Kızım git Allahını seversen evlenirken bile söz veriyorlar ne haltlar yiyorlar neler çekiyor kadınlar...
Bide internetten tamışmışsın hani halini vaziyetini analiz edecğin bi ortam bile olmamış ayrı odalarda yatarız yok söz verdim !?
Bi ablan olarak diyeyim sana aklın varsa o sana gelsin gerçekten seven ve değer (bak bunun altını çiziyorum) veren erkek zaten senin için yapar ama ilk buluşmada ev ne yahu?
Ben lisedeyken bi çocukla çıkıyordum çocuk bildiğin abazaymış hani el tutma falan normal sonra dedi bi arkadaşımın partisi var oraya gidelim bende makarnayı severim çok güzel yaparım bigün buna bahsetmiştim o çok meşhur makarnandan bana da yap
Bende denemek için illa yapmam gerekirse yapıp getireyim sana neden arkadaşa gidiceğiz ki dedim partiyse ben partileri de sevmem bilirsin arkadaş ortamında elbette oluruz ama rahat olmayacağımı biliyorum sana da orda bunu yansıtmak istemem dedim çocuk o buluşmadan sonra sebepsiz ayrıldı ikinci bi facebook açmış yeni sevgili yapmış
Neden ayrıldık sebep ne diyince seni yatağa atamadım kusura bakma benlik değilsin demişti.
Erkeklere çokta güvenme kuzum ilk o sana gelsin gerçek bi sevgili gibi buluşun gerçekten sevginizi yaşayın sonra zaten ne yapman gerektiğini bileceksin