Bende düşündüm hatta başortü pardesu. Ama hayatta yapmaz :) Bi sorim ama denemekten bir şey kaybetmem
Ay düşündükçe gülüyorum.Ne macera ama.
Allah aşkına adamı gelirim dediğine pişman etmeyin... olacak iş mi yahu kadın kılığına girmek..
gelmesin daha iyi...
yani böyle bir şeyi teklif bile etmeyin bence :)
evet peruk yerine başörtü daha iyi olur:))
Kızlar Merhaba,
Benim derdim çok basit aslında genel bir dert olmasına rağmen,bugün benim için daha da büyüdü bu sorun.
Amcamlarla müstakil bir binada oturuyoruz. Biz amcamlar ve kiracımız var. Sorun şu ki ben doğduğumdan beri aynı yerde oturuyorum. Komşuların hepsi bizi tanıyor. Bizde onları. Eve giren çıkan kim varsa biliyoruz.
Yarın annemler erkenden bir tanıdığımızı ziyarete gidecekler. Bende fırsattan istifade erkek arkadaşımı bize çağırdım.
Ama biri görürse ne yapacağımı,ne gibi bir bahane bulacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Aileme kesinlikle laf gelmesini istemiyorum. Eve ne kılıkta soksam sevgilimiVarmı böyle tecrübeleri olan :)
yüklensin bi damacana getirsin işte
e canım sen niyeti bozmuşsun.. yani minare çalınacak o kesin de kılıfı hangi renk yapsam diyorsun...
fantaaaaazi olsun bence kadın kılığında gelsin.. bohçacı falan da olur
Valla ilk defa sucuların öyle tek damacanayla dolaştığı görülür :) Nerde görülmüş benim bildiğim arabaları falan vardır dimi. Hem biz su şişelerini cam ve küçük boy alıyoruz birsürü sokak ahalisi bilmesede yengem biliyor bunu bu yemez yani :) Ay çok dertliyim
madem yengem camdan bakar diye endişeleniyorsunuz.. siz yengenize gidin...
evin kapısını hafif aralık bırakın ve girin yengenizin evine... siz kaçıncı kat yengeniz kaçıncı kat bilmiyorum ama en azından sevgiliniz sizin apartmana girdiği sırada yengenizi camda kapıda olmaktan oyalayabilirsiniz...
kolu komşuyu da bu kadar düşünmeyin... kime ne canım?
yook ben görmedim der çıkarsınız işin içinden...
hatta bir de üste çıkar, ne biliyim ben yaa meraklı gibi bütün gün ben camda mı oturuyorum giren çıkanı mı gözetliyorum.. kim bilir kimi gördüler de yabancı sanıyorlar der üste çıkarsınızolur her şey yani....
sütçü, tüpçü, sucu olmuyo yani, o zaman direk gelsin ya, sorarlarsa yanlış kapıymış dersin
Bence yapmamalısın.
Anlattığın onca şeyden sonra nasıl cesaret edersin buna.
Yerin kulağı var demişler ya birisi görürde yarın öbürgün annene babana söylerse ve onlarda gidip kiracıya sorarlarsa.
Çok tehlikeli çok. Bi de aileme söz getirmemeliyim demişsin.
Wuuu bak bu olabilir de tut ki beni kapıda muhabbete tuttu o zaman apartmanda birinin olduğunu görürse hırsız diye kovalar. Bahane bulmam lazım içeri girmek için normalde pek gelip gitmem. Öyle görülürse kesinnn anlaşılır ayrıca :18: Ama komşu olayı mantıklı
yenge ya antenden midir nedir bizde şu kanal gitti, çekmiyor... sizde de öyle mi az sonra da dizi başlayacak kaçırmayayım diye eve girin...
olmadı kanal frekansına bir bakayım da bizimkini de öyle ayarlarım artık falan dersiniz..
siz eve girmeye niyetlenin yeter ki çeşitli yalanlar üretilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?