Abartmıyorum kimsenin içini kimse bilemez.Bir şey yapmaniz gerekmiyor ayrilmişsiniz iste bitmiş. Bunun ilaci zaman. Tabi bu zamani gecirirken boyle abartmasaniz hastaneydi bilmem ne daha iyi olur sizin icin.
Abartmıyorum kimsenin içini kimse bilemez.
Aynen ,sevgilim eski sevgilisini unutamamış diye hastanelik olmak çok normal.Abartmıyorum kimsenin içini kimse bilemez.
Ya sanane yaşamadığın bir şey için sacma sapan yorum yapma anladın mıAynen ,sevgilim eski sevgilisini unutamamış diye hastanelik olmak çok normal.
Yorum yaparken kimse sizden izin almayacak. Forum kurallarını okuyun bir zahmet. Ayriyetten şükür bu kadar dramatik bir hayat yaşamıyorum. Rahat olun o yüzden.Ya sanane yaşamadığın bir şey için sacma sapan yorum yapma anladın mı
Benden izin al diyen yok zaten sadece empati kurmanı istedim. Ayrıca senin hayatında yarın ne olacağını sen bilemezsin büyük konuşma derim.Yorum yaparken kimse sizden izin almayacak. Forum kurallarını okuyun bir zahmet. Ayriyetten şükür bu kadar dramatik bir hayat yaşamıyorum. Rahat olun o yüzden.
Yok ya sonra ben üzüliyim araları düzelse bile ben bozarımhastanelik mi olucan
seviyorsan sevdiğinin mutlu olmasını istemen lazım eski sevgilisini ara aralarını yap.
al sana konularında verilmemiş bir tavsiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?