadınlarda sütten çıkmış ak kaşık mı

Biraz moralim yerine gelsin diye süslendim arkadaşlarımla gezdim sevgilimde gördü burnumdan getirdi ben nasıl öyle süslenirmişim neden haber vermeden gezermişim kızdı bir sürü sonrada güzel sözler söylüyo bebeğim gülüm bitanem benden uzaklaşma geri çekme kendini, bende kızdım ben evde bir başıma ağlarken acı çekerken sen umursamadan o kızla ilgilendin şimdi böyle görünce kıymetemi bindim dedim bu erkekler hep şekilcimi olur ya,söyledikleriniz çıkıyor, daha iyi görebiliyorum dediğiniz gibi ilerde evlenincede aynı şeyler olacak bu kız çok gurursuz ve arsız, benim tek zaafım sevgilimin üzüldüğünü görünce dayanamayıp geri barışmam ona acımam oldu, hırsımdan hasta olacaktım ya, yavaş yavaş soğucam ondan bu sefer acımıcam geri dönmücem her seferinde her şey çok güzel olacakmış gibi bir umutla geri döndüm ama hep hayal kırıklığı yaşım ufak değilki böyle şeylerle uğraşayım destekleriniz için hepinize minnettarım <3 <3

Son düzenleme:
Bu erkekleri de bir türlü anlamıyorum. Ne demek ya keşke sevebilsem... Size gerçekten üzüldüm. Ama bence o adamdan size hayır gelmezdi. Kazayı onla konuşabilmek için bir fırsat olarak görüyor. Sizi de yedekte tutucak. Ben de geçmişte buna benzer bir şey yaşadım.

Bence en güzeli anime karakterlerine aşık olmak. Ben Gintoki'ye sırılsıklam aşığım mesela :) <3

bi kızın yaşayabileceği en kötü şeylerden bence ayrıl gururunu ayaklar altına alma sonra çok pişman olursun şimdi ayrılırsan bir gün elbet döncek o zamanda tamamen sildiyse aklından o kızı kabul edersin silmediyse tamamen biter

bugüne kadar hiç bir kızla bir erkek için yarışa girmedim şimdide iddialaşmıcam kız bunu istiyor ama ben yapmıcam fark ettim ben sevgilime sahip çıktıkça kıymete biniyor kız dahada üstüne düşüyor, koyvereyim biraz bakalım ne yapacaklar keşke mutlu oalbileceklerini bilsem gerçekten bağrıma taş basar bir dakka durmam ama çocuğu iyice mahvedecek dengesiz

ne olacak işte erkek kafası..
bi kızdan nefret bile etse iki tatlı söze dilleri dışarda koşarlar...
bırak yine yesin boynuzu....

Son düzenleme:
arkadasim bosver. Onlar kaybeden olsun sen degil. eminim senin icin bu tavsiyeler su an icin zor gelecek ama ileride gulup gececeksin bu haline. bundan emin ol. seni zayif buldugu icin senden vazgecemez zannediyor. kendi kararin tabi ama ilerde pismanlik duyup keske deme insallah. Allaha emanet ol canim. Kendini de harap etme degersiz insanlar icin. Dunya bos ve mutlu olmaya bak. Bu erkek seni eline gecirmesine izin verme sakin. Elimi sallasam ellisi gibi ol. Ve ona da belli et.

Sen kimsenin psikoloğu değilsin. Bırak erkek arkadaşın destek arıyorsa psikoloğa gitsin. Sana kim destek olacak peki? Sen, o üzülecek diye neden kendini üzesin ki? Kendini küçültme boşver. Senden başka kimse değerli değildir. Zaman kıymetli. O kızı bırakacağı günü bekleyerek hayatını boş yere harcama. O adamın aklı hala onda, seni de cepte tutmak istiyor. İkinci planda kalmaktansa başkasının bir numarası ol, boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…