• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim, eski sevgilisiyle seviştiğini rüyasında görmüş

Ben mi büyütüyorum?

• Evet alt tarafı rüya

OY: 32 64,0%
  • Hayır büyütmüyorsun haklısın

OY: 18 36,0%

• Ankete Katılan
    50
Sana anlatması saçma. Dert edip canı sıkılması ayrı bir saçma. Bu işte başka bir iş var bence. :bicak:

Böylesi bi salaktan ayrıl rica ederim. Kusura bakma da kim neden böyle saçma bir rüyayı anlatır?
Kesin ya aldattı ya da aldatacak ağzını yokluyor, ya da onunla cinsellik yaşaman için böyle bir şey attı. Of her türlü çok saçma.
bu yorum bana da çok mantıklı geldi konu sahibi.
sizin cinsel hayatınız var mı? yoksa gerçekten onunla birlikte olman için böyle ayaklar yapıyor olabilir

Merhaba herkese
Sevgilimle buluştuk morali çok bozuktu. Noldu falan dedim çok kötü bi rüya gördüm dedi. Başta rüyasını şöyle anlattı:
"Ben seni aldatmışım. Ama içim çok kötü. Sürekli düşünüyorum mavikabloya bunu nasıl açıklıycam diye. Sonra sen ve arkadaşlar bize geliyorsunuz. Ben hep Napıcam diye düşünüyorum. O vicdan azabını yaşadım rüyamda çok kötü bi duyguydu. Sonra sen bi şekilde öğreniyorsun seni aldattığımı ve evden gidiyorsun. Uyandığımdan beri bunu düşünüyorum çok kötü bi histi çok vicdan azabı çektim."
Diye anlattı rüyasını...
Ben de üsteledim. Kız kimdi falan diye. Merak ettim çünkü. Hatırlamıyorum ki falan dedi ama biraz daha üstelediğimde eski sevgilisi olduğunu itiraf etti.
Sadece rüya diycem üstünde durmayacağım ama bu kız nerden aklına geldi ki ne alaka ? Biz 1 senedir sevgiliyiz, kızı en son 2 sene önce görmüş. Kız başka şehirde.
Şuan soğuk yapıyorum. Bana diyor ki, "rüyamı kendim belirlemiyorum hem çok kötü hissettim. Keşke sana söylemeseydim onu gördüğümü. Ben hiçbi sorun olmadığı için sadece bi rüya olduğu için sana anlattım yoksa salak mıyım neden anlatayım benim için bi şey yok işte "
Ne düşünüyorsunuz? Ben geçmişte başka ilişkimde çok kez aldatıldım. Böyle en ufak şeyde çok kötü oluyorum. Fazla tepki verip vermediğimi bilemiyorum bu yüzden. Lütfen yardımcı olun..
Yerinizde olsam ben de kötü hissederdim ama kimdi diye de merak edip sormazdım başından. Onun anlatması da yanlış olmuş.
Ama rüya için de üzmeyin kendinizi de onu da :)

Uzun zaman önce arkadaşımın başına böyle saçma bir rüya vakası gelmişti.
Sonra ne oldu tabiki rüya gerçek oldu.
Seninki kurnaz tilki . Aklınca vicdan yapmışmış yalan koca bir yalan. Yolver gitsin.. Fikri neyse zikri de odur.

Söyleyip söylememek konusunda da kararsızım ama okuduğum gibi aklımda beliren tek bir düşünce oldu. Beni bu düşünceye iten de onun böyle temkinli temkinli, ifadenizi ölçerek anlatmış olması. Sizce kendisi rüyasındaki gibi bir hataya düşmüş, vicdan azabı çekerek ya da etrafından herhangi birisi onun bu hatasını bildiği için size söylemesinden korkmuş, sonra da bu şekilde tepkinizi ölçüyor olabilir mi?
Eğer değilse, sadece bir rüya, evet. Ancak size anlatıyor olması hem çok yanlış (gördüğü gibi kalkınca unutmayı deneyip bir daha anmaması gerekirdi rüyasını) hem de bilinçaltında farklı düşünceler dönüyor olabilir.

Anlatarak hata yapmis. Ruya bu kendimiz belirleyemeyiz ki. Bir ruya icin soguk davranmak bana mantikli gelmedi. Hicbir suphen yoksa durduk yere uzmeyin birbirinizi.

Onun hatası anlatmak , Sziin kide üsteelemek.

Ne güzel dertler ne güzel civildeşmeler bisey olmaz gerçekte sevişmesin yeter ki

Ay gerçek hayata dönün lütfen. Eşimin beni her aldattığını gördüğüm rüyayı kafama taksam öldürürdüm herifi heralde :)

Üstelik bu rüya çok farklı anlamlara geliyor. Sizi aldattığını görmesi aranızdaki bağın güçlü olmasına varsa sorunların aşılmasına. Eski sevgilisini görmesi ise önceden beri aklında olan düşünceleri hayata geçireceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Yapmayın şunu kendinize de adamlara da. Sonra bu erkekler hiçbi şey anlatmıyolar diye yakınıyosunuz.

