Sevgilim evlenip boşanmış olduğum için benden ayrıldı

Bir şey dicem kendi çocuğundan "çocuk" diye bahsetmesen olur mu çok itici duruyor. oğlum ya da çocuğum daha makul sanki.
bu adamla olmaz. diyelim adamla bir şekilde evlendiniz çocuğa da anane baktı. ananenin ömür boyu bakabikrceğinin garantisi var mı? o zaman ne yapacaksın. Ya tekrar boşancaksın ya da çocuğun sürünecek ortalıkta. Sen annesin bunu problem edebilme potansiyeli olan birine şans bile vermemelisin. o y
yüzden hiç pişman olur da geri döner mi diye ümit etme, bekleme. dönse de sen kabul etme. olmaz bu adamla çok net.

en azından dürüst davranmış başında niyetini söylemiş. keşke o saatten sonra hiç vakit kybetmeseydin. Yani ilişkinin başında kimse evlenmeyi düşünmüyor zaten ama seni evlilik için kendine layık görmeyen adamla harcadığın tek bi gün bile ziyan. o noktada adamdan çok sen hatalısın.
Ha dünya kadar açıklama yaptım, tartışacak bişey bulamadınız aradınız aradınız çocuk kelimesini mi buldunuz ? Evet o bir çocuk. O bir insan. O bir birey. Sonuçta onun adı çocuk değil mi ? Dünyanın hiçbir yerinde ne bir toplum kuralı ne bir adab-ı muaşeret kuralı ne yasal bir kural yoktur anneler evlatlarına çocuk diyemez diye. Komik duruma düşüyorsunuz yapmayın artık Allah için. Burda sağa sola salça olunca kimse size madalya takmıyor. İşte bunlar hep ilgisiz sevgisiz büyümekten kaynaklı dikkat çekme çabaları 🙂 benim EVLADIMI benim yerime düşünmeye soyunana kadar kendi psikolojinizi onarmanızı öneririm önce. Bıktım yemin ederim sizin gibilerden insanlar boşuna intihar etmiyor. Her yerde sizin gibilere denk gelince ne yapsın garibim insanlar konuşamaya konuşamaya ölüme sürükleniyor sonra da aaa aaa bizim ne suçumuz var aaa oluyor. Bu saçma sapan toplum baskınızdan hemcins zorbalığınızdan bütün nesil bu hale geliyor biraz insanları anlamaya gayret gösterin biraz empati öğrenin ölmezsiniz

Oğlunuz daha küçük ne aceleniz var da 3 senedir bir ilişkinin içindesiniz?

Biraz çocuğunuzun büyümesini, kendisini kurtarmasını mı beklerseniz acaba?

Valla ben bu konu da aşk falan göremiyorum. Karşılıklı faydalanma görüyorum.

Öyle, ayılmalı bayılmalı trajedilere gerek yok. Her şeyden önce herkesten önce çocuğunuz gelmeli. Onunla ilgilenin.
Adam o vakit karşıma çıktı ben de diyemedim “ben de sana aşık oldum ama benim oğlum daha küçük sen şimdi git 5-6 sene sonra gel” diye kusura bakmayın. Şöyle bir dayak yiyin. Çocuğunuz uyuşturucunun nasıl kullanıldığını öğrensin. Bir güzel eviniz başınıza yıkılsın o depremi yaşayın. Aile üyelerinizi toprağın altına koyun. Bir çocukla ortada kalın. Sonra bakın bakalım ayılmalı bayılmalı trajediye gerek var mı yok mu ? Empati yapmayı öğrenene kadar sınanmanız temennisiyle 🙏

