Sevgilim eve nasıl girsin?

Sevgilim eve nasıl girsin? :)

• Girmesin.

OY: 50 48,1%
  • Elini kolunu sallayarak girsin,sakınan göze çöp batar.

OY: 28 26,9%
  • Ay bilemedim şimdi.

OY: 5 4,8%
  • Anketör kılığında girsin.

OY: 3 2,9%
  • Kadın kılığında girmeli en doğrusu bence.

OY: 9 8,7%
  • Kargocu kılığında girsin.

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    104
Elini kolunu sallayarak girsin ya hu, ne kadar rahat olursanız birinin fark etme ihtimali o kadar azalır

Ama çok eğlendim konuyu okurken, sevgilim gelsin ben de böyle atraksiyonlar yapıcam.

Aslında en mantıklısı sakınan göze çöp batar. Şüphe çekmeden girsin. Kızlar ne dersiniz :)

Öyle akrabaların içine çağırma bence sevgilini çevrenizdeki insanlar bunu kabullenebilecek tipte değillerse ve dedikoduyu seviyorlarsa. Çıkın dışarda durun bütün akşam gezin dolaşın eğlenin ya da arkadaş evi otel filan öyle bir yerde kalın.

Buarada eve erkek atma konusunda sülalecek pek renkli bir hikayemiz var bizim. Geçen ay kuzenim babannemin evine sevgilisini alırken yakalandı ki şuan hiç hoş şeyler söylenmiyor hakkında onu söyleyebilirim.

Sanki adamı öldürmek için çağırdım. Konuyu okuyun bi :) 20 yaşındayım. 4 yıllık sevgilim bu kişi. Ve babam dışarı çıkamazsın dedi,ve ben bu kişiyi 20 gün görmedim ! Sinirlendim şu an

Kız otel arkadaş evi olur mu hiç. Hem yarın dışarı çıkma iznim yok

Ben de babam tatildeyken babamın evine getirmiştim sevgilimi, on dk geç çıksak babaannem evi temizlemeye geliyormuş. Yolda karşılaştık neyse ki. Sonum ne olurdu acaba

Şener Şen Kemal Sunal filmi geldi aklıma..
Çarşaflı biri muhitinizde çok dikkat çekmezse düşünülebilir yani
Ahhhh gençlik ahhh

Ben de babam tatildeyken babamın evine getirmiştim sevgilimi, on dk geç çıksak babaannem evi temizlemeye geliyormuş. Yolda karşılaştık neyse ki. Sonum ne olurdu acaba

Benim derdim annemlerden yana değil. Birincisi kardeşim haber verecek, hiç olmadı uzak bir yere gidiyorlar 1 saatlik yolları var nerden baksan. İstanbul trafiği cabası. Şu çevre rahatsız ediyor beni.

İyiymiş seninkide :)

aslında bir arkadaş da söylemiş hiç planla uğraşmayın gayet rahat bir şekilde girsin..

bende çok gizli kapaklı işler çevirmişimdir..

dolayısıyla bunca zamandır hep aynı sonucu çıkarttım rahat olmak gerekiyor...

çünkü bir atraksiyon olduğunu sadece ben biliyorum... çevrem için sıradan basit bir gün...

gereksiz yere telaşa kapılmak kendinizi daha çok ele verdirir..

Ben daha önce de çağırmıştım ama şansıma yengemler tatildeydi. Kiracıyı da pek ilgilendirmez. Bu sefer ki korkum yengemlerin evde olması ve gündüz olması. Ama haklısınız insanlar için sıradan bir gün. Nereden bilecekler geberiyorum korkudan eve sevgilimi getiriyorum İnşallah burda komşularımdan biri yoktur sabah camlarda çekirdek çitleyerek beklerler artık

Kız otel arkadaş evi olur mu hiç. Hem yarın dışarı çıkma iznim yok

Kontrol ederler mi ki belli bir saatten sonra seni? Ama galiba gündüz görüşme planlarınız var sizin, bizim kuzenin olayı gecenin 3ünde patladığı için benim kafam oraya gitti fesat düşünüyorum herkes hakkında Ya ben senin yerinde olsaydım gündüz çıkabilmek için bahaneler arardım. Çünkü ailen onlar yokken evden çıkmanı yasaklayacak kadar katıysa, eve erkek arkadaş çağırdığını bir şekilde farkederlerse aranız çok bozulur.

Ben yerinde olsam evlerine istemedikleri birini almanın yaratacağı gerilimi, ortaya çıkacak sorunları düşünmektense, dışarı çıkmamdan doğacak kavgayı tercih ederim. Hem neden dışarı çıkmak için izin veriyorlar ki sana kaç yaşında kızsın?

daha önceden tecrübeniz varmış.. o zaman hiç sıkıntı yok..
Yüzsüzlük elinizde olsun alıştınız artık madem rahat olun... gecesi de bir gündüzü de... asıl gündüz daha tehlikesiz... ortalık gürültü içinde olur.. gecenin tehlikesi daha fazla bana kalırsa...

komşular bizi duyuyorsa da vallahi biraz yardımcı olsalar... hiç panik yaratmasalar...

üstlerine vazife olmayan işlere karışmasalar...

İzin değil aslında. Şöyle ki aslında bizim planımız birlikte gitmekti bu gideceğimiz yere. Eve girip çıkmama karışmazlar. Ne saatine ne nereye gittiğime ama,ben sevgilimle barışınca mekanizma çalışmaya başladı Onlarla gitmeyeceğimi evde kalmak istediğimi söyleyince tribe girdiler. Bizimle gelmiyorsun nereye gideceksin misali...

Son düzenleme:

Bizim olayda asıl problem o sırada babaannenin de aynı evde uyuyor oluşuydu Yoksa o kadar büyük yankı uyandırmazdı olay

ay nolcak çok merak ettim anket yapsın bence yaa hatta birisi görürse onlara da yapsın komşu yenge falan olur da niye tanımadığın insanı eve aldın anket için derlerse ne biliyim yaa dalgınlığıma gelmiş dersin hatta sizden çıkıp başka komşulara da girsin en azından sorular sorsun ki anketör olduğu sanılsın

konuyu "müstakbel bina" olarak okudum,sevgiliye yeni bir hitap tarzı herhalde dedim odun ve öküzden sonra bina ...verecek bir taktiğim yok ama iyi bi cesaret örneği yapacağın şey..sadece dikkatli olmanı öneririm,birileri görebilir..

Aynennnnnnn. Yüzsüz davranacağım yapacak bir şey yok :) :26:

Bizim olayda asıl problem o sırada babaannenin de aynı evde uyuyor oluşuydu Yoksa o kadar büyük yankı uyandırmazdı olay

@pin_up_girl : Neeeeyyy

@poly4: Anketör müü o çocuk beni görsün bak bakalım gider mi birdaha

Aynennnnnnn. Yüzsüz davranacağım yapacak bir şey yok :) :26:

az önceki söylediğime alınmadığınızı düşünüyorum yüzsüzlük konusunda....
veeee
aman hangimiz yüzsüzlük yapmıyoruz ki sanki

iyi ya da kötü ama şu yaşlarımızda şu dönemlerimizde ilişkilerimizde istiyoruz işteee napalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…