Anlattırmasan iyiydi. şimdi bu durum dillendirildiği için asıl nahoş oldu bence

Bir arkadaşım anlatıyor eşi artık arkadaşımı nasıl rüyasında görmüşse bir hafta konuşmamış kendisiyle :KK53:
Var işte böyle acayip tipler:deli:

Rastgele gelmiştir aklına

Bilinç bu sonuçta ne getireceği belli olmaz ve rüyalar üzerine pek kontrolümüz yok

Ama ben size anlatmasını garip buldum

Rüya de geç yani

Sizi de huzursuz etti şimdi

Belki sizden ayrılmak istiyor olabilir
Onu özlemiş olabilir
Niye böyle bi rüyayı anlatsın vicdan micdan demeyin neyin vicdanı

Sevgiliniz konuşacağı şeyleri pek ayırt edemiyor heralde. Hadi gördün böyle bir rüya, neden anlatıyorsun? Vicdan azabı çekmesi için gerçek olması lazım.

Herkese göre değişir bence bu ...Mesela ben gün içinde ne yaşadıysam yada uyumadan ne düşündüysem onu görürüm .. Ama bazı insanlar alakasız şeylerde gördüğünü söylüyor ... Ama sevgiliniz anlatmakla hata etmiş

Ruyalarina da karisin bravo :işsiz:
Ustune bide soguk davraniyorsunuz, komik mi diyim trajikomik mi bilemedim:ruh:

Ne düşünüyorsunuz demişsin.Yok aşkım ben seni bırakır mıyım hiç diyerek ağzını yokluyor diye düşündüm.Karpuz kabuğu düşürmek gibi birşey olmuş yani bunları anlatması.Gerçekten rüyaysa ve eski sevgilisiyle bu tür ilişki içine girmişse o günleri hatırlayarak rüyasına girmiş olabilir yada sizinle cinsel hayatı yoksa eski sevgilisiyle de varsa böyle bir hata yapmış olabilir.

Yerinizde olsam ben de kötü hissederdim ama kimdi diye de merak edip sormazdım başından. Onun anlatması da yanlış olmuş.
Ama rüya için de üzmeyin kendinizi de onu da :)
Hepinize teşekkür ederim az çok benzer şeyleri yazmışsınız o yüzden hepinizi birsen alıntıladım. Evet rüya sonradan düşününce yaptığı kötü gelmedi. Benim en baştan tepki gösterme nedenim zamanında başka bi ilişkiden çok kazık yediğim için şuan her şey bana tehlike gibi geliyor. Bu durumu aşarım inşallah. Sevgilim biraz saftır. Rüyasında böyle bişey görünce moralinin bozulmasını anlıyorum. Çünkü ben de bi kere rüyamda onu aldattığımı görmüştüm ve rüya boyunca çok kötü hissetmiştim uyanınca bile midem bulanıyordu bikaç saat etkisinden çıkamadım. Kısacası soğuk yapmayı bıraktım. Teşekkürler ilginize

Anlatması çok saçma ve gereksiz olmuş biraz. Amacı anlayamadım kıskandırmak mı istedi ki? Sevgilim varken başkasını rüyamda gördüğüm oldu doğruya doğru (not:gördüğüm kişiyle rüyada sevişmiyoduk ama :KK56:) bunu sevgilime tabiki anlatmadım. Ne alaka o kişi derdi Adam yani. Durup dururken Karpuz kabuğuna ne gerek var

Böylesi bi salaktan ayrıl rica ederim. Kusura bakma da kim neden böyle saçma bir rüyayı anlatır?
Kesin ya aldattı ya da aldatacak ağzını yokluyor, ya da onunla cinsellik yaşaman için böyle bir şey attı. Of her türlü çok saçma.

Ruyayi size anlatmasi cok tuhaf.
Bu kadar mi etkilenmis de morali bozulmus da sana anlatiyor?

Ben olsam anlatmam amaci neymis ?

Onun hatası anlatmak , Sziin kide üsteelemek.

Pff :işsiz:
"sevgilime anlatayım da kıskansın, nasıl olsa beni suçlayamaz"

Böyle bir rüya gördü diye morali bozuk olması ve size anlatması çok saçma ve çocukça

Belki sizden ayrılmak istiyor olabilir
Onu özlemiş olabilir
Niye böyle bi rüyayı anlatsın vicdan micdan demeyin neyin vicdanı

Sevgiliniz konuşacağı şeyleri pek ayırt edemiyor heralde. Hadi gördün böyle bir rüya, neden anlatıyorsun? Vicdan azabı çekmesi için gerçek olması lazım.

