Sevgilim fotoğraf istiyor

Aferin seni tebrik ediyorum.

Evli bile olsan özel resim atmak doğru değil, hatta onun çekmesine bile izin vermemek lazım. (ünlü bir spiker vardı, kocası özel fotolarını internette paylaşmıştı, kadın boşanmak istediği için)

Önce sevgiliyiz denir, sonra fotoğraf istenir, sonra ilişki yaşamak ister, kabul etmezsen fotoğrafları annene, babana, abine göstereceğini söyler, ilişkiye girmek zorunda kalırsın, sonra da terkedilirsin....

Kesinlikle kurtulmakla en iyisini yapmışsın. Saygısız ne demek zorundasın. Kendini niyetini belli etmiş zaten.Sakın süslü laftalara aldanıp dönme.

Kesinlikle en doğru kararı vermişsin. Bu yaşta bu kadar aklı başında davrandığın için seni tebrik ediyorum. İnsanlar kocasına güvenmiyor böyle bir konuda sen ona mı güvenecekmişsin

O fotoğraflarla ilerde seni çok güzel tehdit eder. Tavrı iğrenç. En doğrusunu yapmışsın. Böyle insanlardan kaç ve arkana bakma.

Saloya bak ihtiyacına başlarım iğrenç sap
ık deseydin ök.z konuşma bile bir daha onla koca karıdan istemez kolay kolay tıfıla bak

İstediğini alamayan öküz erkek modeli. "Nasıl olsa evleneceğiz" klişesine aslaaaaaaaa ama aslaaaaa kanmayın.
Ş...z sadece istediğini elde etmek için yapıyor.
Şutlayın gitsin.

Hem evleneceğim kızsın hem ihtiyaçlarımı karşıla. Seni çok seviyorum bu yüzden seni çok arzuluyorum dese hadi neyse ana ihtiyacımı karşıla ne demek. İyi tamam ihtiyacım bitti hadi güle güle mi diyecek. Bitirmekte iyi etmişin

En dogru karari vermissiniz.
Akilli genclere bayiliyorum.

Nelerini duyup, okuyoruz canim
Tehdit edenmi dersin, sosyal medyaya aticammi dersin vs vs.

Hicte oyle bir zorunlulugun yok, pis ergenuss zarfliyo yersen.

atma sakın. Yarın tehditler başlar, watsapdan okul grubuna atıcam falan diye. Ayrıldığınızda kimlerin elinde o fotoğraf olacak bilemezsin. Birisi ifşa sitelerine yükler ad soyadınla hayatın kararır.

daha dini resmi nikah olmadan. "ihtiyaçlarımı karşılamak zorundasın" dediği için şut ve gol diyorum

Arkanıza bile bakmayın. Uyaniga bak ihtiyaçmişmiş?!

cinsellik ihtiyaç değil arzudur, tutkudur. senin de canın yaşamak istiyorsa yaşanır. fotoğrafınla mı ihtiyaç giderecekmiş? bugün istemeden attığın fotoğrafla ihtiyaç giderir, yarın zorla seninle ihtiyaç giderir sonra ihtiyacı bittikten sonra yol verir.
evlenmeden olmazcı değilim. ortak kararda, ortak istekte birlikte olunması taraftarıyım.
bunu da ihtiyacım diye dile getiren erkeği anında def ederdim.

Sevgilin saçmalamış.. Seni kendine bazı şeyler için malzeme olarak görmüş.. Sen de akıllılık edip ayrılmış sın.. Seven insan zaten seni zor durumda bırakmaz..istemediğin şeyi zorla yaptırmaya çalışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…