Merhaba kızlar. 4 yıl önce boşandım ve 10 yaşında bir oğlum var. 3 yıl önce biriyle tanıştım birbirimizi çok sevdik. Sevgilim lişkinin başında bana ailenin tek oğlu ve en büyük çocuğu olduğu için ailesinin boşanmış bir çocuklu kadın istemeyeceğini, evlilik beklentim olmamasını söyledi. Ben de o dönem zaten evlilik düşünmediğimi onunla mutlu olduğumu söyleyerek bu durumu kabullendim. 3 yılda birlikte olduğumuz zamanlarda çok güzel bir aşk yaşadık çok mutluyduk çok iyi anlaşıyorduk. O kadar düşünceliydi ki sürekli gözümün içine bakıyordu. Ama 3 yıl içinde defalarca benden ayrıldı. “Ben yapamıyorum, insan sevdiği kadınla evlilik hayali kuruyor, ben bu eksikliği kaldıramıyorum, ailem seni bilmediği için sürekli bir kız bulup evlen diye baskı yapıyor” falan filan dedi. Kaç kez ayrıldık hatırlamıyorum her defasında 1 hafta 10 gün sürmeden ya o beni arayıp çok özledim sensiz yapamıyorum diyordu ya ben bir şekilde barışıyorduk tekrar. Ama bu süreç beni aşırı derecede yıprattı artık çünkü kendimi kötü hissediyorum. Bir ay önce yine benden bu gerekçeyle ayrıldı ben de kabul ettim ayrılığı. 17 gün sonra geri geldi ben sensiz yaşayamıyorum yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum diye. Bu arada gerçekten bayağı zayıflamış göz altları morarmıştı. Ama ben kabul etmedim bu durum beni yıpratıyor artık şimdi gelsen yine gideceksin ben istemiyorum dedim. Sana biraz zaman tanıyorum otur düşün benimle evlenmeyi göze alabiliyorsan devam edelim aksi halde olmaz dedim. Birkaç gün bekledi sonra yüzyüze konuşalım dedi. 6 gün önce buluştuk oturup uzun uzun konuştuk. Ailem kabul etse bile elalem ne der korkusunu yenemiyorum dedi, çocuğun olmasa herkes bir yerde kabul ederdi ama oğlun çok büyük ben kimin karşısına çıkıp bu çocuk benim oğlum diyeceğim dedi. Ben 32 yaşındayım o 28 yaşında. Bana sarılıp hüngür hüngür ağladı, yapamam anla beni affet ben senden başka bişey istemiyorum dedi ben yanından ayrılırken hâlâ ağlıyordu, sıkı sıkı sarıldı kokladı gitti. Ben yokluğuna dayanamıyorum onu çok özlüyorum. Çok ağlıyorum günlerdir uyuyamıyorum. O ne yapıyor bilmiyorum beni her yerden engellemiş. 6 gündür ses seda yok. Beni sevdiğine çok eminim ama demek ki çokk çok sevmiyormuş. Sevseydi ailesinin karşısına çıkmayı göze almaz mıydı? Ayrılırken hâlâ ben bu kararı veremiyorum bu dert beni mezara götürecek diyip duruyordu. Sizce gerçekten seviyorsa benimle evlenmeyi göze alabilir mi ? Bana geri gelir mi ? Yoksa gitmiş artık unut mu dersiniz ? O kadar bunaldım ki artık bu konuda birileriyle konuşmazsam hastanelik olacağım
Neden zorluyorsun mutsuz bir evlilik daha mi yapacaksin

Adam belliki ailesine boyun egen birisi

Ayrica ailesinin de kriterleri olabilir saygi duymak gerek belki eski esin onlara Bela olacak bundan cekiniyorlar oglun cok büyük belki alisamicak

Beni yanlis anlama ask mesk gec bunlari kendin gibi cocugu olan birisiyle evlenirsen birbirinizi anlarsiniz en azindan bu herif gibi korkak olmaz

Ha var ilk evliligini bosanmis bekar bir anneyle yapan var onun cocugunu kendi cocugu gibi benimseyen de var ama Ara ki bulasin

Adam o vakit karşıma çıktı ben de diyemedim “ben de sana aşık oldum ama benim oğlum daha küçük sen şimdi git 5-6 sene sonra gel” diye kusura bakmayın. Şöyle bir dayak yiyin. Çocuğunuz uyuşturucunun nasıl kullanıldığını öğrensin. Bir güzel eviniz başınıza yıkılsın o depremi yaşayın. Aile üyelerinizi toprağın altına koyun. Bir çocukla ortada kalın. Sonra bakın bakalım ayılmalı bayılmalı trajediye gerek var mı yok mu ? Empati yapmayı öğrenene kadar sınanmanız temennisiyle 🙏
Offff cok kötüsünüz insanlara beddua etmeyin size kim beddua etti siz ne empatisizlik yaptinizda bunlari yasadiniz yapmayin Allah askina ya

Cocugunuz kimden ögrendi uyusturucu kullanmayi?

