- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi p3ngu3n225
-
Bazen bir evlilik programı izliyorum. Geçenlerde 20-21 yaşlarında bir kız geldi talip aramaya. Sözler şu: "benim kocam beni kıskanmalı. Bir kıyafet giyince söyle bir bakmalı, 'bunu beğenmedim, çok açık, şunu giy' demeli. Dışarıdan eve geldiğimde beni sorgulamalı. ' hangi arkadaşınlaydın, ne yaptın, nereye gittin' diye sorguya çekmeli. "
İşte ben orada "Pes" dedim. Bu kızları hangi aileler naaıl büyütüyor yahu. Güvensiz evlilik arıyorlar resmen. Ve rn kötüsü, bunlar doğurup aynı kendileri gibi insanlar büyütecekler. Yazık, vallahi yazık. O kadar tuhaf kadın ve erkek profilleri var ki o programlarda, bu sadece bir örneğiydi. 2016 Türkiye'sinin ortaçağ kadınları.
az once mesajlastik ustune gittim..Dedigi sey su;Benden oncekilerle de evlilik vs konustun mu? ne yapsam seni sevsem de bir yanim benim aklimi kurcaliyor diyor.Ani yasamakta israr ediyor.Dediginiz gibi saniyorum sevmiyor veya paronayak ama ben gercekten duzelecegne inanmis ve sevmistim..
Kıskançlığı sevgi ile bağdaştırıyorlar çünkü. Hani bi söz var ya seven insan kıskanır diye, şu forumda bile yüzlerce kez okumadık mı bunu? Kıskançlığın sevgiyle değil güvenle alakası olan bir durum olduğunu bizim millete anlatamazsın.
Ve bir adamın boyunduruğunda olmaya alışkınlar. Birinin kızı, birinin karısı, birinin annesi olmak dışında kendileri birey olarak var olmamaktan rahatsızlık duymuyorlar. Öğretilenlerin, çizilen sınırların dışına çıkamıyorlar ki çıkmak gibi bir istekleri de yok zaten.
ortasını bulmak çok zor oldu çok. kıskanmayan da kötü. sapkınlığa giriyor iksi de . az önce bir konu okudum ben şok! eşi , kadına beni aldat diyormuş. oha ç.ş! bilemedim sonumuz nolacak.
ohooo manyak mı ne.
bütün sevgililerim bana evlenme teklif etti. (yaşıma rağmen evet) hepsini de sevdim. genciz sonuçta bizde hayaller kuruyoruz. çocuklarımızın isimleri bile belliydi. ahzıshaj
ayrıca aranıyorsu diyen adamdan bi cacık olmaz. terbiyesiz.[/QUOTE
/QUOTE]
Bence sen önce şunu düşün, böyle bir adamla bir ömür geçirebilecek misin. Sana zerre güveni olmayan, gittiğin yerden bile fotoğraf atmak zorunda olduğun bir adam evlenince sana nasıl davranacak hiç düşündün mü. Hayatını bir zindanda geçireceksin haberin yok. Bence böyle bir adamdan en kısa zamanda kurtul. Onu çok seviyorum falan de deme. İnan bana hepsi hikaye. Leylayla Mecnun kavuşsalardı aşkları üç ay sürerdi. Bu ilişkiyi bitirdikten sonra bir iki hafta ağlayıp sızlayacaksın, sonra hayatın devam edecek. Yok bitirmezsen iki seçenek var, çok büyük ihtimalle bu adam seninle belki iki üç ay, belki bir iki sene geçirip sonra seni bırakıp üç gün içinde anasının babasının bulduğu bir kadınla evlenecek ya da çok düşük bir ihtimal seninle evlenecek ama hayatını cehenneme çevirecek.Kizlar 1 yillik iliskim var.
Ne zaman ciddi birseyler konussam gelecek vaad eden ki bunlar 3 -4 yil sonrasi onlara bile katilmiyor.Neden gelecek fikirlerine uzaksin diyince suan mutluyuz onemli olan o diyor.Gelecegi Allah bilir diyor.Ama gelecege dair hicbir plan yok hicbir umut hayal yok hicbir belirti yok.Hatta surekli kacislarda..(Bazen hakaret gibi uyuyor)
Ayrica gecmisimi didik didik edip kafaya takip beni sorduklarindan sorumlu tutuyor.
Tum kizlar boyledir soyledir diye kotuleyip beni de dahil ediyor.
Bana guvenmedigini soyluyor(tek bir hata yapmadim kimseye bakmdm bile)
Kiz arkadasmla bulusunca bazen inanmiyor bile resim atiyorum en tikky mekana gitmissin araniyorsun modunda takiliyor.Bazen gereksiz kurguluyor eski sevgilimle kiyasladigimi dusunuyor..
Onu cok seviyorum.Kaybetmekten korkacak derece de ama bu paronayak hal ve tavirlarindan gelecekte de devam etmesinden itham etmelerinden hem biktim hem korkuyorum...Birde neden bu kadar isteksiz hissiz bu adam anlayamiyorum..Sizce gelecekte benden umutsuz bu yuzden mi kaciyor bu yuzden mi kalbimi kirmaktan cekinmiyor(kendisi kati kuralci ve dinine baglidir.)
geçmişe takılı kalan bir insanla mutluluk hayaldir. herkes için sevmek evlenmek için yeterli koşul değildir. Gerçekten evli olmak özellikle kadın için çok büyük yük. diyeceğim su ki madem güzel bir mesleğe sahip olmak uzeresin evlilik üstüne düşünme, okul bittikten sonra daha özgür düşüneceksiniz.Hukuk fakultesnde okuyorum.Suan ogrenciyim aslinda o da meslek sahibi fakat yukselmek icin sinava hazirlaniyor.Uzerinde baya baski var.Bu yuzden 1 yil ileri suruyor.Fakat bana sacma gelen de insann seviyorsa sahiplenmesi ve bir an once evlenmek istemesi gerekirken olabilecek en uzun tarihe atmasi ve de boyle tavirlarla gozumu korkutmasi..Gunluk hayatimizda cok iyi anlasan komik eglenceli icten biri ama ne yazik ki gecmise takintili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?