Sevgilim evlilik fikrinden kaciyor

Geleceği Allah bilir, kaçmak için iyi taktikmiş ha, tamam Allah bilirde ömür boyu sevgili mi kalcaksınız yani, gerçi bence esas sorun bu değil, diğer yazdıkların, neden geçmişini anlatıyorsunki, ona ne geçmişinden, iyi niyetle anlatırsın öbür boyu kafana kakar onu ilgilendirmediği halde... valla bu adam pek sevilcek gelecek kurulcak bi adama benzemiyo, kaybetmekten bu kadar korkma yani, o kaybetme korkunu sezmişki sana eziyet ediyo işte, bırak o korksun...

Ya bu yeni nesil kadınlar neden böyle? Biri bi haftadır tanıdığı adama bağlanır, biri yolun ortasında hırpalanır, burdaki adamın psikolojik şiddetine maruz kalır. Ama hiç biri ayrılamaz. Niye? Çünkü çok seviyorlar, çok bağlanmışlar, başkasını bu kadar sevemezlermiş falan filan. Siz kendi değerinizi bilmezken hayatınıza giren adamların değer bilmesini beklemeyin.

Bu adam da yarın öbür gün seni terkedip gidecek, eline erkek eli değmemiş bir kadın bulacak evlenecek.

Sanırım tam anlamıyla bir ilişki yaşıyorsunuz.Türk erkeklerinin çoğu cinsel hayatı evlenmeden paylaştığı kadının geçmişini çekemez bir türlü.kimle yaptı nasıl yaptı evlenmeden niye yapıyor yine yapar mı deyip dondürür kafasinda ve üzgünüm ki annesinin bulduğu kızla da evleniverirler.

Dininr bağlı insan görüştüğü kıza boyle laflar etmez bir ikincisi ciddiyet düşünür . Senınle vakit gecırıyor asla ciddi degıl ve evlensen seni cokk üzer . Döver de bu seni . Gecen bir konu vardı adam karısnı taciz eden kişi için mafetti taciz sadece neyse . Buda sana gecmsını sorup duracak kaç kaç kaç . Ya boyle olduğunu görüyorsun nasıl bırakmıyorsun adam mı yok ya . Erkeklere değmez .

Reactions: KV_
Kaçmakta haksız mi peki ? işiniz gücünüz var mi ? Evliliğe atılmak için gereken şartlar sağlanmış mi ? Yanlış okumadiysam vizelerim var demissin. O açsa bu konuları senin ağzını actirmaman lazimken olan hale bak...

Evlenmemek icin taktik. Benim de eski erkek arkadasim bana boyle derdi. Ayriligimuzin uzerinden 1 yil gecmedi evlendi.

Ayrica seni sen oldugun icin kabul eden birileriyle beraber olun. Bu ne yaa sevgili olurken bilmiyo muydu da simdi sorup sorup insani bunaltiyorlar. Boyle insanlari hayatibizdan cikarin. Omur gecmez bunlarla

Sizi kıskanması sıkması sevdiği ve evlenmek istediği anlamına gelmez
Erkek egosunu tatmin ediyor ve üstünlük kurmaya çalışıyor
Bana pek evlenmek istiyor gibi gelmedi, istese sizinle hayaller kurar planlar yapar ve heyecanınızı paylaşır
Açık açık söylemiş işte anı yaşamak istiyor

Seven insan her halinle sever beğenir geçmişinle kabullenir, senin ki bahane üretiyor gibi geldi bana ama bilemem tabi.Bu sıkıntılar dışında araması vs ilgilenmesi nasıl?
Onun disinda ilgili aslinda..Neden birakamiyorsun bagimli misin demisssinz.Bagimlilik degil ama kendini sevdirecek huylari da var.Ozenli davranislari da var.Gunde birkac kez konusuruz genel de mesajlasiriz.Ben bana karsi tavrini bu derece anormal karsilamadim hemen kacip gitmedim yaninda kalip yardimci olmaya calistim.Baktim 1 yil oldu birseyler ters gidiyor bu sebeple sorma gereksinimi hissettim

Hukuk fakultesnde okuyorum.Suan ogrenciyim aslinda o da meslek sahibi fakat yukselmek icin sinava hazirlaniyor.Uzerinde baya baski var.Bu yuzden 1 yil ileri suruyor.Fakat bana sacma gelen de insann seviyorsa sahiplenmesi ve bir an once evlenmek istemesi gerekirken olabilecek en uzun tarihe atmasi ve de boyle tavirlarla gozumu korkutmasi..Gunluk hayatimizda cok iyi anlasan komik eglenceli icten biri ama ne yazik ki gecmise takintili.

