Sevgilim eve çağırdı

Gidersen hafif kız olursun o çocuk senle evlenmez
Allahım ya yorumlara bak
Sanki çocuk tecavüzcü çoşkun
Sen istemezsen ne yapıcak
Bence sen gitme zaten

Beim fikrim Çocuk senden ciddi düşünmüyor takiliyor oyle olsa gelmek icin imkan yaratir yine gelirdi . Seni gunu birlik istemiyor cunku amaci baska . Birşeyler olur ama ilerisi olmaz diyor çünkü evlilik düşünmüyor bakireysen basina dert olma istiyor . Bu ciddi düşünmeyen net olamayan erkek taktiği düpe düz. Gerisi sizin hangi fikirde insan olduğunuza kalmış.
Üniversite öğrencisi neden evlilik düşünsün şimdiden?

Gitmeyi düşünmüyorum gelcekse o gelsin hep sınavım var falan filan gelirim diyip gelmediği icin ayrilmistim geri döndü dedim sanırım gelecek heralde bu sefer . Yine benim gelmemi istiyor ona guveniyorumda tam değil napcagimi şaşırdım. Ben ciddi ilişki istiyorum o sanki sevişmek için beraber gibi ama öyle olsa 1 yıl beklermiydi ne bilim
Beklediğini nereden biliyorsun? Hiç okumuyor musun 3 yıllık ilişkisini bir çırpıda silip unutabilen erkekler var bu formda şahit olduğum. Kiii onlar yüz yüze çok şey paylaşmış kişiler. Ben sana söyleyeyim bir erkek ulaşana kadar istedigine beklerde idare de eder. Ben seni sevdiğini düşünmüyorum senden sadece faydalanacağı günü bekliyor. Çünkü gerçekten seven erkek böyle olmazdı çok üzgünüm ama bir erkek tarafından gercekten sevilmenin nasil oldugunu yaşadığım için çevremde de yaşayanlardan gördüğüm için böyle erkekler bana zerre samimi gelmiyor

Gercekten senle evlenicek olup sana cok duskun olsa cikar gelir 1 saat bile gormeye. Ayağına kiz cagirmak nedir hemde BIRSEY YAPMAYACAGIM vaadi ile. Burada okuduğumuz evlenmeden hamile kalan veya ortada birakilan kizlar hep birsey yapmamak icin gidiyolar zaten. Lutfen aklini basina al bisey olmasa bile aranizda kendi degerini dusurme

Gitmeyi düşünmüyorum gelcekse o gelsin hep sınavım var falan filan gelirim diyip gelmediği icin ayrilmistim geri döndü dedim sanırım gelecek heralde bu sefer . Yine benim gelmemi istiyor ona guveniyorumda tam değil napcagimi şaşırdım. Ben ciddi ilişki istiyorum o sanki sevişmek için beraber gibi ama öyle olsa 1 yıl beklermiydi ne bilim
Beklediğini ne biliyorsun? O eve senden başka kız girmediğini?

Beklediğini nereden biliyorsun? Hiç okumuyor musun 3 yıllık ilişkisini bir çırpıda silip unutabilen erkekler var bu formda şahit olduğum. Kiii onlar yüz yüze çok şey paylaşmış kişiler. Ben sana söyleyeyim bir erkek ulaşana kadar istedigine beklerde idare de eder. Ben seni sevdiğini düşünmüyorum senden sadece faydalanacağı günü bekliyor. Çünkü gerçekten seven erkek böyle olmazdı çok üzgünüm ama bir erkek tarafından gercekten sevilmenin nasil oldugunu yaşadığım için çevremde de yaşayanlardan gördüğüm için böyle erkekler bana zerre samimi gelmiyor
Seven erkek nasıl davranır peki

Ya gidip gitmemeyi birak boyle iliski mi olur? Internetten tanisilir tamam da insan 1 yil bekler mi ilk gorusme için. Kesinlikle sizi oyaliyor. Baskalariyla da görüşüyor bile olabilir. Gercekten sevse ne yapar ne eder gelirdi. Inanmayin bu kisiye. Hatta ayrilin allahaskina baska duzgun insan mi yok?

Ya bırakın şu kızı saçma saçma konuşuyor. Biseyler olacakmış da fazlası olmayacakmis. Kendi zaten dünden meraklı gitmeye yorumlara bakiyorum da sen ondan daha isteklisin göstersem ama elletmesem nasıl olur diye soruyorsun resmen insanlara 😡 Keyfin bilir bize ne yaa sen iradesizsen biz napalim tobe yarabbiii. Bide saf saf biseyler yasanirmista ilerisi olmazmis demiyor mu kafamı duvarlara vurmak istiyorum. Belki de sen burdaki insanları boyle bir konuyla saf yerine koyuyorsun. Çoluk çocuk cevapları verip durma surda. Aklı başında bir cevabini goremedim kimsenin mesajının altında. Senin için de var cnm baglasalar durmaz iki tatlı söze kosarsin. Belki de banlanacam ama icimde kalmasin ohh bee. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmus zaten alışigim ben

Canım seven insan 1 yıl görüşmeden bekler miydi? İlla ki bir yolunu bulup gelirdi seni görmeye. Beklememiş ki 1 yıl... Aranızdaki mesafe ne olursa olsun günübirlik gelebilirdi..

İnternetten tanıştınız bir yıl yüz yüze görüşmediniz?simdı de ayağına çağırıyor. Gerçekten tuhaf seni çok sevse gelir yanına her türlü imkan yaratır.
Beni sevseydin gelirdn dedim beceremedim diyor beğenmem diyemi korkuyo acaba

Canım seven insan 1 yıl görüşmeden bekler miydi? İlla ki bir yolunu bulup gelirdi seni görmeye. Beklememiş ki 1 yıl... Aranızdaki mesafe ne olursa olsun günübirlik gelebilirdi..
Parası yok desem var okulu var acaba beğenmem diyemi korkuyor çirkinim diyip duruyo

İnternetten tanıştınız bir yıl yüz yüze görüşmediniz?simdı de ayağına çağırıyor. Gerçekten tuhaf seni çok sevse gelir yanına her türlü imkan yaratır.
Aynen ya beğenmem diyemi korkuyor acaba

Ya gidip gitmemeyi birak boyle iliski mi olur? Internetten tanisilir tamam da insan 1 yil bekler mi ilk gorusme için. Kesinlikle sizi oyaliyor. Baskalariyla da görüşüyor bile olabilir. Gercekten sevse ne yapar ne eder gelirdi. Inanmayin bu kisiye. Hatta ayrilin allahaskina baska duzgun insan mi yok?
Aynen her çağırdığımda sınavım var diyor bende anlamadm

Back
X