Anneniz dövse, kolunu bacağını sıkıştırsa, hakaret etse, düzgün yedirmeyip içirmezse ne yapacaktınız? Napim annnem, görmüyorum sonuçta mı diyecektiniz? Bari şimdi kontrolü elinize alın otorite kurun. Restleşmeden, kavga boyutuna getirmeden, izah ederek güzel bir dille çocuğunuza anlatın. Sevgilinizi nasıl anlatıyorsanız ve güzel güzel dinliyorsa bunu da dinler. Anneannen çok iyi çok merhametli ama senin her dediğine her istediğine evet demesi yapması çok yanlış. Annecim böyle olmaz bizim kurallarımız sınırlarımız olmalı diyin. Çocuğun her istediği yapıldığı için çok uyumlu görünüyor. Hele de ergenlik başlangıcında hayır diyin bakalım ne olacak. Siz emin misiniz hepiniz beraber taşınıp il değiştirdiğinize, ben de sadece sizin çocuğu annenizle bırakıp yalnız gittiğinizi düşünüyorum. Kaç defa ayrılmışsınız, adamın burnunun dibine giderken hiç demediniz mi ya yine ayrılırsak ya temelli biterse diye? O niye sizin yanınıza gelmedi, sizin bulunduğunuz yerde iş bulmadı hayat kurmadı? Bunları hiç sorgulamadınız mı?