Sevgilim evlilik fikrinden kaciyor

p3ngu3n225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
144
48
98
Kizlar 1 yillik iliskim var.
Ne zaman ciddi birseyler konussam gelecek vaad eden ki bunlar 3 -4 yil sonrasi onlara bile katilmiyor.Neden gelecek fikirlerine uzaksin diyince suan mutluyuz onemli olan o diyor.Gelecegi Allah bilir diyor.Ama gelecege dair hicbir plan yok hicbir umut hayal yok hicbir belirti yok.Hatta surekli kacislarda..(Bazen hakaret gibi uyuyor)
Ayrica gecmisimi didik didik edip kafaya takip beni sorduklarindan sorumlu tutuyor.
Tum kizlar boyledir soyledir diye kotuleyip beni de dahil ediyor.
Bana guvenmedigini soyluyor(tek bir hata yapmadim kimseye bakmdm bile)
Kiz arkadasmla bulusunca bazen inanmiyor bile resim atiyorum en tikky mekana gitmissin araniyorsun modunda takiliyor.Bazen gereksiz kurguluyor eski sevgilimle kiyasladigimi dusunuyor..
Onu cok seviyorum.Kaybetmekten korkacak derece de ama bu paronayak hal ve tavirlarindan gelecekte de devam etmesinden itham etmelerinden hem biktim hem korkuyorum...Birde neden bu kadar isteksiz hissiz bu adam anlayamiyorum..Sizce gelecekte benden umutsuz bu yuzden mi kaciyor bu yuzden mi kalbimi kirmaktan cekinmiyor(kendisi kati kuralci ve dinine baglidir.)

Seninle gelecek planı yok, bu yüzden bu planlara dahil olmak istemiyor. 1 yıl bazı şeyleri düşünmeye başlamış olmak için yeterli bir zaman. Eğer evlenip yuva kurmak istiyorsan bu kişi senin için doğru seçim değil. Boşa vakit harcama.

az once mesajlastik ustune gittim..Dedigi sey su;Benden oncekilerle de evlilik vs konustun mu? ne yapsam seni sevsem de bir yanim benim aklimi kurcaliyor diyor.Ani yasamakta israr ediyor.Dediginiz gibi saniyorum sevmiyor veya paronayak ama ben gercekten duzelecegne inanmis ve sevmistim..

kariyer hedefleri varmis. 4 5 yil evlilik dusnmuyormus.Az cok biliyordm ama 1 sene evlilkten konusmayalm dedi.Bildgim birsey icin kirilmak sacma geleblr fakat bilemiyorum.Ne yapmaliyim emjn olamiyorum..Tam da vize haftamdayim.Paronayk halleri evlenince devam eder diye korkuyorum ve de seviyorm...

Evlilik muhabbetini geçiyorum. Ama o güvensiz, paranoyak halleri hiiç normal değil. Hastalıklı düşünceler bunlar. Kaç kurtar kendini. Oldu ki evlendiniz. Şiddet de görürsün, her türlü özgürlük kısıtlaması da görürsün. Buraya yazıyorum. Bu adamı salla bence. Sana arkadaşınla otururken " aranıyor musun" diyen değil, " hadi bakalım, muhabbetiniz bol olsun" diyecek adam gibi adam bul. Sonra çok ağlarsın.

Saniyorum haklisiniz..Benim dedigim hicbirseye inanmiyor.Misal B cafede yanimda A vardi desem bile inanmaz.Nedeni ise onu ben soyluyormusum gercegi Allah bilirmis.Yani saygi cercevsni zorluyor bazen..Gozunu yumabiliyor.Eski sevglmi ruyasnda goruyor vs.Nedeni ise merakmis... Ayrilin diyorsunuzda ben bir umut hep duzelir bana guvenir diye bekliyordum.Cok ayrildim cok agladm yiprandm ama barstk.Onun beni unutmasi fikri agir geliyor...Bazen imkansz asklar olablrmis simdi daha iyi anliyorm

Sende ondan kaç tatlım.. seni sürekli aranan ahlaksızlıkla suçlayan bir adamı neden seviyorsun. Kaç yıllık evli kadınım kocam bile benden hesap sormaz böyle. Bu karaktersiz İle ömür geçmez? Ne demek kızlar söyle böyle konuşmalar yapmak??!!' Bıktım bu 3. Dünya ülkesi mantelitesindeki insanlardan. Yemin ediyorum yağmur ormanlarındaki erkek goriller bu tiplerden daha medeni.

Seven insan her halinle sever beğenir geçmişinle kabullenir, senin ki bahane üretiyor gibi geldi bana ama bilemem tabi.Bu sıkıntılar dışında araması vs ilgilenmesi nasıl?

sevıyorum da sevıyorum dıyorsun. senınkı bagımlılık bence. emın ol senden baska ona kımse dayanamaz. ben diyim

1 yıl birbirinizi tanımanız için iyi bir süre. demek ki onun çekindiği birşeyler var ki evlilik konusunda geri vites yapıyor. yani senin niyetin evlenmekse eğer, böyle bir adamla vakit kaybetme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…