Sevgilim evlenmek istemiyor... :(

siz ona yol verin kendi hayatının tadını kendi başına çıkarsın..
aynı şeyi siz ona söylemiş olsaydınız ne yapardı hadi kızım bb derdi..

hayatını yaşama kastı ne acaba merak ettim eve karı kız atmak mı yoksa tek başına yaşayıp sorumluluk almayı öğrenmek mi yada dırdırsız ev yaşamak mı...
anne babası boşanan tüm çocuklar genelde böyle diyorlar evlenmem ben diye
ama bazısıda evine canı gibi sahip çıkıyo..çelişkili durum..

sevgilimle benim evlilik planları okula işle doğru orantılı aslında nerden baksan 5 yıl var
bi kere bile bu konuda konuşurken hayatımı yaşıcam ben demedi...

aklıma farklı şeyler geldi ne diyim günahı boynuna akannehir

birak yaa annesi babasi bosandigi icin evlilikten korkuyormus
onlarin kaderi oymus yapilcak bisey yok
iliskinden sogumanda cok normal
ayrica evlilik delisi falanda degilsin iliskiden evlilik beklemiyceksen
neden o insanla birlikte olasinki
ayrilmak en mantiklisi

BENCE o hayatını yaşamaya başlamadan önce sen hayatını yaşa ve bu adamı çıkar hayatından..o nasılsa hayatını yaşayacaktır her şekilde ...hiç değilse sen ne idüğü belirsiz bir adamın pençelerinden kurtulmuş olursun ...

yolla gitsin kızım hiç arkana bile bakma gerçekten seven insan sevdiği insanla olmak için can atar hayatın tadını tek başına değil birlikte almak ister hayatımı yasıcam korkuyorum laflarına hala inanıyormusunuz bırak neyi yasıyorsa yasasın sana hayır gelmez ondan devam edersen daha buyuk hayal kırıklıkları yasarsın

bugün ayrılmak istediğime dair msj attım..herşey birikti üst üste..kpss belli olcak ve yazazağım şehri ona göre tercih etcektim ama bana "bana göre plan yapmanı istemem sonra seçtiğin şehirde mutlu olamazsan bana suç bulursun" vs gibisinden bişiler söyledi...kısaca hayatını bana göre şekillendirme der gibiydi..ben de zaten öyle yapmıcam dedim....bunu öğrenmem iyi oldu çünkü aileme yakın olan bir şehri tercih etmek mi yoksa ona yakın bir yeri seçmek mi diye içim içimi yiyordu..
az önce onu sevdiğimi ama artık yorulduğumu,boşa kürek çektiğimi ve ayrılmak istediğimi söyledim..bu defa ciddiyim yazdım..çünkü defalarca denedim ama her defasında beni vazgeçirdi..
hala msj atmadı..1- ya gerçekten bana kızdı ve cvp yazmıcak 2-yarın yine şebeklik yapıp arayacak ve yine vazgeçirmeye çalışcak...
iradeli olmam lazım ilerde daha fazla üzülmemek için...ama çok canım acıyor...hayatımın 2 yılı, emeklerim, yaşananlar.....hepsi içimi acıtan bi acı olarak mı kalcak artık? :sinifsinif:

aman taviz verme sakn. Sen kabullendikçe o evlilik sorumluluğunu almayacak. Sen bitirmekte kararlı olursan iki ihitmalden biri olur
1-ilişkiniz biter
2-bir süre sonra (seni gerçketen seviyorsa) evliliğe sıcak bakar
Dik dur kararlı ol. Sakaryada okumuşsun bende orada okudum hendeği bilirim. Oh ne ala Hendek gibi, ünversiteli için sıkıcı olan bir ilçede vaktini geçir. okul bitince evlenmem de. Yaprağına kırt kırt sapına gelince mee lmaz:

sabah msj attı "aferin çok güzel intikam aldın" yazmış....
ben de "böyle düşünüyosan beni hiç tanımamışsın, sadece yolundan çekliyorum..artık içinde ben olmadığım gelecek planlarını rahat rahat kur" gibisinden bişiler yazdım...zaten şu sıralar deli gibi tus çalışıyo, ayrılığımızı düşünemeyecek kadar önem verir derslerine..sınav arifesinde ayrılmazdım yoksa..ama buna kafa yormuycağını biliyorum..yine ses yok...er geç yaşıycam bu ayrılık acısını bari şimdi yaz tatilinde ailemin yanındayken biraz kafam dağılıyor..
tşk ederim hepinize, birilerinin desteğini almak gerçekten iyi geliyor.

hayatımı yaşayacağımda kasıt

yiyecem içecem gezecem tozacam kafama göre takılacam hovardalık yapacam yeri geldi mi çapkınlıkta yapacağım bir gün orada birgün burada feneri söndüreceğim.

ha bunu demeye hakkı var sonuçta hayat kendi hayatı istediği gibi yönetir.

ama o zamanda tutup uzun süreli evliliğe doğru yol alan bir ilişki kurmayacaksın. kimseninde hayalleriyle oynamayacaksın. sevgiliniz hatalı, böyle bir düşüncesi varsa kısa süreli ilişkiler yaşamalıydı.

size diyebileceğim ayrılın hayır yok bu adamdan size.

artık uğraşmaya gücüm kalmadı....bitti tamamen..tüm gün ağlaya ağlaya dolaştım evin içinde..geçicek biliyorum..dayanmak zorundayım...zaten bu kez barışmak için bi hamlede de bulunmadı..o da gördü artık ikimizden birşey olmayacağını

sabracadabra seni ne kadar mutsuz ettiğini düşünmeyen bencil birine karşı niye "tus arifesinde ondan ayrılmamalıyım" diye endişeleniyorsun anlamıyorum.
hayır yani, niye bu şefkat? "ASLA EVLENMEM" gibi sert ifadelerle kalbini hiç düşünmeden kıran birinden bahsediyoruz. niye endişeleniyorsun ki tusu bekliyim falan?

tam sınavının öncesinde terk et. eğer biraz olsun üzülürse seninle barışmak isteyecektir.
hiçbir tepki vermezse de, zaten hiç üzülmemiştir. bir güzel sınavına girip başarılı olacaktır.

