Sevgilim fotoğraf istiyor

İhtiyaclarimi karşılamak zorundasın ne demek yahu
Lütfen barışalım deme sakın. Kaçarak uzaklaş

siz bu sapığa resim verseniz. Oo sen bana resim veriyorsun daha kimlere fotoğraf verdin kimbilir deyip yine sizi suçlayacak 19yaş bunu algılayamıyacak kadar saf bi yaş değil uyanık olun biraz

Aferin canım akıllı bir kızmışsın. Karşındaki iyi niyetli biri değil ayrılmakla iyi yapmışsın. Nasılsa evleneceğiz mi, kim inanır buna. Kimseye ama kimseye fotoğraf yollama.

Nihayet akıllı bi kız gördüm bu konuda haha :)

Çok iyi yapmışsın. Sakında dönme . İletişimi de kes sevmek nedir bilmez bu tarz erkekler

Ne ihtıyacıymış bu üstelik öyle bir sorumluluğun yokken üç gün sonra tersi gelince tehdit edecek seni karakterli bir adam olsa bunu istemez zaten

Sakin böyle bir hata yapma fotoğraf atmadın diye senden ayrılıyorsa zaten amacı belli erkeklerin genel yalanı zaten biz nasıl olsa evlenicez cümlesi.Ayrıca artık teknoloji çağında yaşıyoruz o attığın fotoğrafın silineceğinden emin misin daha sonra? En yakın kız arkadaşım lisedeyken böyle bir hata yaptı sevgilisiyle ayrıldılar 4-5 yıl sonra bile ne zaman bir ciddi ilişkisi olsa eski sevgilisi bu fotoğraf mevzusunu karşı tarafa anllattığı için sürekli terkedildi.Hala bu olayın izleri sürüyor 10 sene olmuş o yüzden aklını başına topla daha 19 yaşındasın

Haklısınız, siz kimsenin ihtiyaclarini karşılamak zorunda değilsiniz. Kaldı ki evlilik arefesinde bile olsanız oylö bir şey yapmayin. Barismayin bence sizi farklı şekilde kullanmak istemiş olabilir 19 yasinda nerden biliyor evleneceginizi boş yapiyor

Onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymışım.

Değilsin. Art niyetliymiş "eski" erkek arkadaşın. Umarım eski olarak kalmaya devam eder. Yaşın daha çok küçük, bu kişi ilk olabilir ama son olmayacaktır; önüne bak canımcım.

Aferin kiz yapılması gerekeni yapmışsın sakın geri dönme kararindan bundan bi cacık olmaz...

Seni istemediğin birşeye zorlamak bile ayrılmaya sebep zaten. İrtibatı kes. Hala boşuna ayrıldın diyorsa kendinde hiç hata aramıyor demektir.

Neyse ki, ozel fotograflarimi aileme gondermekle tehdit ediyor tarzinda bir konu acmadan once akillilik edip ayrilmissin. Fotograf falan da gonderme. Sonra cok pisman olursun. Niyetini bastan belli etmis zaten sende akli basinda davranip ayrilmissin. Daha da uzak dur. Engelle her yerden. Mesajlarina falan da cevap verme.

Ya bu konular gerçek değil dimi. .. ya biri desi değil diye , çok üzülüyorum gercekse , hayır o erkeğin ilerde baba falan olma ihtimali , yetiştireceği çocuklar (( konu sahibinin teyit etmek için konu açması ...gerçekse diyeceğim sukı , birdaha bu kişiyi aklından bile geçirme , kaç .. sadece bu kişiden değil bu tafz kişilerden . Hayır adamdaki rahatlığa bak .

Aferin canim kardesim. Gonderme sana karsi kullanabulir bu fotoari. İleri gider iyi yapmissin. Hicbir zirunlulugun yik kocan bile olsa.

Ben de sevgilimden fotoğraf isterim de onun ihtiyaçlarını karşılama zorunluluğu nedir ya? Kaç kurtar kendini kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…