İşte bu kafada olduğun o kadar belliydi ki ben arkadaşlar gibi boş, çıkar kokan ilişkini güzellemedim güzellememm de

Nasıl Memur oldun sen halka da böyle mi yardımcı oluyorsun? Daha okuduğunu anlamayan bencil bir karaktesin..

Allah, o evladına ve annene yardım etsin.

Ek olarak: Dileklerini, beduallarını aynen sana, sahibine iade ediyorum. Memur abla..

git 5-6 sene sonra gel” diye kusura bakmayın. Şöyle bir dayak yiyin.
5-6 sene mi? 🤔

Ne kadınlar var evladını bir ömür bekleyen, Üniversiteye hayata adım attıran.. Sonra hayatına bakan.

Peh.. Bir de yazıyor. Şunlar şunlar başıma geldi diye ona rağmen yangının bitmemiş.
Çocuk 7 yaşındayken elin adamının memleketine gidip gelmişsin..Pes!

28 yaşında bir genç hanım, 10 yaşında çocuğu olan bir adamla evlenmek istese yapma etme derdik.

Adam zaten ilk günden "evlenmem" diyerek karakterini belli etmiş.

11 yaş kızım var. Gerçekten ergenlik zor dönem. Evde bir yabancıya hayatı dar edebilir, 28 yaş bunu yönetecek kabiliyete sahip değil, zaten yapı olarak da bu yaşta çocuğun sorunlarını kaldıramaz, o kadar zeki değil. Hala elalem ne der diye düşünüyor. Sizi bilemem ama evladınız için bu adamdan uzak durun.

Ki neden boşandığımı biliyor. Uyu*turucu kullanıyordu eski eşim çok dayak yedim çok aç kaldım canımı zor kurtardım
İşte bu detayı bekliyordum geldi,asalaklar için harika bir konaksınız ve yuvasınız. Burada size ne kadar yorum yapılsa da bu konaklatma işinden zor kurtulursunuz. Ama şunu diyeyim adam sizden utanıyor,sizi kendisine yakıştıramıyor ama içindeki utanç duygusuna da en çok siz yakışıyorsunuz;sonuçta tolere edilebilirliğiniz var

Yazdiginiz herseyi okumaya calistim.
Sevgiliniz sorumluluk almak istemiyor ve bu konuda size karsi hep çok net olmus.sizi kandirmamis, oyalamamis. Kendi yolunuza bakin, en dogrusu bu.

cocugunuzu dert eden bir akrabasinin lafi ile oglunuza kendisini fazlalik gibi hissettirebilir, aktivitelere(dugun nisan aile yemegi bayram ziyareti) oglunuzun gelmesini istemeyebilir vs vs. Bir anne olarak bundan rahatsizlik duymaz misiniz?

İşte bu detayı bekliyordum geldi,asalaklar için harika bir konaksınız ve yuvasınız. Burada size ne kadar yorum yapılsa da bu konaklatma işinden zor kurtulursunuz. Ama şunu diyeyim adam sizden utanıyor,sizi kendisine yakıştıramıyor ama içindeki utanç duygusuna da en çok siz yakışıyorsunuz;sonuçta tolere edilebilirliğiniz var
Herif testisleri doldukca özledim ayagina kullaniyor birini Bulsa aninda sutlicak bu hala ask diyor lahavle vela

