Sevgilim eve çağırdı

1 yıldır çıkıyoruz ya ona birşey yapar diye gitmiyorum ya oda güvenmem için diyor sanırım yapmam bisey olursa polis cagir diyor

Siz sevgili değilmisiniz zaten ayrı odalar filan bişey olmayacak filan.
Kendinize aynı şehirde sevgili bulun en azından bahanesi olmaz.
Ilk buluşmada illa birşeyler istiyor bende diyorum ki sana güvenmem yakından tanımam zaman geçirmem gerek

en iyi sen tanırsın sevgilini burdakiler ne dese boş. ilişkinizide bilmiyoruz hiç görüştünüz mü neler yaşadınız vs. Gidilir tabiki normalde

Bu nasıl bir ogrenci ki sınavları hiç bitmiyor. Siz sakin güvenmeyen ve gitmeyin.

en iyi sen tanırsın sevgilini burdakiler ne dese boş. ilişkinizide bilmiyoruz hiç görüştünüz mü neler yaşadınız vs. Gidilir tabiki normalde
İlk buluşmaymis internetten tanışmışlar. O yüzden dediklerimiz boş degil bence. İlk hulusma oldugu icinde illa bisiler olsun diyormuş

Yalnız yaşıyor ona güveniyorumda tam değil korkum var
Tamam da anladığım kadarıyla yakınlaşmak istemiyorsun. Cinsel olarak bir yakınlaşma olur diye de korkun var . Veya ailenden korkuyorsun. Tamam. Sevgilin ise söyle . Gelmek istemiyorum de. Zaten seviyorsa bunu dert etmez. Ha göze alıp gideceksen de oda böyle birşeye yönelirse red edemeyebilirsin. Çünkü şuanda hayır diyemiyorsun. Sanırım ayrılır belki diye korkuyorsun. Böyle korkuların varsa ve de oda böyle birşey yaparsa; yani gelmedin diye trip ayrılık gibi; üzülecek bir adam değildir emin ol.

Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz o gelemez okulu var bulusamiyoruz beni evine çağırıyor 1 2 günlüğüne birsey yapmicagina söz verdi . Ayri odalarda yatcaz sizce gitmelimiyim?Sen gel diyorum sinavlarim var diyor
Sınavı varsa sen gidince yine çalışamıcak
Gelsede aynı şey yani iki türlü de çalışamıcak kendi gelsin bence

Bir kaç haftaya ' sevgilimle şöyle şöyle ilişki yaşadık çok pişmanım acaba hamilemiyim gitmez olaydım yaptım bir cahillik ' diye konu açmak istemiyorsaniz gitmeyin internetten tanismissiniz ve ilk bulunmanız yazık etmeyin kendinize güveniniz varsa gidin ama gene uygun değil.!

internetten tanıştınız, bir süredir mesajlaşıyorsunuz, sevgili oldunuz birbirinizin fotoğraflaını görüp görüntülü konuşma açarak ve ilk buluşmanız çocuğun evinde. - bu benim ilk sayfadan anladığım.

hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…