• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evlenmek değil beraber yaşamak istiyor

Erkekler nasıl böyle çakal olabiliyorlar,kendilerinden yaşca çok daha küçük genç hanımları nasıl tavlamayı başarabiliyorlar hayret ediyorum doğrusu.Kendilerine bağlamayı başarana kadar duymak isteyeceğiniz güzel sözleri söyleyip,bir iki romantik tavır sergileyip,olayı hallediyor,sonrasında her istediklerini yaptırmaya başlıyorlar sanırım.Evlilik dışı çocuk istemekte pek parlak bir fikirmiş.Hadisin,yürüsün gitsin oradan.Kendinizi oyuncak ettirmeyin şöyle insanlara deyip çekiliyorum.

Kadınlar salak afedersiniz. 40lık kart horoza kanan 25yaşındaki kızlardan çok var ama 40lık kadın için hayatımı heba ederim diyen 25lik erkek göremezsiniz. 100 kez yazdım kadınlar biraz uyanık olsunlar artık.

Demek zengin ..
Yaşadın desene :deli:
Yani genelleme yapmıs gibi olacagim ama bu kadar yaş farkı, bu kadar genç bir kız ancak erkek zenginse birlikte olabiliyorlar, başka türlu al o adamın maddi gücünü seyreyle bakalim iliski ne kadar sürüyor:kahve:

Ne alakası var anlamadım kadınlar 30unu geçince değerleri bitip çöpe mi çıkıyor? Ben 30u geçtim, ama benim de bir ailem var ağaç kovuğundan gelmedim böyle bir adamı ailemin karşısına çıkaramazdım. Annecim bu da nikahsız çocuk yapalım diyen bir bey işte diye anneme tanıştıramazdım.
30 yasinda kadin cop olmuyor aksine bilincli oluyor.30 yas8nda bi kadin ne istedigini bilir bunu yapar ya da yapmaz.ama 23 yasinda biri yapar ve pisman da olur.ayaklari yere basmaz.

Rüyasında aynı eve yerleştiğimizi görmüş işte ben onu terk ediyomuşum nasılsa evli değiliz diyomuşum .uyuz olmuş buna sabah kalkmış bana anlatıyo. Hani bana öyle bi empoze etmeye çalışıyo evli olmadan beraber yaşarızı.

Çok fena bu adam, evlenmeye falan ikna etmeyin derim. Baskıyla olmaz bu işler.
-
Bu arada konu sahibi 29 yaşında, sevgilisi 44 yaşındaymış.

merhaba arkadaşlar canım gerçekten çok sıkkın :KK43:

Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.

Onu evliliğe nasıl ikna edebilirim ?
Etme. Kimsenin psikolojisini hayatını düzeltecek kadar uzun değil hayat.

Evlenmeye nasıl mı ikna edersin? Bence o seni ikna etmeli. 38 yaşında bulmuş gencecik kızı. Bence sizinki daha çok hayranlık. Bırak evlenmeyi sağlıklı bi ilişki yaşayabileceğinizi sanmıyorum. 15 yaş medeni durum farkı. Bir de adam size aşık değil belli ki. Ne yaparsan yap ama kendini kullandırma. Sevgililik cinsellik vs herşeyi yaşar ama evlenmek istemez bunun kullanıp atmaktan farkı nedir? Aşık gibi davranması veya gerçekten sevgi duyması di mi? Gerçekten seviyordur belki ama hayat malesef çok acı olabiliyor. Onun herşeyi yaşadığı sevgilisi olma, aşık olsan dahi. Evlenmeyeceksiniz çünkü
Kadınlarımız ne kadar özgüvensiz ya
25 ilk kız 38 yaşında adamı evliliğe ikna etmeye çalışıyor

sevmiyo aşık değil mi diyosunuz şimdi
Malesef değıl. Sende demissin baska.birine asik olduğu an rahatca vazgecip gidecek. Olan senin yillarina olacak. Ve sana karsida hic bir vicdan azabı çekmeyecek. Ben sana en basindan dedim sende kabul ettin omr boyu diye bir soz vermedim diye yuzlu cikacak. Senin butun hayatin alt ust olup psikolojin bozulacak.
Cocuk konusuna gelince bile seven erkek sevdigi kadindan gayri mesru cocuk istemez öyle değil mi? Cocugun ne gunahi var. Ya sonra nufusuna bile almaya tenzzur etmezse. Cok öyle vakalar.
Resti cek evleniyorsa evlensin evlenmiyorsa ayril.gitsin. cok seviyorum demissin ya inan zor da olsa geciyor unutmasanda alisirsin acin taze kalmaz. Kimbilir belki yeniden asik olur dogru insani bulursun. O zaman zaten aklina bilr gelmez.

Ayni durumda bi arkadasim 10 yillik birliktelik nikah yok bide cocuk yaptirdi kiza oda tamam doguma 1 ay kala herkez duydu tabi bebek gelicek adam kacti gitti duyulunca kiz babalik davasi ve tazminat davasi acti yillarca surdu evlilik olmadigi icin cogu hakdan muaf cocugunu 1 kere dahi gormedi gidis o gidis ...kisaca gectim ayrintilar daha uzucu sakin kendinizisevgi ask ugruna kullandirtmayin seven adam aslan gibi adabiyla yapar herseyi oyle hesaplara girmez aklinca . Benden nacizane tecrubeyle sabit fikir... sevgiler

Beraber yaşamaya diyelim ki tamam dediniz. Peki nikahsız çocuk doğuracak cesaretiniz var mı. Gerçekten yürek yemiş olmak lazım. Bu hayatta, kabul ediyorum hiç bir şeyin garantisi yok ama hamile kalınca kaçıp gitmeyeceğini nerden biliyorsunuz. Nikah size ve çocuğa her türlü yasal hakkı verir. Bu nedenle ne imam nikahı ne başka bir şey, resmi nikah.

Sevgilim evlenmiş boşanmış biri ve ben onu aşırı derecede çok seviyorum. Lakin kendisinin aklında bir daha evlenmek asla yok. Evlenmeyeceğini ancak benimle beraber yaşamak istediğini benden bir bebek istediğini falan söylüyor. Ya ben ne yapıcam ben onunla beraber yaşayamam ama çok seviyorum evlensin istiyorum benimle. Ne yapmalıyım ? Ne olur bir akıl fikir verin ? Biliyorum o da beni seviyor ama evlenmiyor.

Kusura bakma da o düşünce de olan insan sevilir mi ?

Neden ediyorsunuz. Adam yaşamış görmüş sevmemiş. Size uymuyorsa ayrılın. Tekrar böyle bi duruma sürüklemeyin. Belliki ağzı yanmış ve istemiyor. Zorla evlenirse yine mutsuz olacak bence.

Back
X