Sevgilim evlilik fikrinden kaciyor

ortasını bulmak çok zor oldu çok. kıskanmayan da kötü. sapkınlığa giriyor iksi de . az önce bir konu okudum ben şok! eşi , kadına beni aldat diyormuş. oha ç.ş! bilemedim sonumuz nolacak.

Kardeş sen manyak misin?
Böyle adam benle evlilik düşünse kaçacak delik arardim, anlattiklariniz hiç normal değil.
Bence o evlilik düşünmesin siz ayrılık düşünün

ohooo manyak mı ne.

bütün sevgililerim bana evlenme teklif etti. (yaşıma rağmen evet) hepsini de sevdim. genciz sonuçta bizde hayaller kuruyoruz. çocuklarımızın isimleri bile belliydi. ahzıshaj

ayrıca aranıyorsu diyen adamdan bi cacık olmaz. terbiyesiz.

çünkü işlerine böylesi geliyo. maalesef bu böyle. mücadele mi? o da nedir. başka bişeyde sabret desen sabretmezler ama erkeğin kahrını çekmek 'sabretmek' oluyor.

çok kızıyorum böylelerine çok. bu kafayla giderse şu an ki geçnliği bi kaç sene sonra düşünemiyorum ben.

ortasını bulmak çok zor oldu çok. kıskanmayan da kötü. sapkınlığa giriyor iksi de . az önce bir konu okudum ben şok! eşi , kadına beni aldat diyormuş. oha ç.ş! bilemedim sonumuz nolacak.

Ama o bahsettiğiniz konuda sorun kıskanmamak değil ki. O adamın sorunu başka. Ben en fazla kişinin içinden ve hafif kıskanmasını kaldırabilirim. Hiç bir şekilde baskıcı ve müdahaleci adam kaldıramam şahsen.

Bir yıllık ilişkide gelecek düşünmeniz normal.Ama evlilikten ziyade size davranışlarını irdelemeniz lazım.Sana güvenmiyorum,aranıyorsun vs diyen adam evlendiğinde neler yapar kim bilir?Bile bile lades demeyin bence.

Ailesi beni istemezse bana sahip cikabilecegini sanmadigimi soyledim ve onayladi zaten...Saatlerce farkli farkli konularda tartistik.Bir sonuca varamadik.Kendimi yipratmam ve derslere odaklanamam disinda birseye yaramiyor bu mesele ve ruh halim.Dunyadaki tek adam deil biliorm ama pisman olmamak icin sabrediyorum.Birde artik kimseye guvenim kalmadi saniyorum ayrilsam tek istegim hayatta yillarca tek kalmak yalnizligima doymak..

Boyle insanlara denk gelmeniz sevndrici.Aslnda birsureye kadar beni de bu derece kimse sorglayamaz seven boyle sevsin diyordum nitekim ben sevdim ters kose oldum[

Reactions: KV_
Bence sen önce şunu düşün, böyle bir adamla bir ömür geçirebilecek misin. Sana zerre güveni olmayan, gittiğin yerden bile fotoğraf atmak zorunda olduğun bir adam evlenince sana nasıl davranacak hiç düşündün mü. Hayatını bir zindanda geçireceksin haberin yok. Bence böyle bir adamdan en kısa zamanda kurtul. Onu çok seviyorum falan de deme. İnan bana hepsi hikaye. Leylayla Mecnun kavuşsalardı aşkları üç ay sürerdi. Bu ilişkiyi bitirdikten sonra bir iki hafta ağlayıp sızlayacaksın, sonra hayatın devam edecek. Yok bitirmezsen iki seçenek var, çok büyük ihtimalle bu adam seninle belki iki üç ay, belki bir iki sene geçirip sonra seni bırakıp üç gün içinde anasının babasının bulduğu bir kadınla evlenecek ya da çok düşük bir ihtimal seninle evlenecek ama hayatını cehenneme çevirecek.

geçmişe takılı kalan bir insanla mutluluk hayaldir. herkes için sevmek evlenmek için yeterli koşul değildir. Gerçekten evli olmak özellikle kadın için çok büyük yük. diyeceğim su ki madem güzel bir mesleğe sahip olmak uzeresin evlilik üstüne düşünme, okul bittikten sonra daha özgür düşüneceksiniz.

Yol yakınken bırak adamı çok pişman olursun sonra. Belli ki seni oyalıyor, kendine güvensizliğini kıskançlıkla kapatıyor. Erkekler değişmez, sonra hayat zindan olur sana.

Halen birakmadiniz mi diyeceksiniz?Biranda ne olur ne hissederim diye dusnmktn yapamadim ama tedbir aldim.Uzak durdum uzaklastm mumkun mertebe.Nedeniyse ayrilik acisinin tesirini azaltmasi icin ama ayni davranislara devam ediyor.Rest cektim artik bu saatte..Ben buyum kabul edersen varim yoksan ve istedigin insan sekli farkliysa beni oyalama diye..Karari ona birakmakla hata etmis yine ozguvensz davranmis olabilirm fakat elimden ve icimden bundan baskasi gelmiyor.Paranayok hal ve tavirlariysa devam ediyor...Hem kotu davraniyor hem bu yuzden aldatabilecegimi dusunuyor ve inaniyor.Hem etken olup hem sbep olacagni bile bile yapmak anlasilir gibi deil.

"Ani yasamak" sadece geleceği değil, geçmişi de dusunmemeyi gerektirir. O sana eski sevgilini sorunca "ani yasayalim" de.

hayir boyle adamlara seviyorum seviyorum deyip popolarini arsa vardiriyorsunuz. sonra da gelip gene burda agliyorsunuz. bu kadar degersiz misiniz allah askina? zaten boyle adamin nesiyle evleneceksin ki? Turkiyede sikinti bu iste. aslinda dunyadaki kadinlarda da boyle. evlenmek icin sonsuz guven diye birseyin olmasi gerektigini anlamiyor kadinlar. iliski yuzde 20 kapasite ile yururken hemen aman evleneyim. aman evlen de gor gununu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…