O size söylemiş ama, sakın ümitlenme senle evlenmem, seni kendime aileme layık görmüyorum demiş. Kaç defa ayrılmış gitmiş canı sıkılmış geri gelmiş, her seferinde kabul etmişsiniz. Bir kez değil kaç kez aşağılamış sizi. Uyuşturucu kullanan çöp adamın birinden kurtulup başka çöp adam bulmuşsunuz. Bağımlı adamla silah zoruyla mı evlendirildiniz? Hangisi çocuğunuza layık bunların? Deprem sadece sizin evinizde mi oldu, kaç bin insan öldü toprağın altına girdi. Bir siz mi deprem yaşadınız, millet hala konteyner evde yaşıyor.
Yine gelmiş beddua, kınamayın başınıza gelmesin cehaleti. Sanki herkes uyuşturucu kullanan döven veya sevgilisinden utanan adamları arıyor da sınanmayın yazıyorsunuz. Beni bırak çocuğum hakkında olumsuz tek laf eden herifi paralarım, öz babası bile yapamaz. Siz hala gelir mi beni alır mı hayali kuruyorsunuz. Senin çocuğun kocaman, millet ne der nasıl çıkarırım ortaya lafı sizi hiç incitmemiş. Kalkıp millete empatiden bahsediyorsunuz. Siz çocuğunuza empati yaptınız mı, sevgilim dediğiniz sünepeye çocuğum hakkında böyle konuşamazsın dediniz mi? Çocuğumu istemeyeni ben hiç istemem dediniz mi? Deseydiniz seviyorum özlüyorum diye ağlayacağınıza sevgilinizden soğurdunuz.