Allah yardımcın olacaktır bu süreci atlatmana. İnşallah Rabbim ileride sana bunları unutturacak birini de çıkaracaktır karşına. Üzme kendini, belki de o sözlerle her gün üzülüp sonumuz ne olacak diye kara kara düşünmektense bir kere üzülüp zamanla acıyı yok etmek daha iyidir.

üzülme canım ya, valla üzülme.. Biliyorum canın acıyor ama kendini teselli etmeye çaliş.. seni hak etseydi Beklentilerine ayak uydurmaya çalişirdi.. herkesin Beklentisi farklıdır, eğer senin hayallerine ortak olmayacaksa şimdiden Bitsin.. Ben de daha 2 aylık ilişkimde ilerde evliliği düşündüğümü evliliğe yönelik Bir ilişki istediğimi söylemiştim sevgilime, Ben evliliğe sıcak Bakmıyorum sorun sen değilsin Ben hiç düşünmedim düşüneceğimi de sanmıyorum demişti.. ne yani gezecez eğlenecez ama yuva kurmicaz öyle mi dedim, Bana ters geliyor elimde değil evlilik Bana saçma geliyor demişti.. o zaman ayrılacaz, Benim aşka Bakışım bu yönde değil, evlenmeyeceğim Bi adamla Birlikte olamam dedim.. tamam ayrılalım dedi.. kalktım kapıdan çıkıp eve gelecektim tuttu kolumdan tamam ilerde her şey yolunda giderse evleniriz söz dedi. sana Bana hemen nikah kıy demiyorum evlilik delisi değilim ama Ben asla evlenmem diyorsan senle görüşemem dedim.. odur budur Bunun şakasını Bile yapmıyor.. o yüzden tavrın net olsun, öyle mi düşünüyosun o zaman Bana uygun değil deyip yollarını ayıracaksın.. ilişkide Biraz Bencil olacaksın.. karşındaki insanın Beklentilerine uyması gerekir.. uymuyosa kalBini değil mantiğini devreye sokacaksın.. Ben de ölmüyorum evlenmek için, ama sevgilim hala evliliğe sıcak Bakmıyorum dese Bi dakka işim olmaz.. çünkü ne yöne doğru gittiğimi Bilmek istiyorum. ne yaşadiğimi Bilmek istiyorum.. sen de ayrılma kararında net ol.. geri adım atma.. o zaten geri adım atip Ben aslında şöyle demek istedim Böyle demek istedim diyecektir..

kesinlikle geri adim atmayin..ne sizden ne de zamaninizdan calmasina izin verin.simdi devam ederseniz tam 5 sene evlilikten bahsedilmeyecek ve siz o zaman 30 olacaksiniz peki ya sonra o saatten sonra ne olacak?inan o zaman gelince simdikinde cok daha fazla dokunur ayrilik,maffolursun.birde cevre ve aileye birsey diyemeyeceksiniz..onunu goremedigin bir yola kesinlikle girme..
once ben de planlarini baskasina degil kendine gore yap derim..
eger gercekten seviyorsa mutlaka karsiniza cikar hemde sizin istediginiz ve olmasi gerektigi sekilde..

Son düzenleme:
çocuk zaten ayrılalım demiş ama kendi ayrılmak isteyipte suçu kendi üstüne almak istemiyo..sen üzülürsün kırılırsın diye direk ayrılalım diyemiyo bunu üstünede alamıyo..zaten bunu bile beceremiyen biri ile beraber olmanın bir anlamı yok .beklerim dersen gençliğine yazık..kısacası game over

tşkler hepinize..gerçekten ağlama krizlerimde burayı okumak iyi geliyor..2 gündür hiç haberleşmiyoruz..zaten onun da istediği buymuş meğer...
2 yıldır çıkıyorduk ve aslında bu evlilik muhabbeti son sene baya gündeme geldi ve düşüncelerini öğrendim..daha önce pek açmıyordum..ne zaman mezun olacağımızı anladık, işte ozaman ciddi mevzulara geldik...başından bilseydim de kesin onu değiştireceğimi düşünürdüm..ama artık hiç gücüm yok...ya o kadar özenirdim ki sevgilisi ile gelecek planı yapan arkadaşlarıma..yalandan bile olsa geleceğe dair bişiler duymak..doğru olanı yaptığımı biliyorum ama ne yazık ki içimde bi yerlerde hep acısını yaşıycam..içimde kaldı derler ya öyle bişi...

Süpersin ...
Ne kadar acı cektiğini , üzüldüğünü anlayabiliyorum ..
Sen 2sene içinde kurtarmişsin kendini benim 4 sene oldu ve o kadar zor geliyo ki ayrilmak bana. Seninle aynı şeyleri yasiyorum cok kırıcı ve inciltici şeyler bizler için.

zaten bitmeyecek mi bi gün , en iyisini yapmişsin.
Umarım bende senin gibi olabilirim.

"seni başımdan atmak için aramadığımı sanma..sadece bu işin iyice çocuk oyuncağına döndüğünü düşünüyorum..sırayla ayrılıyoruz ne de olsa" yazmış :sinifsinif: ben de seven insan çaba gösterir sen herşeyi hemen kabullendin yazdım..ama yine yanıt yok..aklımı karıştırmasından korkuyorum ama buna izin vermiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…