Sevgilim Eski Kız Arkadaşına Dönüyor:((

halim çok kötü dışardan bakınca acıdıkça acınacak hale düşünüyorum yüzmeye tenise yazılcam ama akşamları evde olmamı istediği için arkadaşlarıma hayır diyodum sanırım ona hayır deme vakti geldi bana yanlış anlıyosun onunla aramda bişey yok bunu anladığında pişman olacaksın demese keşke kafamı karıştırıyor.

O zaman, zamana bırak. Arama, sorma. Bir süre hayatını yaşa. Kendini, kişiliğini, özgüvenini yeniden kazan. Kendini ne kadar ihmal ettiğinin farkına vardığında daha farlı bakacaksın olaylara ve o zaman o ne derse desin bu kadar umursamayacaksın. Daha sağlıklı düşüneceksin.

senı bukdr uzen bırıyle neden hala berabersın veya bunu ıstıyosun...bzler için yorum yapması kolay ama bn olsam hıc vakıt kaybetmeden ayrılırdım

Ya arkadaşımm yani kızmıyım diyorum illaki kızdırıyorsun yaşın kaç bilmiyorum ama ben 27 yaşındayım ve sana nasihat oalrak şunları söylicem...
yok yüzmeye izin vermiyor yok dışarı izin vermiyor şuna kızdı buna kızdı diyorsunn anladık tmm eee sen burda onu dinliyorsun heralde aferin sana alkışlıyorum o neyapıyor seni dinliyormu hayır ben sana şunu söyliyimmi bu çocuk la ne evlenilir ne birlikte olunur ne demek yaa kendini köle etmişin önünde senide deniyo bu arada akıllı çocukmuş sen ona taviz verdikçe o senin ona bağlılığından ötürü hep büyük hatalara gidecektir nasıl olsa affeder düşüncesiyle şunuda unutma çiftler arasında herzaman 1 kişi çok akıllıdır bu ilişkidede akıllı olan tarafıı senin şu an sevgilim dediğin kişide görüyorum cidden çok zeki seni güzel idare ediyor bu ilişkide üzgünüm ama saf olan sen oluyosun sen halen buraya gelmiş dertmi anlatıyosun bitir arkadaşım bitir sonra kafanı çok duvarlara vurursun okadar emin konuşuyorum bu çocuk dan sana ne sevgili ne eş ne dost hiç bişiy olmaz çıkar hayatından önüne bakk bukadar saf olma lütfen... üzgünüm ağır konuştum ama yani adım kadar eminim sen bu ilişkiyi götür bak sonunda kim ağlayarak geri geliyo görr yazık etme kendine erkeğe bişiy olmaz anneciğinin dizleri dibinde ağlayan hep sen olursun direk sök at ya ben ya da o kız de ya konuşmazsın yada konuşuyorsanda k bakma ben yokum diceksin bune yaa nasıl kabuuleniyorsunuz arkadaşş ben evliyimm yinede kabullenmem şaka gibisiniz gerçektennn daha evli bile değilsin neyden korkuyorsun anlamıyorum.... sert oldu yazım artık iyi tarafındna bak...

Son düzenleme:
Gitmek isteyene dur deme!
Yanında kalsa bile mutlu olamazsınız.
'Sevemiyorum ama kopamıyorum da' öyle şey olmaz.
Kopamıyorsa siz birlikteliğinize devam etseniz bile o aklının bir köşesinde hep olacak.
Huzur adına bir kırıntı bile olmayacak sizde.
Sen yıpranacaksın.
Yol ver canım.

başlarım böyle aşkın ızdırabına deyıp dumduz gıtmek vardı konuya ama bı sılkınıp kendıme geldım..

erkek arkadasının kuyruk acısı var ve acısını cıkarma pesınde dıye dusunuyorum.. nasıl der sana bana bole bole derdı kollarımdayken demek yahu..haspam ıcıne oturmus aldatılmak..Tercıh edılmeyen olmak..cok yazık senın emegıne saygı duymayan ve senı bu durumla muhatap eden adamı hayatında olması !! Sevılecek bı tarafı kalmamış..Aklı karısmıs zavallının.. tarafı net olması gerekırken senıde bu gelgıtlerde suruklemesıne ızın verme.. Yarayı kucukken kes kurtul kangrene cevırmesın..

yorumum bıraz kaba oldugu ıcın kusura bakma.. hak etmedıgını dusundugum ıcın ofkelendım erkek arkadasına!!

