- Konu Sahibi sabracadabra
-
bugün ayrılmak istediğime dair msj attım..herşey birikti üst üste..kpss belli olcak ve yazazağım şehri ona göre tercih etcektim ama bana "bana göre plan yapmanı istemem sonra seçtiğin şehirde mutlu olamazsan bana suç bulursun" vs gibisinden bişiler söyledi...kısaca hayatını bana göre şekillendirme der gibiydi..ben de zaten öyle yapmıcam dedim....bunu öğrenmem iyi oldu çünkü aileme yakın olan bir şehri tercih etmek mi yoksa ona yakın bir yeri seçmek mi diye içim içimi yiyordu..
az önce onu sevdiğimi ama artık yorulduğumu,boşa kürek çektiğimi ve ayrılmak istediğimi söyledim..bu defa ciddiyim yazdım..çünkü defalarca denedim ama her defasında beni vazgeçirdi..
hala msj atmadı..1- ya gerçekten bana kızdı ve cvp yazmıcak 2-yarın yine şebeklik yapıp arayacak ve yine vazgeçirmeye çalışcak...
iradeli olmam lazım ilerde daha fazla üzülmemek için...ama çok canım acıyor...hayatımın 2 yılı, emeklerim, yaşananlar.....hepsi içimi acıtan bi acı olarak mı kalcak artık? :sinifsinif:
artık uğraşmaya gücüm kalmadı....bitti tamamen..tüm gün ağlaya ağlaya dolaştım evin içinde..geçicek biliyorum..dayanmak zorundayım...zaten bu kez barışmak için bi hamlede de bulunmadı..o da gördü artık ikimizden birşey olmayacağını
bugün ayrılmak istediğime dair msj attım..herşey birikti üst üste..kpss belli olcak ve yazazağım şehri ona göre tercih etcektim ama bana "bana göre plan yapmanı istemem sonra seçtiğin şehirde mutlu olamazsan bana suç bulursun" vs gibisinden bişiler söyledi...kısaca hayatını bana göre şekillendirme der gibiydi..ben de zaten öyle yapmıcam dedim....bunu öğrenmem iyi oldu çünkü aileme yakın olan bir şehri tercih etmek mi yoksa ona yakın bir yeri seçmek mi diye içim içimi yiyordu..
az önce onu sevdiğimi ama artık yorulduğumu,boşa kürek çektiğimi ve ayrılmak istediğimi söyledim..bu defa ciddiyim yazdım..çünkü defalarca denedim ama her defasında beni vazgeçirdi..
hala msj atmadı..1- ya gerçekten bana kızdı ve cvp yazmıcak 2-yarın yine şebeklik yapıp arayacak ve yine vazgeçirmeye çalışcak...
iradeli olmam lazım ilerde daha fazla üzülmemek için...ama çok canım acıyor...hayatımın 2 yılı, emeklerim, yaşananlar.....hepsi içimi acıtan bi acı olarak mı kalcak artık? :sinifsinif:
sabah msj attı "aferin çok güzel intikam aldın" yazmış....
ben de "böyle düşünüyosan beni hiç tanımamışsın, sadece yolundan çekliyorum..artık içinde ben olmadığım gelecek planlarını rahat rahat kur" gibisinden bişiler yazdım...zaten şu sıralar deli gibi tus çalışıyo, ayrılığımızı düşünemeyecek kadar önem verir derslerine..sınav arifesinde ayrılmazdım yoksa..ama buna kafa yormuycağını biliyorum..yine ses yok...er geç yaşıycam bu ayrılık acısını bari şimdi yaz tatilinde ailemin yanındayken biraz kafam dağılıyor..
tşk ederim hepinize, birilerinin desteğini almak gerçekten iyi geliyor.
tşkler hepinize..gerçekten ağlama krizlerimde burayı okumak iyi geliyor..2 gündür hiç haberleşmiyoruz..zaten onun da istediği buymuş meğer...
2 yıldır çıkıyorduk ve aslında bu evlilik muhabbeti son sene baya gündeme geldi ve düşüncelerini öğrendim..daha önce pek açmıyordum..ne zaman mezun olacağımızı anladık, işte ozaman ciddi mevzulara geldik...başından bilseydim de kesin onu değiştireceğimi düşünürdüm..ama artık hiç gücüm yok...ya o kadar özenirdim ki sevgilisi ile gelecek planı yapan arkadaşlarıma..yalandan bile olsa geleceğe dair bişiler duymak..doğru olanı yaptığımı biliyorum ama ne yazık ki içimde bi yerlerde hep acısını yaşıycam..içimde kaldı derler ya öyle bişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?