Sevgilim lişkinin başında bana ailenin tek oğlu ve en büyük çocuğu olduğu için ailesinin boşanmış bir çocuklu kadın istemeyeceğini, evlilik beklentim olmamasını söyledi
Bunu size söyleyen adamla ilişkiye başlamamalıydınız. Bana kalırsa bu bir kadına yapilacak, söylenecek en son söz bile değil. Sizin de bir gururunuz yok mu? Resmen hakaret bu benim için. Adam beni kendisi ile evlenmeye layık görmüyor diye düşünürüm kendimi de böyle bir ilişkiye ne heba ederim ne başlarım.
Ailem kabul etse bile elalem ne der korkusunu yenemiyorum dedi, çocuğun olmasa herkes bir yerde kabul ederdi ama oğlun çok büyük ben kimin karşısına çıkıp bu çocuk benim oğlum diyeceğim dedi.
Pısırık, elalem için yaşayan, cesaretsiz, öz güvensiz bir adammış işte. Sizi ve oğlunuzu yanında gururla taşımayacak bir adam için üzülmeyin, dönerse de sakın geri dönmeyin. Bu adam evlenelim dese bile yarın bir gün sizin yarı yolda bırakır.
Sevgi falan da değil bu adamın size duyduğu şey. Önce malesef sizi kullanmamış sonra da alışkanlık haline dönüşmüş kopamamış.

Çok çile çekmişin ama ergen gibi aşk acısı çekiyon. Bi de bensiz yaşayamaz bana döner diye düşündüm yazmışsın. Bacım az büyüsen mi? Hayat bu gerçek hayat. Kimse sensizlikten ölmez ama evladın çok acı çeker. Sen sadece oğluna lazımsın. Bunu hiç unutma. Elin herifi ihtiyacını gidermiş. Ohhhh kolay lokmasın işte. İş ciddiyete binmesin diye de kaçmış.

Sen hala 17'lik kız gibi ağla. Ya delirecem yaa

Bence ayrılmaniz iyi olmuş. Hiç baba olmamış biri, çocuğunuz da büyük çocuğunuza iyi davranabilecegini. sanmıyorum.

O size söylemiş ama, sakın ümitlenme senle evlenmem, seni kendime aileme layık görmüyorum demiş. Kaç defa ayrılmış gitmiş canı sıkılmış geri gelmiş, her seferinde kabul etmişsiniz. Bir kez değil kaç kez aşağılamış sizi. Uyuşturucu kullanan çöp adamın birinden kurtulup başka çöp adam bulmuşsunuz. Bağımlı adamla silah zoruyla mı evlendirildiniz? Hangisi çocuğunuza layık bunların? Deprem sadece sizin evinizde mi oldu, kaç bin insan öldü toprağın altına girdi. Bir siz mi deprem yaşadınız, millet hala konteyner evde yaşıyor.

Yine gelmiş beddua, kınamayın başınıza gelmesin cehaleti. Sanki herkes uyuşturucu kullanan döven veya sevgilisinden utanan adamları arıyor da sınanmayın yazıyorsunuz. Beni bırak çocuğum hakkında olumsuz tek laf eden herifi paralarım, öz babası bile yapamaz. Siz hala gelir mi beni alır mı hayali kuruyorsunuz. Senin çocuğun kocaman, elalem ne der nasıl çıkarırım ortaya lafı sizi hiç incitmemiş. Kalkıp millete empatiden bahsediyorsunuz. Siz çocuğunuza empati yaptınız mı, sevgilim dediğiniz sünepeye çocuğum hakkında böyle konuşamazsın dediniz mi? Çocuğumu istemeyeni ben hiç istemem dediniz mi? Deseydiniz seviyorum özlüyorum diye ağlayacağınıza sevgilinizden soğurdunuz.

Son düzenleme:
5-6 sene mi? 🤔

Ne kadınlar var evladını bir ömür bekleyen, Üniversiteye hayata adım attıran.. Sonra hayatına bakan.

