- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilin normal değilDün tatil yerine gittik minubusteyken evli bi çift bindi bir oğulları var yanında biz arkada oturuyorduk onlar tekli koltuklara geçtiler çaprazımızdalardı yani. Yolu yarıladık zaten 15 dklık bi mesafeydi ben camdan dalıp gittiğim sırada aniden ona bi baktım kucağında oğlu olan kadına baştan aşağı bakıyor ama öyle normal bakmak değil gözleriyle yavas yavaş defalarca aşağıdan yukarıya bakıyor bilmiyorum anlatabildim mi ama bide yüz ifadesi de çok garipti sapık gibiydi. Napıyosun sen dediğimde direk irkildi aşkım sacmalama çocuğa bakıyordum oynuyo diye evli barklı çocuklu kadına bakar mıyım sen yanımdasın hem yapmadım dedi ama yüzü kızardı. Normalde bu nereye baktın meselesinden tartışırız benim abarttığımda olur zaten der demez nereye baktın diye hemen bağırır bana bakmıyorum diye ama bunda böyle bi tepki verdi. Elimi tutup güven bana falan dedi çok iyi davrandı.
Ve ayrıca benle tanıştıktan 1 ay falan önceye kadar sevgilisi olan hatta sevgilisi askerde bi kıza aylarca yürüdüğünü mesajlaştıklarını falan biliyorum içip içip aradığını doğum günü partisi hazırladığını.
Acaba düşünüyorum da evli veya sevgilisi olan kadınlara bi zaafı falan mı var psikolojik hasta olabilir mi
Bide erkek kardeşine ben yokken tabi, üniversiteye başlayacağı zaman tavsiye verirken çok afedersiniz bol bol karı şey yap diye bi cümle kurmuş, kardeşi başka bi ülkeye gittiğinde karı mı şeyyapmaya gittin demiş. İnsan kardeşine böyle der mi
Kızlar kafam çok karışık nolur dertleşelim
Kızlar bu arada sevgilim asker. Benim izin gününde yanına gelmiştim. Yazmayı unuttum
Bir an kocan diye okumuşum,sevgilin olduğunu fark edince rahatladım. Biraz daha tanı. İyice bir taniDün tatil yerine gittik minubusteyken evli bi çift bindi bir oğulları var yanında biz arkada oturuyorduk onlar tekli koltuklara geçtiler çaprazımızdalardı yani. Yolu yarıladık zaten 15 dklık bi mesafeydi ben camdan dalıp gittiğim sırada aniden ona bi baktım kucağında oğlu olan kadına baştan aşağı bakıyor ama öyle normal bakmak değil gözleriyle yavas yavaş defalarca aşağıdan yukarıya bakıyor bilmiyorum anlatabildim mi ama bide yüz ifadesi de çok garipti sapık gibiydi. Napıyosun sen dediğimde direk irkildi aşkım sacmalama çocuğa bakıyordum oynuyo diye evli barklı çocuklu kadına bakar mıyım sen yanımdasın hem yapmadım dedi ama yüzü kızardı. Normalde bu nereye baktın meselesinden tartışırız benim abarttığımda olur zaten der demez nereye baktın diye hemen bağırır bana bakmıyorum diye ama bunda böyle bi tepki verdi. Elimi tutup güven bana falan dedi çok iyi davrandı.
Ve ayrıca benle tanıştıktan 1 ay falan önceye kadar sevgilisi olan hatta sevgilisi askerde bi kıza aylarca yürüdüğünü mesajlaştıklarını falan biliyorum içip içip aradığını doğum günü partisi hazırladığını.
Acaba düşünüyorum da evli veya sevgilisi olan kadınlara bi zaafı falan mı var psikolojik hasta olabilir mi
Bide erkek kardeşine ben yokken tabi, üniversiteye başlayacağı zaman tavsiye verirken çok afedersiniz bol bol karı şey yap diye bi cümle kurmuş, kardeşi başka bi ülkeye gittiğinde karı mı şeyyapmaya gittin demiş. İnsan kardeşine böyle der mi
Kızlar kafam çok karışık nolur dertleşelim
Kızlar bu arada sevgilim asker. Benim izin gününde yanına gelmiştim. Yazmayı unuttum
Ah keskeŞortlu ? Topunuz bi defolup gitseniz artik su ulkeden.
Normal insan evladinin dusunceleri degil bunlar. Adam sapik.çok afedersiniz bol bol karı şey yap diye bi cümle kurmuş, kardeşi başka bi ülkeye gittiğinde karı mı şeyyapmaya gittin demiş.
En mantikli olanini yaptin. Hic dusunme bile gencecik kizsin elbette daha iyisini bulacaksinAyrildim
Bence uzak dur hiç güven veren bir tip gibi değil kardeşine böyle akıl veren bu kadar rahat bel altı konuşan bir adam..sen düşün
Şimdi şu kadına bakma olayına hiç şahit olmadınız diyelim. Ağzından "karı şey yap" lafı çıkan adamla birlikte olmak bile insanın midesinin almayacağı bir şey. Bu da mı bir işaret değil sevgilinizin kafa yapısı için? Umarım işaretleri görmemezlikten gelip, evlendikten sonra hüsrana uğrayan kadınlardan olmazsınız.
Sağa mı baktı?
Sola mı baktı?
İki çocuklu kadına mı baktı?
Üç çocuklu kadına mı baktı?
Esmer mi sarışına mı baktı?
Bu şekilde ilişki olmaz.
Ya birlikte olduğunu insana güveneceksin ya da güvenmediğin insanı hayatından çıkaracaksın.