Çok toy..
Anlatılacak bi rüya değil bence.. Ha amacı farklıysa bilemem tabi.

Valla bi kaç gün sonra bu rüya değil gerçekti derse hiç şaşırmayın.sanki ağzınızı arıyor gibi geldi bana

Böyle bir rüya görmüş ve morali bozuk allak bullak geziyor ortalıkta öyle mi :KK70: Hıhı evet tabi... Kabus görmüş zaten... Bence böyle bir rüya bile yok, atıyor. Amaç ne anlamadim

Toy degil cakal ☺

Bana, ruya kılıfına saklayarak ağız arama yapiyor gibi geldi. Tepki ölcüyor sanki..

Ne düşünüyorsunuz demişsin.Yok aşkım ben seni bırakır mıyım hiç diyerek ağzını yokluyor diye düşündüm.Karpuz kabuğu düşürmek gibi birşey olmuş yani bunları anlatması.Gerçekten rüyaysa ve eski sevgilisiyle bu tür ilişki içine girmişse o günleri hatırlayarak rüyasına girmiş olabilir yada sizinle cinsel hayatı yoksa eski sevgilisiyle de varsa böyle bir hata yapmış olabilir.

Canım senin tepkini olcuyor gibi geldi ama bilemiyorum. Çünkü böyle bi rüya gorsen anlatmazsin ki. Rüyayı anlatıp neden huzurumu kacirayim dersin. Ya bi haltlar yemiş ya yiyecek.

Ha eğer cidden böyle bi rüyayı anlatiyorsa sana biraz patavatsız mı desem saf mı desem bi acayip :KK53:

Sana anlatması saçma. Dert edip canı sıkılması ayrı bir saçma. Bu işte başka bir iş var bence. :bicak:

bu yorum bana da çok mantıklı geldi konu sahibi.
sizin cinsel hayatınız var mı? yoksa gerçekten onunla birlikte olman için böyle ayaklar yapıyor olabilir

Uzun zaman önce arkadaşımın başına böyle saçma bir rüya vakası gelmişti.
Sonra ne oldu tabiki rüya gerçek oldu.
Seninki kurnaz tilki . Aklınca vicdan yapmışmış yalan koca bir yalan. Yolver gitsin.. Fikri neyse zikri de odur.

Söyleyip söylememek konusunda da kararsızım ama okuduğum gibi aklımda beliren tek bir düşünce oldu. Beni bu düşünceye iten de onun böyle temkinli temkinli, ifadenizi ölçerek anlatmış olması. Sizce kendisi rüyasındaki gibi bir hataya düşmüş, vicdan azabı çekerek ya da etrafından herhangi birisi onun bu hatasını bildiği için size söylemesinden korkmuş, sonra da bu şekilde tepkinizi ölçüyor olabilir mi?
Eğer değilse, sadece bir rüya, evet. Ancak size anlatıyor olması hem çok yanlış (gördüğü gibi kalkınca unutmayı deneyip bir daha anmaması gerekirdi rüyasını) hem de bilinçaltında farklı düşünceler dönüyor olabilir.
Teşekkürler cevaplarınız için. Genelde rüya gerçeğe dönebilir, tepkini ölçmek istiyor diyenleri alıntıladım son durumu bildirmek için.
Kendisi saf bi çocuk. Yani öyle gizli saklı bişey yapmaz 1 senede iyi tanıdım. Rüyanın aslında gerçekten yaşanmış ama tepkimi ölçmek için anlatıyor olması imkansız çünkü bu kız başka şehirde, bu kız yerine başka bi kızla bişey yapmaz ona eminim. Zaten sürekli beraberiz yapsa fark ederdim.. Ama dediğim gibi o tarz biri değil.
Ben bana bu rüyayı anlatmasını saflığına veriyorum. Gerçekten kötü niyeti olsa anlatmazdı.ben soğuk yaptığımda da 1 saat boyunca falan yemin etti özür diledi.
Biraz fazla tepki verdim önceki ilişkimde kazık yediğim için şuan her şeye tepki veriyorum o psikolojiyi atamadım tam olarak.
Ben de eskiden onu aldattığımı görmüştüm rüyamda ve uyandığımda hala midem bulanıyordu üzüntüden. Empati yapınca moralinin bu yüzden bozuk olduğunu anlayabiliyorum.
Teşekkür ederim yorumlarınız için

