- Konu Sahibi sabracadabra
Hayatini sizinle evlendikten sonra yasasin:1shok:
Neymis bu hayat yasamak, nasil oluyormuskiakannehir
Neymis bu hayat yasamak, nasil oluyormuskiakannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen düşünüyorum da evlilik gercekten kolay bir şey değil..
dediğim gibi bu ctesi ve ondan sonraki ctesi evlenecek 2 tane çok yakın arkadasımız var..ikisininde yaşadıklarına birebir şahit olduk ve maddi acıdan o kadar zor ki..
isin icinden nasıl cikicaz diye dusunmekten beynimi yiyorum..
o kadar çok para gidiyor ki..ev ayrı gelinlik damlatlik ayrı düğün yeri vs..
evlendiğin anda borca girmiş oluyorsun,taksitler yiyor bitiriyor insanı..
erkek egemen bir toplum olduğumuz için,bütün bu yük bir tek erkeğin omuzlarindaymis gibi hissediyor erkekler..bir de bunların üstüne ev geçindirme derdi,kira da eklenince; evlilikten kaçan erkekler türüyor..
e bizlerde ailelerimize sevdiğimiz adamın mukemmel olduğunu göstermeye çalışıyoruz..düzgün bir ısı olduğunu,iyi para kazandığını göstermek istiyoruz..şahsen öyle istiyorum..suan da da erkek arkadaşımla nisan,soz yapabiliriz..ama ben bunu istemiyorum..çünkü suan ciddi bir isi yok..suan ailemin karşısına cikarabilecegim konuma sahip değil..
düğün desen,doğal olarak bizler en iyisi en güzeli olsun istiyoruz..kucuklugumuzden beri hayalini kurduğumuz ani en iyi sekilde yasamak istiyoruz..iste bu da para demek oluyor..
erkek arkadaşımla en büyük hayalimiz; borcsuz evlenmek..tabiikide bu asla mümkün olmayacak..ailelerimizin de maddi destekte bulunmasını da istemiyoruz..ama bu da asla mümkün olmayacak..Türkiye şartlarında zaten ne kadar maaş alabilir ki bu dediklerimizi yapabilelim?
evlenmek;çok zor çok..maddi gücün yoksa eğer..bence erkekleri evlilikten sogutan en büyük sebepte bu..haksızda sayılmazlar..
Merhaba Cekhu
Kişiler evliliğini ileride çok fazla maddi sıkıntı çekmemek için erteleyebilirler
Bu çok normal. . .
Belli bir amacınız olur şu kadar birikim yaptıktan sonra evliliğe adım atarız die kararlaştırırsınız
Oysaki arkadaşın sevgilisi hayatını yaşamak için erteliyor. Banada garip gelen bu![]()
merhaba arkadaşalar
hepinizin yorumunu tek tek okudum ve herkese teşekkür ediyorum..hepiniz çok haklı yorumlar yapmışsınız..ben de görüyorum birçok şeyi ama 2 yılın verdiği alışkanlık sanırım bir anda bitmiyorçok denedim
geçen gün esprisine seni sarhoş edip imza attırıyomuşum falan dedim..aramızda bu konu geyik haline geldi çünkü. Ama o "bana tirilyonlar verseler de o masaya oturmam" dedi..benimle evlenmek bu kadar kötü demek diye çıkıştım..o da "hayır evlilik kötü" dedi...
Kafamda net olarak onunla olmayacağını biliyorum artık..sadece eylülde Tus'a girecek diye sınav öncesi ayrılmak istemiyorum..
yıllarca çıkıp evlenen insanlara öyle özeniyorum kioysa ne çok isterdim sevgilimle gelecek planları kurabilmeyi...sil baştan birini tanımak,alışmak....off
(
merhaba arkadaşalar
hepinizin yorumunu tek tek okudum ve herkese teşekkür ediyorum..hepiniz çok haklı yorumlar yapmışsınız..ben de görüyorum birçok şeyi ama 2 yılın verdiği alışkanlık sanırım bir anda bitmiyorçok denedim
geçen gün esprisine seni sarhoş edip imza attırıyomuşum falan dedim..aramızda bu konu geyik haline geldi çünkü. Ama o "bana tirilyonlar verseler de o masaya oturmam" dedi..benimle evlenmek bu kadar kötü demek diye çıkıştım..o da "hayır evlilik kötü" dedi...
Kafamda net olarak onunla olmayacağını biliyorum artık..sadece eylülde Tus'a girecek diye sınav öncesi ayrılmak istemiyorum..
yıllarca çıkıp evlenen insanlara öyle özeniyorum kioysa ne çok isterdim sevgilimle gelecek planları kurabilmeyi...sil baştan birini tanımak,alışmak....off
(
Bu lafları duyduğum gibi ilişkiyi bitirirdim.
Günümüzde flört tamamen hayatın akışı gibi görünsede bence tamamen evlilik için deneme süresidir.
20 yaşından sonra her bir ilişkiye başlayınca evlilik yoluna girmeyi düşünür.
Bunu çok hmm alaturka bulanlarda oluyor ama hayat bu.
O gezip tozmak isteyebilir hakkı ama sizin hayatınızı gasp etmesine izin vermeyin.
Sizinle 5 yıl sonra evleneceği bile belli olmayan bir adam için vakit kaybetmeyin.
Ayy evlilik herşey mi ayy biz çok iyi anlaşıyoruz geyikleri yaşıtlarınız balayına giderken,toplumda tek bekar siz kalmışken,annelik duygunuz tavan yapmışken,toplum içinde sevgilinle uzun zamandır birliktesiniz niye evlenmiyor seninle diye ima da bulunurken hiç de göründüğü gibi olmuyor.