Kızlar Merhaba,
Benim derdim çok basit aslında genel bir dert olmasına rağmen,bugün benim için daha da büyüdü bu sorun.
Amcamlarla müstakil bir binada oturuyoruz. Biz amcamlar ve kiracımız var. Sorun şu ki ben doğduğumdan beri aynı yerde oturuyorum. Komşuların hepsi bizi tanıyor. Bizde onları. Eve giren çıkan kim varsa biliyoruz.
Yarın annemler erkenden bir tanıdığımızı ziyarete gidecekler. Bende fırsattan istifade erkek arkadaşımı bize çağırdım.
Ama biri görürse ne yapacağımı,ne gibi bir bahane bulacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Aileme kesinlikle laf gelmesini istemiyorum. Eve ne kılıkta soksam sevgilimiVarmı böyle tecrübeleri olan :)
yanii kac yasinda oldugunu cokk merak ettim
vallahi 31 yasindayim aklima gelmez eve cagirmak..
kiss tum bina birbirini taniyo
olmadi cevrde takozlicak bu durumu
nasil kalkicaksin altindan..atesle oynuyorsun..
ama abla yok ben hallederim diyosan ver eline bi damcana tasisin sizin eve....
yani arkadaşım sen de cok buyuk bir işe kalkışmışsın.. hem aile evinize hem de herkesin seni tanıdıgı bir ortam.. bence hiç kalkışma böyle bir şeye.. dışarda buluşun en iyisi..
Haha yok artık :) 20 yaşındayım :) Tek artım şu durumda kiracıların olması onlara gelmiş olabilme ihtimalii :)
kizz olmaz isleri karistircan..
hem napican evde cik disari disarda bulusss...
ne isin var evde..
olduya pat diye tanidiklardan biri gelse eve
yok alamam erkek arkadasim mi var dicen....
valla canım sen bilirsin ama ben olsam hayatta böyle bir şey yapmazdım.. bırak erkek arkadaşı nişanlım bile olsa ailem evde yokken aile evimize almazdım yani.. sorun bir arada olmanız değil, kendi evn olsa kimsenn seni tanımadığı vs filan tamam.. ama aileme laf getirmek istemiyorum demişsin, o zaman hiç kalkışma bence..
yaptıgın cok çirkin bide aile binası diosun
başlıkla konu uyumuna bayıldım.
konunu okuyuncada kahkaha patlattım
ben bunu 16 17 yaşlarında yapmıştım.
ozman cahil cesareti derler ondan vardı bende .
cokta işime yaradı da şimdi bnde 20 yşndayım buna cesaret edecek yürek kalmadı bende
sadece ahh gençlk ahh diyebiliyorum
eviniz nasıl bir yerde?
yani böyle işlek bir cadde mi?
daha sakin bir mühit mi?
apartman ne kadar tanıdık olsa da, kalabalık merkezi bir yerde oturduktan sonra binaya giren çıkan elbet olabilir.. yanlış numara olabilir...
hem dediğim gibi bina nasıl bir yerde ki... çok mu ıssız da giren çıkan bu kadar dikkat çekecek..?
siz iş çevireceğiniz için telaş ve korku içindesiniz... kimsenin ruhu duymaz
posta kutularından broşür toplasın gelip sizin binadakilere koysun.. hatta olmadı kapıların koluna falan sıkıştırıyorlar ya öyle bir şey yapıyor gibi girebilir..
:44: biraz düşüneceğim bu konuyu..
Postacı kılığıyla kargo falan getirsinHatta elektrik arızadan falan geldi dersen eve alman da dikkat çekmezzz
Aslında çok riskli bşy cnm mesela peruk takabilir sevgilin gözlük filan bayan kılığında yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?