- Konu Sahibi p3ngu3n225
-
Kizlar 1 yillik iliskim var.
Ne zaman ciddi birseyler konussam gelecek vaad eden ki bunlar 3 -4 yil sonrasi onlara bile katilmiyor.Neden gelecek fikirlerine uzaksin diyince suan mutluyuz onemli olan o diyor.Gelecegi Allah bilir diyor.Ama gelecege dair hicbir plan yok hicbir umut hayal yok hicbir belirti yok.Hatta surekli kacislarda..(Bazen hakaret gibi uyuyor)
Ayrica gecmisimi didik didik edip kafaya takip beni sorduklarindan sorumlu tutuyor.
Tum kizlar boyledir soyledir diye kotuleyip beni de dahil ediyor.
Bana guvenmedigini soyluyor(tek bir hata yapmadim kimseye bakmdm bile)
Kiz arkadasmla bulusunca bazen inanmiyor bile resim atiyorum en tikky mekana gitmissin araniyorsun modunda takiliyor.Bazen gereksiz kurguluyor eski sevgilimle kiyasladigimi dusunuyor..
Onu cok seviyorum.Kaybetmekten korkacak derece de ama bu paronayak hal ve tavirlarindan gelecekte de devam etmesinden itham etmelerinden hem biktim hem korkuyorum...Birde neden bu kadar isteksiz hissiz bu adam anlayamiyorum..Sizce gelecekte benden umutsuz bu yuzden mi kaciyor bu yuzden mi kalbimi kirmaktan cekinmiyor(kendisi kati kuralci ve dinine baglidir.)
Onun disinda ilgili aslinda..Neden birakamiyorsun bagimli misin demisssinz.Bagimlilik degil ama kendini sevdirecek huylari da var.Ozenli davranislari da var.Gunde birkac kez konusuruz genel de mesajlasiriz.Ben bana karsi tavrini bu derece anormal karsilamadim hemen kacip gitmedim yaninda kalip yardimci olmaya calistim.Baktim 1 yil oldu birseyler ters gidiyor bu sebeple sorma gereksinimi hissettimSeven insan her halinle sever beğenir geçmişinle kabullenir, senin ki bahane üretiyor gibi geldi bana ama bilemem tabi.Bu sıkıntılar dışında araması vs ilgilenmesi nasıl?
Hukuk fakultesnde okuyorum.Suan ogrenciyim aslinda o da meslek sahibi fakat yukselmek icin sinava hazirlaniyor.Uzerinde baya baski var.Bu yuzden 1 yil ileri suruyor.Fakat bana sacma gelen de insann seviyorsa sahiplenmesi ve bir an once evlenmek istemesi gerekirken olabilecek en uzun tarihe atmasi ve de boyle tavirlarla gozumu korkutmasi..Gunluk hayatimizda cok iyi anlasan komik eglenceli icten biri ama ne yazik ki gecmise takintili.Kaçmakta haksız mi peki ? işiniz gücünüz var mi ? Evliliğe atılmak için gereken şartlar sağlanmış mi ? Yanlış okumadiysam vizelerim var demissin. O açsa bu konuları senin ağzını actirmaman lazimken olan hale bak...
Ben bağımlı mısın demedim canımOnun disinda ilgili aslinda..Neden birakamiyorsun bagimli misin demisssinz.Bagimlilik degil ama kendini sevdirecek huylari da var.Ozenli davranislari da var.Gunde birkac kez konusuruz genel de mesajlasiriz.Ben bana karsi tavrini bu derece anormal karsilamadim hemen kacip gitmedim yaninda kalip yardimci olmaya calistim.Baktim 1 yil oldu birseyler ters gidiyor bu sebeple sorma gereksinimi hissettim
Ya bu yeni nesil kadınlar neden böyle? Biri bi haftadır tanıdığı adama bağlanır, biri yolun ortasında hırpalanır, burdaki adamın psikolojik şiddetine maruz kalır. Ama hiç biri ayrılamaz. Niye? Çünkü çok seviyorlar, çok bağlanmışlar, başkasını bu kadar sevemezlermiş falan filan. Siz kendi değerinizi bilmezken hayatınıza giren adamların değer bilmesini beklemeyin.
Bu adam da yarın öbür gün seni terkedip gidecek, eline erkek eli değmemiş bir kadın bulacak evlenecek.
Bazen bir evlilik programı izliyorum. Geçenlerde 20-21 yaşlarında bir kız geldi talip aramaya. Sözler şu: "benim kocam beni kıskanmalı. Bir kıyafet giyince söyle bir bakmalı, 'bunu beğenmedim, çok açık, şunu giy' demeli. Dışarıdan eve geldiğimde beni sorgulamalı. ' hangi arkadaşınlaydın, ne yaptın, nereye gittin' diye sorguya çekmeli. "
İşte ben orada "Pes" dedim. Bu kızları hangi aileler naaıl büyütüyor yahu. Güvensiz evlilik arıyorlar resmen. Ve rn kötüsü, bunlar doğurup aynı kendileri gibi insanlar büyütecekler. Yazık, vallahi yazık. O kadar tuhaf kadın ve erkek profilleri var ki o programlarda, bu sadece bir örneğiydi. 2016 Türkiye'sinin ortaçağ kadınları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?