Kuyruk acısı maalesef evet tamda bu ne safmışım ya, o kızdan için o beni unutamaz benim gibisini bulamaz falan diyodu şimdi şimdi aklım başıma geliyo kendime acıdım ne aptalmışım ne işim var elin aşkıyla hesabıyla hiç başlama unutturmaya çalışma mutlu olamayacaklarını biliyorum bırakıcam kendimi toplamaya başladım zaten hepinizin söylediklerini düşündüm kesin bitmesi lazım ve pişman olmucam aksine kendime güvenim gelecek

Aynen öyle yap canım..bu defa sen onu terk edince sen kıymetli olacaksın peşinde koşacak..bence seninleyken o kızla görüşeceğine,onunlayken senin peşinde koşsun hiç sallama iki salak da acı çeksin..senin yanına çok kararlı gelmeliydi sen ona ayrılmaktan bahsederken bile hala kararsız beni ona bırakma diyor!!iradesiz..birbirinizle rekabet etmenizi istiyor..umarım ömür boyu unutamaz seni elde edemediğinin peşinde bu çocuk,ne anlar aşktan.duygularını yıpratma..

'' güzellik her şey demekmiş'' Diye düşündürttüya o adam seni, zaten o adamdan hayır gelmezdi sana, bitmesi hayrına olmuş.. Başkasıyla kıyasa sokan sevgilidende hayır gelmez, tamamen yanlış kişiymiş senin için, hayırlısı olmuş canım üzülme, bir zaman sonra geçicek emin ol..

Bu konu yüzünden ben bile senaryo kurar oldum çünkü benim sevgilimde eski sevgilisi tarafından aldatılmış bizim nerdeyse iki yıl olacak ilk zamanlar eskilerden konu açıldığında nefretini yüzünde görürdüm kaldıki benim ondan önceki ilişkimde öyle nefretliydi zor geçmişti yani. Geçen eski üniversitesine arkadaşlarını görmeye gidecekti o kız orda diye istemezken bırak gitsin dedim içimden hani görsün aklında varsa da bi'şey otursun diye döndüğünde bana;

"insan ne garip he ozaman ne kadar üzülmüştüm, sinirlenmiştim gördüm de bunun içinmiymiş dedim şimdi kendime yazık etmişim" dedi.

Bilmiyorum ben terkedilmiştim en güvendiğim anda aldatma bile yok yani düşünün yine de o dönse yüzüne bakmam güven illa aldatmayla kırılacak bi'şey değil. Bi'erkek aldatanı istiyorsa o her şeyi haketmiş demektir

benim şu an istediğim onlar yüzünden boşan giden zamanımın gözyaşlarımın yıpranan psikolojimin kaybolan özgüvenimin acısını çıkartmak
frezya söylediğin gibi yapmak istiyorum tamda ben onu unutayım ama o beni unutamasın iyi bir ders vermek istiyorum elbet geçecek bu dönem benim içim rahat ondan soğuyana kadar yanında gibi davranıp hayatımı da yaşıcam, eski sevgilim şimdi yurt dışında görevde bi süre orda kalacak, ben bu süreçte ona asla kötü bir laf etmicem sen şöylesin böylesin hayatımı mahvettin de demicem yavaş yavaş uzaklaşıcam o kız her zamanki gibi gezip tozup gelecek buna sarıcak bu da anlasın neyi kaybettiğini, çok doğru kaybetmeden anlamayacak değerimi, inşallah geri dönmek istediğinde ben onu unutmuş hak ettiğim gibi bir aşkı yaşıyor olurum

"Beni ona bırakma" demesi o kızı unutmak için seni kullanmış. Çivi çiviyi söker misali. Boşver. Bir gün bir de bakacak ki iki kişiyle birden oluyum derken o kızı da, seni de kaybetmiş olacak. Kaybeden o olur her zaman . Kıymetini anlamamış. Elbet senin kıymetini bilen biri çıkar.

