Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir rüya görmüş ve morali bozuk allak bullak geziyor ortalıkta öyle miMerhaba herkese
Sevgilimle buluştuk morali çok bozuktu. Noldu falan dedim çok kötü bi rüya gördüm dedi. Başta rüyasını şöyle anlattı:
"Ben seni aldatmışım. Ama içim çok kötü. Sürekli düşünüyorum mavikabloya bunu nasıl açıklıycam diye. Sonra sen ve arkadaşlar bize geliyorsunuz. Ben hep Napıcam diye düşünüyorum. O vicdan azabını yaşadım rüyamda çok kötü bi duyguydu. Sonra sen bi şekilde öğreniyorsun seni aldattığımı ve evden gidiyorsun. Uyandığımdan beri bunu düşünüyorum çok kötü bi histi çok vicdan azabı çektim."
Diye anlattı rüyasını...
Ben de üsteledim. Kız kimdi falan diye. Merak ettim çünkü. Hatırlamıyorum ki falan dedi ama biraz daha üstelediğimde eski sevgilisi olduğunu itiraf etti.
Sadece rüya diycem üstünde durmayacağım ama bu kız nerden aklına geldi ki ne alaka ? Biz 1 senedir sevgiliyiz, kızı en son 2 sene önce görmüş. Kız başka şehirde.
Şuan soğuk yapıyorum. Bana diyor ki, "rüyamı kendim belirlemiyorum hem çok kötü hissettim. Keşke sana söylemeseydim onu gördüğümü. Ben hiçbi sorun olmadığı için sadece bi rüya olduğu için sana anlattım yoksa salak mıyım neden anlatayım benim için bi şey yok işte "
Ne düşünüyorsunuz? Ben geçmişte başka ilişkimde çok kez aldatıldım. Böyle en ufak şeyde çok kötü oluyorum. Fazla tepki verip vermediğimi bilemiyorum bu yüzden. Lütfen yardımcı olun..
Sus çaktırma br fantaziyi bozabilirsinBöyle bir rüya görmüş ve morali bozuk allak bullak geziyor ortalıkta öyle miHıhı evet tabi... Kabus görmüş zaten... Bence böyle bir rüya bile yok, atıyor. Amaç ne anlamadim
Evet fantezi olma ihtimali yüksekSus çaktırma br fantaziyi bozabilirsin![]()
Ben o kadar kafasının çalışabileceğine ihtimal vermiyorumEvet fantezi olma ihtimali yüksekYada şu olabilir, adam bilinçaltına çalışıyor, diyor ki, birgün seni aldattigimi duyarsan onlara de ki; aslaaa o beni rüyasında bile aldattığını görse kahrından ölür bi kere
![]()
Kafa başka yerde diyorsunBen o kadar kafasının çalışabileceğine ihtimal vermiyorum![]()
Toy degil cakal ☺Çok toy..
Anlatılacak bi rüya değil bence.. Ha amacı farklıysa bilemem tabi.
Merhaba herkese
Sevgilimle buluştuk morali çok bozuktu. Noldu falan dedim çok kötü bi rüya gördüm dedi. Başta rüyasını şöyle anlattı:
"Ben seni aldatmışım. Ama içim çok kötü. Sürekli düşünüyorum mavikabloya bunu nasıl açıklıycam diye. Sonra sen ve arkadaşlar bize geliyorsunuz. Ben hep Napıcam diye düşünüyorum. O vicdan azabını yaşadım rüyamda çok kötü bi duyguydu. Sonra sen bi şekilde öğreniyorsun seni aldattığımı ve evden gidiyorsun. Uyandığımdan beri bunu düşünüyorum çok kötü bi histi çok vicdan azabı çektim."
Diye anlattı rüyasını...
Ben de üsteledim. Kız kimdi falan diye. Merak ettim çünkü. Hatırlamıyorum ki falan dedi ama biraz daha üstelediğimde eski sevgilisi olduğunu itiraf etti.
Sadece rüya diycem üstünde durmayacağım ama bu kız nerden aklına geldi ki ne alaka ? Biz 1 senedir sevgiliyiz, kızı en son 2 sene önce görmüş. Kız başka şehirde.
Şuan soğuk yapıyorum. Bana diyor ki, "rüyamı kendim belirlemiyorum hem çok kötü hissettim. Keşke sana söylemeseydim onu gördüğümü. Ben hiçbi sorun olmadığı için sadece bi rüya olduğu için sana anlattım yoksa salak mıyım neden anlatayım benim için bi şey yok işte "
Ne düşünüyorsunuz? Ben geçmişte başka ilişkimde çok kez aldatıldım. Böyle en ufak şeyde çok kötü oluyorum. Fazla tepki verip vermediğimi bilemiyorum bu yüzden. Lütfen yardımcı olun..
TeşekkürlerNe güzel dertler ne güzel civildeşmeler bisey olmaz gerçekte sevişmesin yeter ki
Amin...Konunun kahramanlari ergenlikten yeni cikmis olmali.
Cocuk ruyasinda eski sevgilisiyle sevisiyor, sonra gelip bunu sevgilisine anlatiyor. Morali bozukmusmus... Vicdan azabi yapmismis... Sevismissin iste neyine uzuluyorsun? Bunu anlatmanin maksadi ne yani? Maksat yoksa da kafadaki eksiklik yuksek duzeyde.
Su anki sevgilisi de adamin ruyasini sorguluyor.
Velhasil, akillara zarar bir konu. Neresinden tutsaniz elinizde kaliyor. Temennim, her iki tarafin tez vakitte olgunlasmasi.