Sevgilim fotoğraf istiyor

+++++

Herkese çok teşekkür ederim. Destekleriniz için :) geri dönmeyi düşünmüyorum. Tekrar teşekkürler

Haklısın. Evlenme niyeti olan insan boyle birsey istemez. Ben 4 senelik.evliyim.esim.hala.telefonda acik.foto atmami.istemez acik derken hani bir yerim gorunse fotoyu ona atsam kizar.ya internete kaydolursa heryerde cikarsa diye.beni dusunur. Bu cocugun niyeti.belli iyi.yapmssn

Cok dogru bir karar vermissin ve mantikli dusunen bir insansin

“Nasılsa evlenicez” dediyse büyük ihtimal evlenmeyecek zaten. Çok akıllı ve olgun davranmışsınız tebrik ederim gerçekten. Kurtarmışsınız kendinizi. Eğer rahatsız etmeye devam ederse ailenizden yardım isteyin uzak dursun sizden. Hiçbir zorundalığınız yok sizin ona karşı. Bu nasıl bir düşünce şekli akıl sır erdiremiyor insan.

İhtiyaç karşılamak ne ya öküze bak. Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın.

Haklısın tabi
Bi ayrılsan o fotolarla seni tehdit bile eder bu tipler
Defolsun çocuk muyuz diyor evet çocuksun daha 19 yaşındasın hayatının baharındasın
İyi yapmışsın
Gitsin instagramda kıçını başını açıp takipçi kasan Kadınlara baksın

Nihayet dünya gözüyle aklı başında bir kızın konusunuda okuduk burada... :)
Genelde güvendiğim, inandım, istediğini aldı ve terk etti, elinde fotoğraflarım var ifşa etmekle tehdit ediyor, babamın abimin yüzüne bakamıyorum vs vs konularını okuruz burada :/
En doğrusunu yapmışsın kardeşim. Kaç kurtar kendini. O kim ki sen onun ihtiyacını karşılamaya mecbur olasın?
Abazan kekonun teki işte..

Kendisinin ağzına kürekle vurulmaya ihtiyacı var sanıyorum.

Terbiyesiz! Işte bu tipler evrilip karısının gereksinimlerini, isteklerini zerre umursamayan kocalara dönüşüyor.

İçine kurt düşürmüş ki ayrılmışsın. Şimdi sana akıl oyunları yapıp ikna etmeye çalışıyor. Bir ay sonra aynı noktaya geleceksin eğer barışırsan. O güveni verse sen ayrılmazdın. Çok gençsin. Pişman olacağın bir şey yapma. Kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin. Kocan nile değil o.

Yeminle okuyunca aynı şeyi düşündüm helal kız sana sakın dönme yolundan.

Onun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilsin ayrıca nasılsa evlenicez ne demek belki evlenmeyeceksin? İyi yapmışsın ayrılmakla.

Haklısın, sakın dönme. Evleneceğiz nasıl olsa demiş, inanma. İstediğini alana kadar ne gerekirse onu söyler.

Yok ablacım yok güvenme böyle tiplere. En doğrusunu yapmışsın aferin sana...
yok evlenecekmişte yok ihtiyaçmışta pislik seni

Gerçekten seven bir erkek senden böyle bir foto (anlık öyle muhabbetlerden isteyebilir o anın durumuyla..)ama sen karşı çıkarsan utanır sıkılır.pişman olur Sana hesap sormaz dırlamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…