Son düzenleme:
bugün sabah karşı bir rüya gördüm uyarı gibiydi çok etkisinde kaldım gerçek gibiydi, rüyamda eski kız arkadaşı bana diyoki o beni unutamaz diyorum sana bunu ispatlıcam diyo bende inkar ediyorum hayır beni seviyor diyorum, gel diyo beraber yanına gidelim beni görünce neler olacak gör diyo, gidiyoruz ben çok umutluyum kız önce giriyor kaldığı evde, sevgilim balkonda arkası dönük duruyor bu kız yavaşça ona sokuluyo sevgilim kızı görünce çok özlemiş gibi öpüp koklamaya başlıyor ben beynimden vurulmuşa dönüyorum hastanelik oluyorum benim için vefa borcunu öder gibi hastane masraflarını karşılıyo evime bıraktırıyor arkadaşıyla ben giderken bakıyorum o ikisi yan yana çok mutlular kız bana bak gördünmü der gibi bakıyodu( çok etkisinde kaldım ve rüyalarım çıkar o yüzden ne kadar acı çekersem çekeyim kesinlikle ayrılmam gerek hatta onu düşünmemem yeni bir hayat kurmam lazım

Ay canim Allah yardimcin olsun.
Cok zor bi durum .sevdiginin elinden kaydigini gormek. Biraz kendine hobi bul kendinle ilgilen.

Seni onunla kiyaslayip sende altta kalmazsın diye düşünüp seni kullanmaya çalışıyor olabilir.

Garip bir cümle, tehlikeli... Üzgünüm ama yara bandı olarak kullanılma ihtimalin yüksek

diyelim ki siz beraber olmaya devam ettiniz.. içine sindirebilecek misin... her an kaçar korkusuyla bi ilişki yürüyebilir mi? bırak ne hali varsa görsün.. bi zaman üzülür sonra da yakamı kurtarmışım diye sevinirsin...

Kendıne guvenın zaten yerınde olsun.. Unutma senın bı kusurun yok yaşanılanlarda hayatındaki insanlar defolu !! bunun senı yıpratmasına ızın verme Her deneyım tecrubedır de gec..ve lütfen kendıne haksızlık etme, kafanı karıstırmasınada ızın verme.. bıçak gıbı kes ıletısımı.. senı haketmeyen ve senın ıcın uzulmeyen bırı ıcın bır damla goz yasına değmez. ..

Sevgilimden haber alamıyordum 2 gündür dün arkadaşı aradı görevdeyken hastalanmış hastaneye yatırmışlar, yanına gelemezmisin dedi, gelemem çok uzak çalışıyorum hem o kafası karışıkken gelemem dedim, bi de öğrendimki o kız onu görmeye hastaneye gitmiş yanına almamışlar bende engel olmayın görüşsünler ne olacaksa olsun dedim, arkadaşı hayı o seni seviyor ona acıyor sadece dedi kabul etmiyorum böyle şeyi günlerdir harap oldum uğraşmak istemiyorum dedim, arkadaşıda ona kızıyo salak bu çocuk diyo o kız duygu sömürüsü yapıyo bu salakta kanıyo adam olmucak dedi, iyileşince söyle ona düşünüp kararını versin beni onu unutmak için kullanmasın ben yara bandı değilim dedim öyle bişey yok desede ben soğumaya başladım acı çekmekte yoruyo insanı kendime gelmeye başlamışken ne olursa olsun yanaşmıcam yine aynı şeyler olacak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…