Elini kolunu sallayarak girsin ya hu, ne kadar rahat olursanız birinin fark etme ihtimali o kadar azalır
Ama çok eğlendim konuyu okurken, sevgilim gelsin ben de böyle atraksiyonlar yapıcam.
Çağırma !! aile varken çağır gelsin istesin ...arkadaşının gözünde evine alan bir kızın değeri ne olur? eve alsanız napcaksınız? ailenizden gizli işte pek masumane değil? yarın birgünde ben ne yaptım pişmanım dersiniz.Gören olsun olmasın her daim göründüğüne ne hessap vereceksin? hadi gördülerrrrrrrrrrrrrrEEE HAKETTİN!!! söleyen ne söylerse söylesin müstehak!
Öyle akrabaların içine çağırma bence sevgilini çevrenizdeki insanlar bunu kabullenebilecek tipte değillerse ve dedikoduyu seviyorlarsa. Çıkın dışarda durun bütün akşam gezin dolaşın eğlenin ya da arkadaş evi otel filan öyle bir yerde kalın.
Buarada eve erkek atma konusunda sülalecek pek renkli bir hikayemiz var bizim. Geçen ay kuzenim babannemin evine sevgilisini alırken yakalandı ki şuan hiç hoş şeyler söylenmiyor hakkında onu söyleyebilirim.
Öyle akrabaların içine çağırma bence sevgilini çevrenizdeki insanlar bunu kabullenebilecek tipte değillerse ve dedikoduyu seviyorlarsa. Çıkın dışarda durun bütün akşam gezin dolaşın eğlenin ya da arkadaş evi otel filan öyle bir yerde kalın.
Buarada eve erkek atma konusunda sülalecek pek renkli bir hikayemiz var bizim. Geçen ay kuzenim babannemin evine sevgilisini alırken yakalandı ki şuan hiç hoş şeyler söylenmiyor hakkında onu söyleyebilirim.
Ben de babam tatildeyken babamın evine getirmiştim sevgilimi, on dk geç çıksak babaannem evi temizlemeye geliyormuş. Yolda karşılaştık neyse ki. Sonum ne olurdu acaba
Eki Görüntüle 495586 Eki Görüntüle 495586
Şener Şen Kemal Sunal filmi geldi aklıma..
Çarşaflı biri muhitinizde çok dikkat çekmezse düşünülebilir yani
Ahhhh gençlik ahhh
aslında bir arkadaş da söylemiş hiç planla uğraşmayın gayet rahat bir şekilde girsin..
bende çok gizli kapaklı işler çevirmişimdir..
dolayısıyla bunca zamandır hep aynı sonucu çıkarttım rahat olmak gerekiyor...
çünkü bir atraksiyon olduğunu sadece ben biliyorum... çevrem için sıradan basit bir gün...
gereksiz yere telaşa kapılmak kendinizi daha çok ele verdirir..
Kız otel arkadaş evi olur mu hiç. Hem yarın dışarı çıkma iznim yok
Ben daha önce de çağırmıştım ama şansıma yengemler tatildeydi. Kiracıyı da pek ilgilendirmez. Bu sefer ki korkum yengemlerin evde olması ve gündüz olması. Ama haklısınız insanlar için sıradan bir gün. Nereden bilecekler geberiyorum korkudan eve sevgilimi getiriyorumİnşallah burda komşularımdan biri yoktur sabah camlarda çekirdek çitleyerek beklerler artık
Kontrol ederler mi ki belli bir saatten sonra seni? Ama galiba gündüz görüşme planlarınız var sizin, bizim kuzenin olayı gecenin 3ünde patladığı için benim kafam oraya gitti fesat düşünüyorum herkes hakkındaYa ben senin yerinde olsaydım gündüz çıkabilmek için bahaneler arardım. Çünkü ailen onlar yokken evden çıkmanı yasaklayacak kadar katıysa, eve erkek arkadaş çağırdığını bir şekilde farkederlerse aranız çok bozulur.
Ben yerinde olsam evlerine istemedikleri birini almanın yaratacağı gerilimi, ortaya çıkacak sorunları düşünmektense, dışarı çıkmamdan doğacak kavgayı tercih ederim. Hem neden dışarı çıkmak için izin veriyorlar ki sana kaç yaşında kızsın?
Ben de babam tatildeyken babamın evine getirmiştim sevgilimi, on dk geç çıksak babaannem evi temizlemeye geliyormuş. Yolda karşılaştık neyse ki. Sonum ne olurdu acaba
daha önceden tecrübeniz varmış.. o zaman hiç sıkıntı yok..
Yüzsüzlük elinizde olsunalıştınız artık madem rahat olun... gecesi de bir gündüzü de... asıl gündüz daha tehlikesiz... ortalık gürültü içinde olur.. gecenin tehlikesi daha fazla bana kalırsa...
komşular bizi duyuyorsa da vallahi biraz yardımcı olsalar... hiç panik yaratmasalar...
üstlerine vazife olmayan işlere karışmasalar...
konuyu "müstakbel bina" olarak okudum,sevgiliye yeni bir hitap tarzı herhalde dedimodun ve öküzden sonra bina ...verecek bir taktiğim yok ama iyi bi cesaret örneği yapacağın şey..sadece dikkatli olmanı öneririm,birileri görebilir..
Bizim olayda asıl problem o sırada babaannenin de aynı evde uyuyor oluşuyduYoksa o kadar büyük yankı uyandırmazdı olay
ay nolcak çok merak ettimanket yapsın bence yaa hatta birisi görürse onlara da yapsın komşu yenge falan olur da niye tanımadığın insanı eve aldın anket için derlerse ne biliyim yaa dalgınlığıma gelmiş dersin hatta sizden çıkıp başka komşulara da girsin en azından sorular sorsun ki anketör olduğu sanılsın
Aynennnnnnn. Yüzsüz davranacağım yapacak bir şey yok :) :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?