tehlikeli sularda geziyorsun haberin olsun..yapacağın ilk iş tekmeyi salla gitsin..her yerden engelle sana ulaşamasın..yoksa ilerde bu sefer pişmanlık konuları açarsınMerhabalar
Ben 19 yaşında bir kızım. Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. Hayatımda ilk defa erkek arkadaşım oldu. Kendimce mutluydum. Güzel bir enerji yakaladığımızı düşünüyordum. Taki 1 ay öncesine kadar. Belki abarttım. Belki de yanlış yaptım bilmiyorum. Bunu öğrenmek istiyorum.
Sevgilim benden özel fotoğraf atmamı istedi. Ben de kabul etmedim. Ancak bir aydır demediği kalmadı.
Biz arkadaş değil sevgiliymişiz. Ben hala çocukmuşum. Onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymışım. Nasıl olsa evlenecekmişiz. Burada çok sinirlendim. Ben benimle evlensin diye onunla birlikte değilim. Çok saygısızca konuştuğunu düşündüm. Ve onun aslında hayal ettiğim insan olmadığının farkına vardım. Ve ayrıldım.
Şimdi bana durduk yere ilişkimizi bitirdiğimi söylüyor. Ama dönmeyi düşünmüyorum. Sizce haksız mıyım?
Onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymışım
Onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymışım. Nasıl olsa evlenecekmişiz.
Ne evlenmeden sevişmeye ne sevgiliye güvenip fotoğraf atmaya karşıyım, fakat tavrı çok rahatsız ediciNe evlenmeden sevişmeye ne sevgiliye güvenip fotoğraf atmaya karşıyım, fakat tavrı çok rahatsız edici. Sanki gerçekten sizi sevmiyor, aşkından arzulamıyor da sizle beraber diye ihtiyaçlarını sizle karşılamak istiyor gibi bir tavır. Ayrıca ne münasebet ihtiyaç karşılamak? O da sizinkini karşılasın madem. İyi ki ayrılmışsınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?