Teşekkürler cevaplarınız için. Genelde rüya gerçeğe dönebilir, tepkini ölçmek istiyor diyenleri alıntıladım son durumu bildirmek için.
Kendisi saf bi çocuk. Yani öyle gizli saklı bişey yapmaz 1 senede iyi tanıdım. Rüyanın aslında gerçekten yaşanmış ama tepkimi ölçmek için anlatıyor olması imkansız çünkü bu kız başka şehirde, bu kız yerine başka bi kızla bişey yapmaz ona eminim. Zaten sürekli beraberiz yapsa fark ederdim.. Ama dediğim gibi o tarz biri değil.
Ben bana bu rüyayı anlatmasını saflığına veriyorum. Gerçekten kötü niyeti olsa anlatmazdı.ben soğuk yaptığımda da 1 saat boyunca falan yemin etti özür diledi.
Biraz fazla tepki verdim önceki ilişkimde kazık yediğim için şuan her şeye tepki veriyorum o psikolojiyi atamadım tam olarak.
Ben de eskiden onu aldattığımı görmüştüm rüyamda ve uyandığımda hala midem bulanıyordu üzüntüden. Empati yapınca moralinin bu yüzden bozuk olduğunu anlayabiliyorum.

Madem sevgilinizi bu kadar iyi taniyorsunuz, konu acma sebebiniz neydi?

Konuyu okumadım direkt yazıyorum
Rüyasında eski sevgiliyi görüp size anlatan adam ya içten içe hala onu düşünüyordur ya da eski sevgili olsun ya da olmasın sizi aldatmıştır/aldatacaktır yolunu yapıyordur.
İnsan böyle bir mevzuyu boş yere açmaz :oha::oha::oha:

Sevgilin niye anlatiyor ki hadi anlatti sen niye kimle sevistin diyorsun.bize üzerine tavır yapıyorsun eşeğin aklina duble karpuz kabuğu yani....
Unutun gitsin birdahada cevabini duymak istemediğiniz sorular sormayin bence

Madem sevgilinizi bu kadar iyi taniyorsunuz, konu acma sebebiniz neydi?
Olay olur olmaz buraya yazdım. O an çok üzgünüm. Sorumun en sonunda da belirttiğim gibi önceden kazık yediğim için başkasından, her şey bana kötü geliyor. Dışardan bir göz olarak sizlere sormak istedim. Soğuk yapmam normal mi? Yoksa önceki ilişkimden gelen güvensizlik ile sevgilime boş yere mi kötü davranıyorum?
Gelen cevapları ölçtüm, biraz da kendi kendime düşündüm. Böyle bi karar verdim...

E ne güzel bak kendin açıkladın anladın güzelce :)Bizler bilemeyiz sen daha iyi bilirsin.Safsa artık her dediğine takılmaman lazım o Zaman.Benim eşimin de böyle patavatsızlıkları çok oluyordu.Şimdi biraz daha olgunlaştı.

Bazen yatarken ne dusunduysem onunla alakali seyler gorebiliyorum ruyamda.. Bazen de hic tanimadigim, tanisam bile düşünmediğim, benim icin onemli olmayan insanlari bile hayatimin merkezinde gordugum oluyor ruyada..
Ruya olayi cok degisik yani.. Kesin dusundu de ondan gordu diyemeyiz..
Yasadiklarindan dolayi farklı algilayip ikna olmayabilirsin.. Iliskinizi ve aranizdaki guveni biz bilemeyiz, yine sen bileceksin o durumu..
Ama gelip anlatmasi aşırı saçma, bunu net olarak soyleyebilirim..

E ne güzel bak kendin açıkladın anladın güzelce :)Bizler bilemeyiz sen daha iyi bilirsin.Safsa artık her dediğine takılmaman lazım o Zaman.Benim eşimin de böyle patavatsızlıkları çok oluyordu.Şimdi biraz daha olgunlaştı.
Teşekkürler :)

Bazen yatarken ne dusunduysem onunla alakali seyler gorebiliyorum ruyamda.. Bazen de hic tanimadigim, tanisam bile düşünmediğim, benim icin onemli olmayan insanlari bile hayatimin merkezinde gordugum oluyor ruyada..
Ruya olayi cok degisik yani.. Kesin dusundu de ondan gordu diyemeyiz..
Yasadiklarindan dolayi farklı algilayip ikna olmayabilirsin.. Iliskinizi ve aranizdaki guveni biz bilemeyiz, yine sen bileceksin o durumu..
Ama gelip anlatmasi aşırı saçma, bunu net olarak soyleyebilirim..
Teşekkürler :)

Bir de, madem saf oldugune ve bi is cevirmedigine eminsin, gereksiz yere tavir yapmaya devam etme derim.. Hakliyken haksiz ve kaprisli insan durumuna dusme, kredini tuketme..

Sizi terk etmek istiyor ama başaramıyor olabilir mi .Doğrudan söyleyemiyor belki de Bu durum oldu mu olmadi bilmiyoruz ama bahane olsun da aramız bozulsun benden uzaklassin diye de düşünüyor olabilir...

Back
X