1 yıldır çıkıyoruz ya ona birşey yapar diye gitmiyorum ya oda güvenmem için diyor sanırım yapmam bisey olursa polis cagir diyorBir sey olursa polis cagir mi?
Yahu nasil iliski bu o kadar mi guvensiz kendinden sen o kadar mi guvensizsin.
Siz nasil sevgilisin yapma gözünü seveyim.
Adam bana gram guven vermedi. Ama sende bi değişik geldin. Bu kadar guvenmedigin birine gidilir mi hic canini yolda mi buldun
O kadarda değil yahu ailesini bile tanıyorumHe bir de ilk görüşme olacak. Sana dokunmasını etmesini boşver de belki delinin teki belki organ mafyasi nasil guvenebilirsin yahu
Internetten tanıştıknerden ve nasıl tanıştınız sevgilinizle?
Ilk buluşmada illa birşeyler istiyor bende diyorum ki sana güvenmem yakından tanımam zaman geçirmem gerekSiz sevgili değilmisiniz zaten ayrı odalar filan bişey olmayacak filan.
Kendinize aynı şehirde sevgili bulun en azından bahanesi olmaz.
Guveniyorumda biraz korkularım varSevgili olacak kadar güveniyorsunuz ama evine gidecek kadar güvenmiyorsunuz? Sizce de bu durumda bir gariplik yok mu?
ay sakın güvenme sakın.. gitme evine..Internetten tanıştık
Guveniyorumda biraz korkularım var
İstiyor diyosun işte bir seyler nelerIlk buluşmada illa birşeyler istiyor bende diyorum ki sana güvenmem yakından tanımam zaman geçirmem gerek
İlk buluşmaymis internetten tanışmışlar. O yüzden dediklerimiz boş degil bence. İlk hulusma oldugu icinde illa bisiler olsun diyormuşen iyi sen tanırsın sevgilini burdakiler ne dese boş. ilişkinizide bilmiyoruz hiç görüştünüz mü neler yaşadınız vs. Gidilir tabiki normalde
E ilk görüşme yazmışsın ama nasil ailesini taniyosun. İlk görüşme mi degil mi karar ver.O kadarda değil yahu ailesini bile tanıyorum
Tamam da anladığım kadarıyla yakınlaşmak istemiyorsun. Cinsel olarak bir yakınlaşma olur diye de korkun var . Veya ailenden korkuyorsun. Tamam. Sevgilin ise söyle . Gelmek istemiyorum de. Zaten seviyorsa bunu dert etmez. Ha göze alıp gideceksen de oda böyle birşeye yönelirse red edemeyebilirsin. Çünkü şuanda hayır diyemiyorsun. Sanırım ayrılır belki diye korkuyorsun. Böyle korkuların varsa ve de oda böyle birşey yaparsa; yani gelmedin diye trip ayrılık gibi; üzülecek bir adam değildir emin ol.Yalnız yaşıyor ona güveniyorumda tam değil korkum var
Sınavı varsa sen gidince yine çalışamıcakSevgilimle uzak şehirlerdeyiz o gelemez okulu var bulusamiyoruz beni evine çağırıyor 1 2 günlüğüne birsey yapmicagina söz verdi . Ayri odalarda yatcaz sizce gitmelimiyim?Sen gel diyorum sinavlarim var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?