Sevgilim eve çağırdı

1 ay sonra "hamileyim napıcam" diye başlık açma bakalım

İlk buluşmaymis internetten tanışmışlar. O yüzden dediklerimiz boş degil bence. İlk hulusma oldugu icinde illa bisiler olsun diyormuş
ilk buluşmada tanımadığı birinin evine gitmek nasıl bir cesaret ya? hiç mi takip etmiyo bu kız cağız gündemi tecavüz edip öldürse tanımıyo bile herşey olabilir..

internetten tanışmışsınız. Baska sehirde oldugu icin çokta tanıyamamışsınız. tereddutleriniz var ve sizi ikna etmeye calışıyor.

Gitmeyin. Sonra altından kalkamayacağınız yükler biner omzunuza pişman olursunuz.

Erkek arkadaşım beni evine ilk davet ettiğinde hiç böyle absürt bir söz verme gereksinimi duymadı, çünkü aklı bel altında değildi. Ayrıca ona güveniyordum, benim istemediğim herhangi bir şeyi yapmayacağından emindim. Hiç tereddüt etmedim o yüzden. Senin sevgilinin aklı başka şeylerde o belli. Aynı zamanda sen ona güvenmiyorsun, güvenseydin düşünmezdin hiç. Bence gitmemen senin için daha iyi olur.

İlk buluşmaymis internetten tanışmışlar. O yüzden dediklerimiz boş degil bence. İlk hulusma oldugu icinde illa bisiler olsun diyormuş
Şaka gibi gerçekten, bir insan internetten tanıştığı bir insanla ilk buluşmasında neden onun evinde kalır Seven ve hayatındaki insana değer veren bir insan asla böyle bir talepte bulunmaz

Nolcak canım tecavüz edecek hali yok heralde.
Ama illaki bi yakınlaşmak ister tabi ev ortamı farklı oluyo

İnternetten tanıştınız 1 yıldır sevgilisiniz ilk defa görüşecekainiz ve ailesini tanıyorsunuz... Anladığım kadarıyla yaşlar da 18-23 arası belki güzel geçecek belki pişman olacağın şeyler yaşayacaksın bilinmez. Ama güvenmediği ya da tedirgin olduğun belli. Ailene karşı kendini suçlu hissedeceksen sakın gitme. Kaldı ki 1 yıl görüşmeyen çift bir sınav haftasının geçmesini bekleyebilir.

Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz o gelemez okulu var bulusamiyoruz beni evine çağırıyor 1 2 günlüğüne birsey yapmicagina söz verdi . Ayri odalarda yatcaz sizce gitmelimiyim?Sen gel diyorum sinavlarim var diyor
söz versede birşey olabilir gitme bence...

Sonra gelsin sürtünmeyle hamile kalır miyim adli koni başlığı

Dersi varsa ders çalışsın yoksa da o gelsin
Guvenmedigiiz korktugunuz yere neden gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…