halim çok kötü dışardan bakınca acıdıkça acınacak hale düşünüyorum yüzmeye tenise yazılcam ama akşamları evde olmamı istediği için arkadaşlarıma hayır diyodum sanırım ona hayır deme vakti geldi bana yanlış anlıyosun onunla aramda bişey yok bunu anladığında pişman olacaksın demese keşke kafamı karıştırıyor.
başlarım böyle aşkın ızdırabına deyıp dumduz gıtmek vardı konuya ama bı sılkınıp kendıme geldım..
erkek arkadasının kuyruk acısı var ve acısını cıkarma pesınde dıye dusunuyorum.. nasıl der sana bana bole bole derdı kollarımdayken demek yahu..haspam ıcıne oturmus aldatılmak..Tercıh edılmeyen olmak..cok yazık senın emegıne saygı duymayan ve senı bu durumla muhatap eden adamı hayatında olması !! Sevılecek bı tarafı kalmamış..Aklı karısmıs zavallının.. tarafı net olması gerekırken senıde bu gelgıtlerde suruklemesıne ızın verme.. Yarayı kucukken kes kurtul kangrene cevırmesın..
yorumum bıraz kaba oldugu ıcın kusura bakma.. hak etmedıgını dusundugum ıcın ofkelendım erkek arkadasına!!
ona çok acı çektiren aldatan hayatını karartan bir o kadarda güzel olan kıza dönüyor, 9 aylık ilişkimizde o kız yüzünden tartışmalarımız oldu peşini bırakmadı sevgilimin çok üzüldüm çokta sevdim şimdi kız kaza geçirmiş diye duydu çok korktu üzüldü konuşuyorlar kızı eklemiş faceden aramış telefonda, başta kızdım ama kaza geçirmiş deyince anlayışlı davrandım ama kız iyiymiş bişeyi yokmuş hala konuşuyolar sevgilim bana normal bişeymiş gibi davranıyor vicdani yaklaşıyorum ona diyor onunla aramızda bişey olamaz diyor, ama ben çokta haksız olduğumu düşünmüyorum derin üzüntüler içindeyim sürekli ağlamaklıyım ben bitirdim onada mutluluk diledim o kızla 9 ay boyunca unutturamamışım demek ki oysa unuttum sevmiyorum demişti şimdi keşke sevebilsem sevemiyorum diyor ama onunla hala konuşuyo kızın niyeti belli tekrar beraber olmak hem cinsellikte yaşamışlar benle hiç bişey yaşayamadı o yüzdende unutamıyor galiba(
Kuyruk acısı maalesef evet tamda bune safmışım ya, o kızdan için o beni unutamaz benim gibisini bulamaz falan diyodu şimdi şimdi aklım başıma geliyo kendime acıdım ne aptalmışım ne işim var elin aşkıyla hesabıyla hiç başlama unutturmaya çalışma mutlu olamayacaklarını biliyorum bırakıcam kendimi toplamaya başladım zaten hepinizin söylediklerini düşündüm kesin bitmesi lazım ve pişman olmucam aksine kendime güvenim gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?