Sevgilim evlenmek istemiyor... :(

Benim erkek arkadaşımda bundan 6-8 ay öncesinde okul tatilinde gelecek ve söz yapacak bir kaç yıl sonra da evlenip yurt dışında yaşayacaktık ama dün kararı değişmiş olsa gerek ki okulunun ne zaman biteceğinin belli olmadığından askere ne zaman gideceğinin belli olmadığından bahsediyor.Birde ben seni ne zamana kadar bekleyeceğim dediğimde geleceksem bekleyeceksin gelmeyeceksem yedekte mi tutacaksın diyor.Adamın keyfi gelirse TR gelecek tut ki bekledim 4 sene sonra bana ben TR dönmekten vazgeçtim dese sap gibi beklediğimle kalacağım.Heralde bunlar evlenmek istemeyen erkek numaraları keşke direkt söyleselerde bizde kafamızı bu tür saçmalıklara yormak zorunda kalmasak.Kimsenin kimsenin hayatından çalmaya hakkı yok ama nedense erkekler bunu hala anlamadılar

yok arkadaş ya bunlardan bize ne eş ne de baba olur :hulya:
başından bilseydim hiç başlar mıydım yasakkelime

Keşke insanlar baştan niyetlerini baştan belli etseler ya da fikirleri değiştiğinde bunu kıvırmak yerine direkt söyleselerde herkesin gideceğine kalacağına karar verse.Oyalama taktiğine gerek kalmasa

Hayatımı yaşıcam ne demekmiş peki?
Hayatımı yaşıcam kelimesi bana başka kadınlarla gününü gün etmek istediğini anlatıyor yanlış mıyım?

madem hayatını yaşamak ıstıyormuş senınde Sevgiline vericeğin cevap bence çok açık

'' git hayatını yaşa o zaman '' ama bensız ..

kımse ıcın hayatı bekletmeye ertelemeye değmez .. bunu unutmayın ayrıca kımse vazgecılmez de deıl
sizi omrunuzun sonuna kadar yanında ısteyıp '' hayatı sızınle yaşamak '' ısteyen bırı mutlaka vardır..

6 yıldır birlikteyiz her şey çok güzeldi,benimle evlenmek için deliriyordu.2 çocuğumuz olucaktı batu ve duru,her şey kararlaştırılmıştı.derken şubatta okulu bitti ve yurtdışına çalışmaya gitti.nisanda ailemle tanıştırdım söz yapıcaktık.ama o ne yaptı kıvırdı evlenmek için erkenmiş niye aacele ediyormuşum.ve bugün 2011 ocaktayım artık ısrarla çaldırmasam aramıyor bile,sürekli yalan atıyor.bense hala bu yazı evlenicez diye büyük bir ümitle bekliyorum.depresyondayım her an intihar edebilirim diye korkuyorum kendimden.artık aglamak istemiyorum.

vaalla arkadaşlar seven erkkek evlenir ne olursa olsun bahane üretmez akıllı olmalıyız yoksa senelerimiz boşa gider hepimize hayırlısı diyorum

Son düzenleme:
ahha ahhh kocacığımın biz sevgiliyken söylediği sözler geldi aklıma ....
yaşanabilecek bir hayat varsa bunun seninle olmasını istiyorum demişti aşkım
seven erkek evlenir bencede gerisi bahane

bencede canim simdi erkekmi kaldiki biz sansliyiz eskilerdeniz simdikiler karidan beter!!!annelere sormak lazim...kari parasi yemek icin can atan tipler yaziklar olsun böyle erkeklere erkek sensin dimi sende calis karinda calissin simdi adam gibi adam yok....anlatilanlar gozlemlerim sonumuz cokda iyiye gitmiyor....

Bende ona direk ''Ozaman 5 yıl sonra görüşelim hadi eyvallah'' derdim...

Ahh ne güzel yazmışsın arkadaşım ağzına sağlık.Güzelim açıkçası hayatımdan çık bende kafam rahat başka kızlarla gezip tozayım diyor sende yedekte kalıcaksan kal senin kararın bunun türkçesi bu şunu da asla ama asla unutmayın seven vede evlenmek isteyen erkek bahane üretmez evlenir.Böyle b,r insana değil hayatından birkaçyıl saniyeni verme derim ben.Değmezzzz...

konu sahibinin hayatını yaşamak isteyen erkek arkadaşından ayrılmasına sevindim

Aynısı beniimm başımda ablası bosandıgı icin vee ablası evlllk hakknda hep olmsuz konstugu icin erkek arkımı soguttu buna ben bile şahit oldumm yanımda tekrarladı sevglmde bana evllkten korktugunu söyledi fakat hayatımı yasıcam demedi 30 yasnda sevglmm bizde 2 yıldr birlktyizz

Anne ve babasının ayrılmasından dolayı olan korkusunu anlarım elbette.
Ama onun istedigi sey cok farklı ortada eger gercek bir sevgi varsa insan sevdgine bir an önce kavusmak ister.

sanırım bu konuda yalnız değilmişim benim sevgilimde benimle 7 sene geçirdi sonra ayrıldık daha sonra hep geri dönüşler yaptı beni sevdiğini söylüyor ama ben inanmıyorum nasıl bir insan sevdiğini yanında istemezki :44:

28 yasindayim arkadaslar 2 sene once 2.5 senelik bir iliskim oldu evlenicektik aramizda bisiler gecti ayrildim sonra cok donmek istedi ama donmedim.Ardindan birisiyle tanistim onunla da 10 ay gorustum aramizda belli konularda anlasmazlik cikti ondan da ayrildim. Yalniz ikinci ayriligim beni cok etkiledi kendimi cok.yalniz hissettim sonra karsima o cikti gercekten sevdim deger verdim ama evlenmeyi dusunmuyo ve bana dedi ki benim daha evlenmeme 5 sene var senin zamanini calmak istemem ben.bu yolda yurumeye hazir degilim eger yurusem sana beni bekle demem seninle beraber gelirim dedi eger beni boyle kabul ediyosn.devam edelim benimle tanismak icin onca ugrasan bir insanin agzindan bunlari.duymak gercekten cok.canimi acitti. Onun gibi kimseden hoslanmamis, kimseye icim.isinmamisti simdi ise onunla da ayrildik tam bir cikmaza girdim gibi hissediyorum kendimi sanki hayatima hic kimse girmicekmis girse bile hep boyle uzulcekmisim gibi nasil davranmaliyim ne yapmaliyim bana tavsiyede bulunun lutfen

Bak ben 2 yıllık evliyim,eşimle 8sene önce tanıştım ama sana seven erkek evlenir falan demeyeceğim,çünkü çoğu ilişki ve evlilik bozuk sağlıksız ama seven erkek "hayatımı yaşayacağım"tarzı bi laf demez,erkeği bırak seven bir insan demez bunu çünkü aklından bile geçirmez,eşim bana biz sevgiliyken hayatımı yaşayacağım paylaşacağım kişi sensin demişti bu geldi aklıma, bizim zaten evlilik olayına bakış açımız da ileride gün olur ameliyat olur bi şey olur hastanede başında beklersin,işte güçte birbirine yardım edersin,gün olur mahkeme işi bi şey olur,hukuki açıdan,her tür açıdan dünya hali yani rahatça yanında olabilirsin den eşiyim dersin,kimse de karışmaz,sırf bu sebeple evlendik,bizi birbirimize evlilik bağlamadı yani gönülden bağlıydık,şöyle söyleyim sevgilin baştan biteceğini bilerek ilişkinize başlamış,ben sevgilinizde herhangi samimi bir duygu göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…