Sevgilim eski sevgilisini unutamamış

Gizm55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
62
4
1
30
Merhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum

En azından söylemiş açıkça
Ya aklı ondayken senle yıllarını geçirseydi? Şanslıymışsın ki hayatından çalınmadı, yeni bir yol çiz kendine. Onu takıntı yapma yeni insanlar tanı. Aklındakini atmadan seninle sevgili olan kişiyi de unut bu yeterli bir sebep.

Konuyu anlayamadık 1 kere daha acar mısınjz aynısından

Burnumdan beynime naneli sakız ittirmek istiyorum ya, ferahlasın arınsın diye. 100mb kaldı bu hafıza artık.

Bir insan sizden kolaylıkla vazgeçebiliyorsa onunla yaşadığınız herşeyi unutun. Çünkü hiçbiri gerçek değildi. Hiçbir şey yapmayın. Sizi önemsemeyen dinlemeyen kişiyle konuşmaya çalışmayın. Sitem etmeyin olay çıkarmayın. Ne kadar sevmiş olursanız olun vazgeçmeyi bilin.

hastanelik mi olucan
seviyorsan sevdiğinin mutlu olmasını istemen lazım eski sevgilisini ara aralarını yap.
al sana konularında verilmemiş bir tavsiye.

Sanslisiniz. Ben bir erkegi taniyorum. Evli, hatta cocugu bile var, ama hala baska birisine aşık.

155. konunuz sanırım alt tarafı sevgilinden ayrıldın işte adam unutamamış gitmiş abartma o kadar hastanelik falan geçer zamanla

Ya sanane yaşamadığın bir şey için sacma sapan yorum yapma anladın mı
Yorum yaparken kimse sizden izin almayacak. Forum kurallarını okuyun bir zahmet. Ayriyetten şükür bu kadar dramatik bir hayat yaşamıyorum. Rahat olun o yüzden.

Yorum yaparken kimse sizden izin almayacak. Forum kurallarını okuyun bir zahmet. Ayriyetten şükür bu kadar dramatik bir hayat yaşamıyorum. Rahat olun o yüzden.
Benden izin al diyen yok zaten sadece empati kurmanı istedim. Ayrıca senin hayatında yarın ne olacağını sen bilemezsin büyük konuşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…