Hanimlar..Ilginiz alakaniz icin tesekkur ediyorum.Saniyorum hepiniz farkli yonlerden deginerek az cok ayni fikirdesiniz.Ben de oyleyim oyleydim hep.Kendimi ezdirdim ayrildim baristim gurursuzluk yaptim.Nihayetinde biraz yol aldik.Eskiden mesaj atmayan adamla gunluk rutin konusmalarimiz oldu daha kibar daha ilgili oldu.Ama ne zaman en ufak birsey olsa beni sorumlu tuttu.Benimde hatalarim var belki guvenin kirilmasinda ama anlayacaginiz uzere onun ki biraz ileride seviyede..Normal bir yaklasim degil.Bu konunun uzerine cok gitmeyip zamana birakicam..Kaybetme korkusu yasamasi da yetersiz kalirsa bilmiyorum..Saniyorum cok direnemem.Hayirlisi olsun

Valla size bişey diyeyimmi ne güven ne gelecek kaygısı böyle yaparak sizin ayrilmanizi bekliyor bitiren o olmak istemiyor sizi yildiriyor gibi geldi bana inaniyorumki ayrilsaniz kesinlikle ne itiraz eder nede pesinize düşer kendinize kiymayin bence uzatmayin tabi hayat sizin hayatınız karar sizin karariniz onsuz yapamam kaybedemem diye düşünüyorsunuz ya oyle olmuyo hayatınıza oyle biri cikiyoki iyiki olmamış diyorsunuz sevgiliniz surekli sizin aciginizi ariyo gibi geldi bana

gel şöyle otur karşıma bir karşıma... sen benim kızımmışsın diyelim.

sen bana diyorsun ki annecim, siz beni büyüttünüz, okuyorum, hukuk okuyorum, zamanı gelince kadınlara ışık olacağım belki de, haklarını arayacağım, evliliklerinde şiddet gören, tecavüz edilen kadınlara ben sahip çıkacağım, küçük çocukları ben savunacağım diyorsun.

ama bir sevdiğim var anne, bana değer vermiyor. çomarizm bestelerini her gün tepemde söylemekte. ne kadınlığım, ne kişisel değerlerim ne de gelecek kaygım umrunda bile değil.

gittiğim yerleri, arkadaşımla geçirdiğim en ufak zamanı bile beni zehir edebilecek bir etkiye, baskı gücüne sahip üzerimde. üstelik 1 yılımız dolu, kolay değil 12 ay, ve ben geleceğimize dair en ufak bir soru sorsam beni karanlıklarda bırakıyor.

ben böyle bir durumda inan, türk filmlerindeki aliye rona olurdum, ben hayattayken sen bu tek hücreli formuyla olmaya devam edersen hakkımı helal etmem derdim.

sen ciddi misin yahu? aklın başında mı? nerenizle seviyorsunuz böyle herifleri?

Ben bağımlı mısın demedim canım

Bazen bir evlilik programı izliyorum. Geçenlerde 20-21 yaşlarında bir kız geldi talip aramaya. Sözler şu: "benim kocam beni kıskanmalı. Bir kıyafet giyince söyle bir bakmalı, 'bunu beğenmedim, çok açık, şunu giy' demeli. Dışarıdan eve geldiğimde beni sorgulamalı. ' hangi arkadaşınlaydın, ne yaptın, nereye gittin' diye sorguya çekmeli. "
İşte ben orada "Pes" dedim. Bu kızları hangi aileler naaıl büyütüyor yahu. Güvensiz evlilik arıyorlar resmen. Ve rn kötüsü, bunlar doğurup aynı kendileri gibi insanlar büyütecekler. Yazık, vallahi yazık. O kadar tuhaf kadın ve erkek profilleri var ki o programlarda, bu sadece bir örneğiydi. 2016 Türkiye'sinin ortaçağ kadınları.

Kıskançlığı sevgi ile bağdaştırıyorlar çünkü. Hani bi söz var ya seven insan kıskanır diye, şu forumda bile yüzlerce kez okumadık mı bunu? Kıskançlığın sevgiyle değil güvenle alakası olan bir durum olduğunu bizim millete anlatamazsın.

Ve bir adamın boyunduruğunda olmaya alışkınlar. Birinin kızı, birinin karısı, birinin annesi olmak dışında kendileri birey olarak var olmamaktan rahatsızlık duymuyorlar. Öğretilenlerin, çizilen sınırların dışına çıkamıyorlar ki çıkmak gibi bir istekleri de yok zaten.

yani böyle hödüklerin neyini seviyorsunuz anlamıyorum ben??
belki senden büyüğümdür evli bir ablan olarak diyorum ki bu adam senle gönül eğlendiriyor. yarın öbürgün anasının bulduğu biriyle tak diye evlenip seni terk edecek. sonra sen yatak döşek aşk acısı çekeceksin.
açık açık sana güvenmiyorum, onla bunla takılıyorsun, geçmişin kirli! boş zamanlarımda senle eğleniyorum diyor. sen de seviyorum diyorsun, gelecek diyorsun, kendini kandırıyorsun ve kullandırttırıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…