Peh.. Bir de yazıyor. Şunlar şunlar başıma geldi diye ona rağmen yangının bitmemiş.
Çocuk 7 yaşındayken elin adamının memleketine gidip gelmişsin..Pes!
Giderim size ne ? Namusumun bekçisi misiniz ? İstersem yolun ortasında seks yaparım bu sizi alakadar etmez. İnsan gibi konuşmayı bilmiyorsanız konuşmayın. Hoş konuşsanız da size yanıt vermeyeceğim bu saatten sonra. Kendi kendinize ötebilirsiniz

O size söylemiş ama, sakın ümitlenme senle evlenmem, seni kendime aileme layık görmüyorum demiş. Kaç defa ayrılmış gitmiş canı sıkılmış geri gelmiş, her seferinde kabul etmişsiniz. Bir kez değil kaç kez aşağılamış sizi. Uyuşturucu kullanan çöp adamın birinden kurtulup başka çöp adam bulmuşsunuz. Bağımlı adamla silah zoruyla mı evlendirildiniz? Hangisi çocuğunuza layık bunların? Deprem sadece sizin evinizde mi oldu, kaç bin insan öldü toprağın altına girdi. Bir siz mi deprem yaşadınız, millet hala konteyner evde yaşıyor.

Yine gelmiş beddua, kınamayın başınıza gelmesin cehaleti. Sanki herkes uyuşturucu kullanan döven veya sevgilisinden utanan adamları arıyor da sınanmayın yazıyorsunuz. Beni bırak çocuğum hakkında olumsuz tek laf eden herifi paralarım, öz babası bile yapamaz. Siz hala gelir mi beni alır mı hayali kuruyorsunuz. Senin çocuğun kocaman, millet ne der nasıl çıkarırım ortaya lafı sizi hiç incitmemiş. Kalkıp millete empatiden bahsediyorsunuz. Siz çocuğunuza empati yaptınız mı, sevgilim dediğiniz sünepeye çocuğum hakkında böyle konuşamazsın dediniz mi? Çocuğumu istemeyeni ben hiç istemem dediniz mi? Deseydiniz seviyorum özlüyorum diye ağlayacağınıza sevgilinizden soğurdunuz.
Adam haklı. Siz olsaydınız bir çocuklu biriyle evlenir miydiniz hiç çocuğunuz yokken ? Ben söyleyim yapmazdınız. Ben bir çıkar yol aradığım için buraya geldim. Acaba olmaz mı bir çaresi yok mudur diye geldim. Benim çocuğumu bir gün olsun kırmadı üzmedi ne dediyse yaptı. Küfür etmedi ben başkasının pcne bakamam demedi adam. Kibar bir dille çocuğun çok büyük yanıma yakıştıramıyorum dedi ben hak veriyorum. Ha bunu kabullenen erkekler yok mu var neden var çünkü bir yerde kolay geliyor belliki. O şanslı kadınlardan olma ihtimalim var mı diye yazdım buraya

Bence ayrılmaniz iyi olmuş. Hiç baba olmamış biri, çocuğunuz da büyük çocuğunuza iyi davranabilecegini. sanmıyorum.
Sevgiliyken iyi davranıyordu ama evlenseydik nasıl olurdu aynı evin içinde çok daha farklı oluyor tabi bilemiyorum

Çok çile çekmişin ama ergen gibi aşk acısı çekiyon. Bi de bensiz yaşayamaz bana döner diye düşündüm yazmışsın. Bacım az büyüsen mi? Hayat bu gerçek hayat. Kimse sensizlikten ölmez ama evladın çok acı çeker. Sen sadece oğluna lazımsın. Bunu hiç unutma. Elin herifi ihtiyacını gidermiş. Ohhhh kolay lokmasın işte. İş ciddiyete binmesin diye de kaçmış.

Sen hala 17'lik kız gibi ağla. Ya delirecem yaa
Allah insanoğlunu iki kişi yaratmış ki sevsin sevilsin diye. İnsanlar aşk acısından kitaplar şarkılar yazıyor. Bu dışarda tonla acıklı aşk şarkıları söyleyen sanatçılar neden var ? Bir çocuğum var boşandım diye benim aşk acısı çekmeye hakkım yok mu insan değil miyim ben kimseyi sevemem mi ? Hayvan mı oldum ikinci el mi oldum boşanınca çocuğum olunca ? Sizin de eski sevgilimden farkı yok zihniyetinizin

Back
X