Sevgilim eve nasıl girsin?

Sevgilim eve nasıl girsin? :)

• Girmesin.

OY: 50 48,1%
  • Elini kolunu sallayarak girsin,sakınan göze çöp batar.

OY: 28 26,9%
  • Ay bilemedim şimdi.

OY: 5 4,8%
  • Anketör kılığında girsin.

OY: 3 2,9%
  • Kadın kılığında girmeli en doğrusu bence.

OY: 9 8,7%
  • Kargocu kılığında girsin.

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    104
Bende düşündüm hatta başortü pardesu. Ama hayatta yapmaz :) Bi sorim ama denemekten bir şey kaybetmem

Allah aşkına adamı gelirim dediğine pişman etmeyin... olacak iş mi yahu kadın kılığına girmek..
gelmesin daha iyi...
yani böyle bir şeyi teklif bile etmeyin bence :)

Ay düşündükçe gülüyorum. Ne macera ama.

Allah aşkına adamı gelirim dediğine pişman etmeyin... olacak iş mi yahu kadın kılığına girmek..
gelmesin daha iyi...
yani böyle bir şeyi teklif bile etmeyin bence :)

Yarın size maceranın olumlu olumsuz sonuçlarını anlatırım. Yarın foruma giremezsem bilin ki yakalandım

e canım sen niyeti bozmuşsun.. yani minare çalınacak o kesin de kılıfı hangi renk yapsam diyorsun...

fantaaaaazi olsun bence kadın kılığında gelsin.. bohçacı falan da olur

yüklensin bi damacana getirsin işte

Valla ilk defa sucuların öyle tek damacanayla dolaştığı görülür :) Nerde görülmüş benim bildiğim arabaları falan vardır dimi. Hem biz su şişelerini cam ve küçük boy alıyoruz birsürü sokak ahalisi bilmesede yengem biliyor bunu bu yemez yani :) Ay çok dertliyim

e canım sen niyeti bozmuşsun.. yani minare çalınacak o kesin de kılıfı hangi renk yapsam diyorsun...

fantaaaaazi olsun bence kadın kılığında gelsin.. bohçacı falan da olur

"e canım sen niyeti bozmuşsun.. yani minare çalınacak o kesin de kılıfı hangi renk yapsam diyorsun..."

Evet aynen öyle

Söyledim gelmem öyle dedi Bulmuş bunuyor :)

ay canım sende çok ayrıntı düşünüyosun ya, haklısın valla

madem yengem camdan bakar diye endişeleniyorsunuz.. siz yengenize gidin...

evin kapısını hafif aralık bırakın ve girin yengenizin evine... siz kaçıncı kat yengeniz kaçıncı kat bilmiyorum ama en azından sevgiliniz sizin apartmana girdiği sırada yengenizi camda kapıda olmaktan oyalayabilirsiniz...

kolu komşuyu da bu kadar düşünmeyin... kime ne canım?

yook ben görmedim der çıkarsınız işin içinden...

hatta bir de üste çıkar, ne biliyim ben yaa meraklı gibi bütün gün ben camda mı oturuyorum giren çıkanı mı gözetliyorum.. kim bilir kimi gördüler de yabancı sanıyorlar der üste çıkarsınız olur her şey yani....

Hayatta böyle bir işe kalkışıp kendimi riske atmazdım. Kendimi de geçtim bu işin sonunda yakalanıp ailene laf getirmek var. Yol yakınken kalkışma hiç böyle şeylere. Çık dışarda dolaş

.

Son düzenleme:
sütçü, tüpçü, sucu olmuyo yani, o zaman direk gelsin ya, sorarlarsa yanlış kapıymış dersin

Wuuu bak bu olabilir de tut ki beni kapıda muhabbete tuttu o zaman apartmanda birinin olduğunu görürse hırsız diye kovalar. Bahane bulmam lazım içeri girmek için normalde pek gelip gitmem. Öyle görülürse kesinnn anlaşılır ayrıca :18: Ama komşu olayı mantıklı

Bence yapmamalısın.

Anlattığın onca şeyden sonra nasıl cesaret edersin buna.

Yerin kulağı var demişler ya birisi görürde yarın öbürgün annene babana söylerse ve onlarda gidip kiracıya sorarlarsa.

Çok tehlikeli çok. Bi de aileme söz getirmemeliyim demişsin.

Tehlikeli olduğunun farkındayım ama bende mahallenin kızlarının herşeyini biliyorum valla. Kana kan dişe diş Kiracıya da atmicam suçu en kötü yalnış derim, ya da kargo :)

yenge ya antenden midir nedir bizde şu kanal gitti, çekmiyor... sizde de öyle mi az sonra da dizi başlayacak kaçırmayayım diye eve girin...
olmadı kanal frekansına bir bakayım da bizimkini de öyle ayarlarım artık falan dersiniz..

siz eve girmeye niyetlenin yeter ki çeşitli yalanlar üretilebilir

Ayy evet olabilir. Şansıma belki evde bile olmaz. Yada camda, kapıda apartmanda değilse koşaa koşa sokarım içeri. Kapatırım kapıyı onunla mı uğraşıcam tutucak muhabbete 1 saat En kötü ihtimal tuz isterim. Mutfağa gider nasılsa tuz için :) :)

Elini kolunu sallayarak girsin ya hu, ne kadar rahat olursanız birinin fark etme ihtimali o kadar azalır

Ama çok eğlendim konuyu okurken, sevgilim gelsin ben de böyle atraksiyonlar yapıcam.

Çağırma !! aile varken çağır gelsin istesin ...arkadaşının gözünde evine alan bir kızın değeri ne olur? eve alsanız napcaksınız? ailenizden gizli işte pek masumane değil? yarın birgünde ben ne yaptım pişmanım dersiniz.Gören olsun olmasın her daim göründüğüne ne hessap vereceksin? hadi gördülerrrrrrrrrrrrrrEEE HAKETTİN!!! söleyen ne söylerse söylesin müstehak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…