- Konu Sahibi sabracadabra
-
Ama bana göre, hazır olmak ve bazı şartlar elbette önemli ama, insan sevdiğiyle olmak için can atar.
merhaba kızlar..aslında başlığa bakıp beni evlilik delisi sanmanızdan korkuyorum..ama asıl sorunum şu :
sevgilimle 2 yıldır çıkıyoruz ve her normal ilişkide olduğu gibi evliliğe doğru gittiğimizi düşünüyordum kiii sevgilim evlilikle ilgili düşüncelerini dile getirene kadar! anne babası boşandığı için evlilik onun için çok korkutucuymuş falan filan..tamam bunu anlarım ve zamanla düzelir diye umut edebilirim...ama asıl ağzındaki baklayı çıkardı..bu yıl ikimiz de okulu bitirdik ve o 3-4 sene hayatını yaşamak istiyormuş! Buarada ikimiz de 25 yaşındayız..yani ben onu bekliym mi 30 uma kadar :sinifsinif:
düşüncelerini öğrendikten sonra ister istemez ilişkimden soğudum..:gitme: çünkü resmen biteceğini bile bile çıkıyoruz..ayrılmak istediğimi söyledim ama bizim senle bi sorunumuz yok ki diyor...tamam seviyorum ama adam resmen hayatımı yaşıcam diyor ben onu mu bekliym! napıcam bilmiyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu lafları duyduğum gibi ilişkiyi bitirirdim.
Günümüzde flört tamamen hayatın akışı gibi görünsede bence tamamen evlilik için deneme süresidir.
20 yaşından sonra her bir ilişkiye başlayınca evlilik yoluna girmeyi düşünür.
Bunu çok hmm alaturka bulanlarda oluyor ama hayat bu.
O gezip tozmak isteyebilir hakkı ama sizin hayatınızı gasp etmesine izin vermeyin.
Sizinle 5 yıl sonra evleneceği bile belli olmayan bir adam için vakit kaybetmeyin.
Ayy evlilik herşey mi ayy biz çok iyi anlaşıyoruz geyikleri yaşıtlarınız balayına giderken,toplumda tek bekar siz kalmışken,annelik duygunuz tavan yapmışken,toplum içinde sevgilinle uzun zamandır birliktesiniz niye evlenmiyor seninle diye ima da bulunurken hiç de göründüğü gibi olmuyor.
hayatını yaşamak istemesinden kastı neymiş beyfendinin?
başka kızlarla gezmek tozmak mı?
evlenin beraber yaşayın hayatınızı gezmek istiyorsa beraber gezin..
ama 3-4 sene beyfendi hayatını yaşasın diye sizin hayatınızdan çalamaz
benim sevgilim de 3 yıl sonra evlenmek istediğini söylüyo ama nedenleri farklı..okulun bitmesi+askerlik+staj+para kazanıp birikim yapma
okulu bitsin tüm bunlar gerçekleşsin yine yan çizer mi orasını bilemem yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?