Zaten o yanıma gelmiyor diye ayrıldım geri barıştık şimdi benim gelmemi istiyor onin gelmesini beklersem süre uzarmış sınavları varmış hep böyle diyorTamam da anladığım kadarıyla yakınlaşmak istemiyorsun. Cinsel olarak bir yakınlaşma olur diye de korkun var . Veya ailenden korkuyorsun. Tamam. Sevgilin ise söyle . Gelmek istemiyorum de. Zaten seviyorsa bunu dert etmez. Ha göze alıp gideceksen de oda böyle birşeye yönelirse red edemeyebilirsin. Çünkü şuanda hayır diyemiyorsun. Sanırım ayrılır belki diye korkuyorsun. Böyle korkuların varsa ve de oda böyle birşey yaparsa; yani gelmedin diye trip ayrılık gibi; üzülecek bir adam değildir emin ol.
Tatlım üzülerek söylüyorum ama gerçekten biraz safsın, herkesi kendin gibi iyi niyetli sanma. Gitmemen senin için en doğrusu olurZaten o yanıma gelmiyor diye ayrıldım geri barıştık şimdi benim gelmemi istiyor onin gelmesini beklersem süre uzarmış sınavları varmış hep böyle diyor
Zaten o yanıma gelmiyor diye ayrıldım geri barıştık şimdi benim gelmemi istiyor onin gelmesini beklersem süre uzarmış sınavları varmış hep böyle diyor
1bir şey yapmıycağına söz verdi ne yakaç yaşındasınız? ne kadar zamandır berabersiniz?
YaPalavra palavra palavraaaaaa
Çocuk değiliz güveniyorum ama tam olarak değil o gelecekti gelirim diyip gelmediği için ayrıldık geri barıştık şimdide sinavlarim var gelmem uzar diyor sen gel diyorHim simdi okudum netten tanisilmis ve ilk bulusma.sakın sakın valla anneni tanisam arar haber verirdim.sakın gidilmez deli misin sen?
Cocuk gibi davranmamalisin o halde.tanimadigin birinin evine gidilmez.belki bisiy olmaz evet ama oladabilir.bi arkadasinla birlikte gidin gidiyorsan da.1
Ya
Çocuk değiliz güveniyorum ama tam olarak değil o gelecekti gelirim diyip gelmediği için ayrıldık geri barıştık şimdide sinavlarim var gelmem uzar diyor sen gel diyor
o zaman ben olsam gitmem1
Ya
Çocuk değiliz güveniyorum ama tam olarak değil o gelecekti gelirim diyip gelmediği için ayrıldık geri barıştık şimdide sinavlarim var gelmem uzar diyor sen gel diyor
bende anlamadimki sınavları olmadiginda hep evdeydi yinede gelmedi ya hep mi sınavı oluyo anlamadim ne zaman desem gel diye hep sınavım var diyor . Gunubirlik geleyim dedim onuda istemedi zaman kisitli diye1 yıldır hep mi sınavlar vardı da gelmedi bunun sömestrı var bilmem nesi var ayrıca siz gelmedi diye ayrılmışsınız buna rağmen hala gelmiyor üstüne üstlük sizin gelmenizi bekliyor bana çok saçma geldi bu sınavda aylarca sürmüyo heralde sizi de anlıyorum görüşmek istiyosunuz ama bence en doğrusu sabah gidin cafede görüşün akşama dönersiniz eve gitmeyin bunu teklif ettiğinizde hala ev ev diyorsa o zaman hiç gitmeyin zaten
Gitmeyi istiyorum bir taraftan istemiyorumda ee böylede nasıl yürücek iliski bulusmadan hep o gelemez ya yanima illaki bende gitcem . Uzak iliski . bilmiyorum . Ailem izin verir ama ben kararsizimBunun sağlıklı olmadığını başkasından duymaniza gerek var mı gerçekten? Sınav zamanı 2 gün ne yapacaksınız hiç düşünmüyor musunuz. Ağır alın biraz kendinizi gitmeyin bir yere.
Kotu biri degil taniyorum onu ama kararsizim yaNe olursa olsun başına bişey gelse kimse yetişemez gitme boşver.
Zaten yalnız yaşıyor illaki birşeyler olurda ben utanıyorum daha cokGitme yalnız kalırsanız ne olacağına kim garanti verebilir şeytan vesvese verir bence gitme sen bilirsin
Neden sen ayagina gidiyorsun? Cok isteyen bir sekilde gelir. Sinavim var gelemem deyip seni cagirmasi sacma degil mi? Sinava nasil calisacakmis?Gitmeyi istiyorum bir taraftan istemiyorumda ee böylede nasıl yürücek iliski bulusmadan hep o gelemez ya yanima illaki bende gitcem . Uzak iliski . bilmiyorum . Ailem izin verir ama ben kararsizim
Hem derslerle ilgilenip hem benle ilgilenecekmiş idare edecekmişNeden sen ayagina gidiyorsun? Cok isteyen bir sekilde gelir. Sinavim var gelemem deyip seni cagirmasi sacma degil mi? Sinava nasil calisacakmis?
Allah aşkına ne okuyo tıp falan mı bu ne kadar sınavmış yahu bir yıldır görüşmüyosunuz bi iki saat görüşmek bile avantaj sizin için neyini kabul etmedi madem sınavlarım var diye gelmiyo zaman kısıtlı diye günübirlik gitmenizi kabul etmiyo siz evine gidince ‘kısıtlı’ zamanında nasıl sizle ilgilencekmiş zamanı kısıtlı insan asıl günübirlik görüşmek ister sınava çalışmam lazım madem sizi bikaçgün ağırlıycak kadar vakti var o zaman kalksın kendi gelsin hem zamanı kısıtlı ders çalışması lazım hem de uzun süre görüşmek istiyo neresinden tutsam elimde kalıyo bana hiç iyi niyetli gelmedi bence gitmeyin ya da bi üyenin yazdığı gibi yakın bi arkadaşınızla gidinbende anlamadimki sınavları olmadiginda hep evdeydi yinede gelmedi ya hep mi sınavı oluyo anlamadim ne zaman desem gel diye hep sınavım var diyor . Gunubirlik geleyim dedim onuda istemedi zaman kisitli diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?