Sevgilim fotoğraf istiyor

Manyağa bak... Ne ihtiyaçmış arkadaş, karşılanmayınca psikopata bağlıyorlar aklı fikri uçkurda, şeyi düşesiceler.
Sana net söylüyorum, bu işleri bu kadar büyüten erkek tipi, yarın öbür gün ayrılmak istediğinde, seni o özel fotoğrafları ailene göstermekle tehdit eder.
Bugün fotoğraf ister, yarın artan ihtiyaçları için başka şeyler konusunda baskı yapar.
Evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim ama bu iki tarafın da aklı başında, kendi rızaları olan, reşit insanlar olmaları koşuluyla geçerli olmalı bence. Karşındaki ergenyus sevişmeyi kendine ihtiyaç, sana ise hizmet olarak gören bir mahluk. Sakın aldanma böyle tiplere.
Bahanesi de nasılsa evleneceğiz... Bu kadar baskıcı, saygısız bir insanla evlenecek kadar aklını peynir ekmekle yemediğini fark etmemiş. İyi yapmışsın ayrılmakla.

Haklısın. Akıllı geçinen, fakat asıl çocuk olan o. Dönme kesinlikle

Sakın öyle bişey yapma ilerde çok pişman olursun ayrılmakla iyi yapmışsın ne demek ihtiyaç karşılamak nasılsa evlenicez demekle sana yürüyo alttan terbiyesiz herif

Off bu erkekler neden hep aynı şeyleri söylüyorlar. Yok nasılsa evleneceğiz falan ne demek ihtiyaçlarımı gidereceksin.

Canım özel, cinsel içerikli fotoğrafını bırak birine atmayı telefonunda dahi tutma. Bu konuda instagramda Ömerizzm sayfasını takip et. Birçok kişi bu yüzden sevgilisi veya eski sevgili tarafından tehdit edilebiliyor.

duruşunuz ve tavrınız çok iyi böyle kızlarımızın olması beni mutlu etti sakın bunu dert etme böyle düşünmeyip davranmayan gençlerde var.

Haklısın sakın tavrını bozma ... o şahsıyet sonra psikopatlaşıp o resımle sana zorbalık yapacaktı boşver gerçekten seven ınsan boyle şeyler yapmaz...

yerinde olsam güzel bir b*k fotosu çeker gönderirdim maksat ihtiyacı giderilsin

Oo evlencekmis zaten pasama bak sen daha uckuruna sahip olamiyksn bana nasil sahip olucaksin teneke deseydin.

Aferin kız sana helal olsun.
Boylelere papuc birakmamak lazim.
Istemedigin birseyi yapsaydin sonrasinda pisman olacaktin.
Pisman olabilecegin birseyi yapmamissin. Ne güzel.

Oha dürzüye bak!
Ne demek "ihtiyacımı karşılamak zorundasın"? Neredeymiş o bolluk? Paşazadeye bak.

5 buçuk yıllık eşim kuramaz bu cümleyi bana. Bir daha mumla aratırım..

Ayrılarak çok iyi yapmışsın. Sakın bir daha iletişime geçip hayatına sokma. Engelle her yerden. Bu tipler iftira bile atar.
Çok ileri giderse hiç çekinme git savcılığa şikayet et taciz ediyor diye..

Evlenmeden sevişme konusunda lafım yok da bu fotoğraf gönderme olayları çok çok riskli. O telefon başkalarının eline geçebilir. Çalınır, bozulur vs.
Burada da okumuştum şantaj yapan tamirci konusu..
Buna her zaman karşıyım. Yoksa birebir istediklerini yapsınlar çiftler kime ne :)

Kesinlikle uzak dur ! evleneceği falan yok zibidinin, evlenecek adam sana dokunmaya kıyamaz ,öyle vizdanlı insanlar çıksın inşallah karşına

19 yasindasin ve nasilsa evlenceniz ole mi:)) ne zaman? 10 yil sonra mi:) seni kandirmaya calisiyor..karsilikli sevissen ya da isteyerek oyle bi foto yollasan ok..ama ihtiyacimi karsilayacaksin..bah hele laflara..bu cocuktan bi cacik olmaz, uzak dur

Sonuna kadar haklısın bu adamın ki adam değil erkek ırkı bireyinin niyeti baştan belli olmuş kurtulmuşsun

Aklı başında mantıklı bir kızsın maşallah alkışlamaya geldim güzel kardeşim aferin aynen böyleee öpeerimmm

Haklısın sakın dönme pişman olursun

Uzak dur iyi yapmışsın amacını baştan belli etmiş. Hiçbir şeye mecbur değilsin, seni kullanmasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…