Sevgilim eski sevgilisini unutamamış

Benden izin al diyen yok zaten sadece empati kurmanı istedim. Ayrıca senin hayatında yarın ne olacağını sen bilemezsin büyük konuşma derim.
Empati kuramıyorum kusura bakmayın. Çünkü gerçekten hissettikleriniz çok abartı. Eğer gerçek ise 26 yaşında imişsiniz. Ben bu hisleri yaşadım ama 16 - 17 yaşındaydım... Eğer erkek arkadaşınız eski sevgilisini seviyorsa yol verin gitsin. Hastanelik olacak bir durum yok. Canınıza yazık. Amacım kırmak , terslemek veya alaya almak değil. Ama sizinde düşündükleriniz gerçekten normal değil.

Peki sağ olun...

Peki sağ olun...
Rica ederim. Tekrar belirteyim inanın amacım kırmak değildi. Ama siz çok değerlisiniz. Hiçbir insan için kendinizi yıpratmayın. Bu eski sevgilisini mi seviyormuş ? Yollayın gitsin. Bir yerlerde vardır nasibiniz. :)

Sükredin. Bence yol yakinken kurtuldunuz aslinda. Adam hatayi bastan unutmadan baska ilsikiye girmekle yapmis.
Sizce yalnız kalıp döner mi en çok bunu merak ediyorum gelse de affetmem de sadece merak çünkü çocuğummuş gibi davranıyordum hastayken ben yanındaydım

Ben biraz yanlış anlamış olabilirim. Bıraktım zaten sadece biraz canım yanıyor

Sizce yalnız kalıp döner mi en çok bunu merak ediyorum gelse de affetmem de sadece merak çünkü çocuğummuş gibi davranıyordum hastayken ben yanındaydım

Öncelikle sunu söyliyim: Baskasina cocuk gibi davranmak yalnis. Hepimiz esimiz hastalansa bakiyoruz elbet, ama ben esime asla cocuk muamelesi yapmiyorum sizde yapmayin. Bir insanin sizi sevmesi icin onun her isini görmenize gerek yok. Size minnet duygudan mi geri dönemesini bekliyorsunuz, cünkü kalbi baskasi icin carptigi ortada.
Anladigim kadariyla size kendisi ilk söylememis hala unutamadigini. Dedigim gibi sükretmeniz lazim erken ögrenmis sayilirsiniz

Ben biraz yanlış anlamış olabilirim. Bıraktım zaten sadece biraz canım yanıyor
Anladım o yüzden pişman oldum. :) Can yanar normal ya. Ama kendinizi bıraksanız toparlamak daha zor. Yaşadım inanın ordan biliyorum. Senin ki exi seviyormuş benim ki yenisini benim dibime dibime soktu. Ama şükür devam ediyoruz hayata. :) Gezin , dolaşın , yeni dostlar edinin. Hayat daha fazlası. :)

Evli misiniz? Aynen kendi söylemedi meşajları felan gördüm kızı da buldum şuan belki üzüldüğüm için farkına varmıyorumdur kurtulduğumun belki de ilerde iyi ki öğrendim diyecem zaman bu sadece iyi olmak istiyorum bir an önce

Şuan tek yaptığım evde yatmak daha fazlası olmuyor canım istemiyor

Evet evliyim :) Bakin adamin kendisinin bile söylemeye totosu yokmus. Siz tüm kalbinizle ona baglanirken o hep baskasini düsünecekti. Bu korkunc degil mi? Diger kizin daha güzel olup olmamasi birsey ifade etmiyor aslinda. Cünkü adam kendine ve size dürüst olsaydi bastan bu iliskiye girmezdiniz. Kimse ikinci tercih olmak istemez. Kaldiki gercekten kalben baglanmayan insan ilerde daha kolay da aldatabilir

Ne kadar süre içinde toparlayabildin
Valla 5 ay falan. Hani görünürde tabi. Normal işe git , günlük rutin derken insan unutuyor. Bir yalnız kalınca aklıma gelirdi. Sancısı daha uzun sürüyor. Ama onu da şükür zaman iyileştiriyor. Ama elbet ki geçiyor yani. Yeter ki sen salma hayatı.

Öyleyse şeninde eski sevgilin olsun .başka çare mi var . Kalbi beyni başkasında olan yanında olsa ne fayda

Öyleyse şeninde eski sevgilin olsun .başka çare mi var . Kalbi beyni başkasında olan yanında olsa ne fayda
Benim de eski oldu artık. Ama işte insan hissettiklerinin önüne gecemiyor boşver demek felan sadece laf kalabalığı

Çok sağ ol umarım başarırım :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…